Analytisk og metodisk skarp konsulent til arbejdet med (u)lighed i sundhed i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg SV

Brænder du for arbejdet med lighed i sundhed og har du solide analytiske og metodiske kompetencer? Så er det måske dig, vi søger til vores nye team i Behandlingsrådet.

Behandlingsrådet blev etableret ultimo 2020, og vores primære opgave er at udarbejde systematiske evalueringer af sundhedsteknologier og behandlinger efterfulgt af nationale anbefalinger primært til regioner og hospitaler. Derigennem understøtter vi mere ensartet anvendelse af teknologier og behandlinger på tværs af sundhedsvæsenet, mere lighed i sundhed samt mest mulig sundhed for pengene.

Fra januar 2022 har Behandlingsrådets sekretariat som led i Økonomiaftalen mellem Regeringen og Danske Regioner fået en supplerende opgave, hvor vi skal levere årlige analyser, der er med til at afdække og belyse ulighed i behandling eller tilbud for patientgrupper.

Det er nu tid til, at vi udvider vores team omkring opgaven, og du bliver den ene af to nye medarbejdere, der forankres i det nye team. Til denne stilling søger vi således en kollega med stærke analytiske og metodiske evner, der har god indsigt i aktuelle sundhedsfaglige udfordringer, og som kan bidrage til at designe, udarbejde og formidle analyser af ulighed i sundhed på højt fagligt niveau.

Dine opgaver
I starten af din ansættelse, vil dine arbejdsopgaver i samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet centrere sig omkring den nøjere fastlæggelse af processen for de kommende analyser, samt igangsættelsen af den første analyse af ulighed i sundhed, som vi forventer vil finde sted i sommeren 2022.
  1. Udarbejdelse af årlige analyser, hvor dine opgaver i særlig grad vil være fokuseret på udarbejdelse af analysedesign, afdækning af databehov, analyse og fortolkning af data samt den egentlige udarbejdelse af analyserapporten. Dette vil ske i samarbejde med det øvrige projektteam og eksterne samarbejdspartnere
  2. Udvikling og udbygning af arbejdsgange og metoder inden for analysearbejdet
  3. Samarbejde med eksterne partnere ift. udarbejdelsen af de konkrete analyser, og særligt ift. analyser af større, kvantitative datasæt
  4. Understøttelse af samarbejdet med faglige eksperter på området, som tilknyttes analysearbejdet via fagudvalg
  5. Generelle sekretariatsopgaver, som er koblet på drift af området
  6. Formidling af problemstillinger, resultater og eventuelle anbefalinger ifm. de årlige analyser – skriftligt såvel som mundtligt
  7. Bidrag til øvrige drifts- eller udviklingsopgaver på tværs af Behandlingsrådets sekretariat, afhængigt af dine interesser og kompetencer.

Behandlingsrådet er en ung organisation, hvor vi sammen former og definerer, hvordan vi skal arbejde og samarbejde. Der kan således ske ændringer i dit opgavesæt i takt med at organisationen konsoliderer sig omkring den nye opgave med ulighed i sundhed.

Hvad forventer vi af dig?
Vi søger en konsulent, der som minimum har en relevant kandidatgrad inden for det sundheds- eller samfundsvidenskabelige område.

For at komme i betragtning til stillingen er det et krav, at du har beskæftiget dig med sundhedsområdet, da det er afgørende for os, at du kan navigere sikkert i forhold til aktuelle sundhedsfaglige problemstillinger og til de aktører, som vi samarbejder med.

Da ulighed i sundhedsvæsenet bliver omdrejningspunktet i din opgaveportefølje, vil det desuden være en fordel, hvis du har erfaring inden for dette område.

Af mere konkrete erfaringer og kompetencer forventer vi, at du:
  • Har erfaring med akademiske analyseopgaver inden for sundhedsområdet, for eksempel fra universitetsverdenen eller andre forsknings- og analyseinstitutioner
  • Har solide analytiske kompetencer samt flere års erfaring med at arbejde med kvantitativ metode, herunder registerdata
  • Har erfaring med litteratursøgning samt validering af kliniske studier
  • Kan skabe overblik og forberede, planlægge, udføre og afslutte et projekt inden for den fastlagte tidsramme
  • Trives med at arbejde i teams, da arbejdet med ulighed i sundhed bliver baseret på tæt samarbejde, særligt med projektteamet, men også med sekretariatets medarbejdere i øvrigt
  • Er god til at opbygge netværk og kan lide at samarbejde på tværs af faggrupper og organisationer
  • Kan formidle komplicerede budskaber klart og tydeligt – såvel mundtligt som skriftligt

Hvad kan du forvente af os?
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vores fælles indsats får betydning for både klinikere, borgere og virksomheder i Danmark og udlandet. Du får dermed en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg på sundhedsvæsenet og tage del i et vigtigt arbejde med at skabe mere lighed i sundhed.

I Behandlingsrådet vil du opleve, at der er stor mulighed for at påvirke såvel organisationen som opgaveløsningen. Hvis vi selv skal sige det, er vi kendetegnet ved en relativt flad struktur, en uformel kommunikation, et højt fagligt niveau og en udpræget fællesskabsånd.

I Behandlingsrådet bliver du en del af et stærkt tværfagligt analysemiljø. Vi vægter faglig udvikling, kompetenceudvikling og fælles vidensopbygning højt. Derfor vil du opleve, at vi løbende bygger fælles viden på vores organisation, men også at der vil være vide rammer for at deltage i uddannelse og kompetenceudvikling, som passer netop til dig.

Om Behandlingsrådet
Behandlingsrådet er en nyoprettet, politisk uafhængig organisation, hvis primære opgave er at udarbejde evalueringer og analyser af medicinsk udstyr.

Fra årsskiftet 2021/2022 har vi fået en ny opgave med at udarbejde årlige analyser af temaer relateret til ulighed i sundhed.

Behandlingsrådets sekretariat består af ca. 25 medarbejdere med generalistkompetencer ift. den samlede drift af Behandlingsrådet samt medarbejdere med kompetencer indenfor de metoder, der benyttes i evalueringer, herunder erfaring med bl.a. effektstudier, økonomiske studier, systematisk litteratursøgning, statistik og projektledelse.

Du kan læse mere om Behandlingsrådet på vores hjemmeside her

Ansøgning og vilkår
Ansøgningsfristen er den 13. marts 2022.

Vi afholder samtaler den 22. marts 2022, og vi vil gerne have, at du starter i stillingen den 1. maj 2022.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via den forhandlingsberettigede organisation. Den ansættende myndighed er Danske Regioner. Arbejdssted bliver Novi Science Park, 9220 Aalborg Ø.

Som medarbejder i Behandlingsrådet skal du opfylde vores – til enhver tid gældende – habilitetsregler. Habilitetsreglerne kan du se her

OBS: Behandlingsrådet opslår lige nu to konsulent-stillinger til arbejdet med ulighed i sundhed. Du kan finde begge stillingsopslag på vores hjemmeside her

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte enhedsleder Tine Bro på [email protected] eller telefon 30263436.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg SV
  • Søndag den 13. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg SV over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1