Tilsynskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Afsnit for Tilsyn og Privat Pasning søger en tilsynskonsulent til spændende tilsynsopgaver inden for det kommunale og private børne- og ungeområde. Der er tale om en fast stilling på37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. april 2021.
Har du erfaring og indsigt fra ét eller flere af disse områder, og har du en basisuddannelse som pædagog, gerne suppleret med relevant efteruddannelse, så vil vi glæde os til din ansøgning.

Dine opgaver som tilsynskonsulent:
Du hartil opgave at føre pædagogiske tilsyn og auditere på arbejdsmiljø i forvaltningen. Med afsæt i observationer af den pædagogiske praksis arbejdes der systematisk ud fra en spørgeramme med fokus på læring og kvalitetsafdækning i de enkelte tilbud, samt på tværs af tilbuddene. Vi arbejder ud fra forskellige tilsynskoncepter som sikrer ensartethed og systematik i alle vores tilsynstyper og for at kunne anvende data på baggrund heraf, som grundlag for afrapportering.

Vi forventer, at du:
  • har en grunduddannelse som pædagog
  • har kendskab til dagtilbudsområdet
  • har en bred og opdateret viden om de ovennævnte områder og i forhold til de lovgivningsmæssige krav
  • har erfaring med voksenpædagogisk arbejde, eventuelt i forhold til at facilitere dialogprocesser- både på individ og gruppe niveau
  • kommunikerer med lethed både i skrift og tale, da dialog og rapportskrivning er en væsentlig del i arbejdet
  • har interesse inden for arbejdsmiljøområdet
  • har en nysgerrig, ærbødig og udviklingsorienteret tilgang til opgaven
  • arbejder selvstændigt og ser derfor ledelsesmæssig og kollegial sparring som nødvendigt
  • har kendskab til Aalborg Kommunes strategier på børne- og ungeområdet


Vi tilbyder:
  • et godt kollegaskab, der engagerer sig fagligt i løsning af opgaverne, og hvor trivsel på arbejdspladsen vægtes højt
  • forpligtende og kontinuerlige refleksionsfællesskaber
  • et miljø, hvor faglige dialoger om børn og unges trivsel, udvikling, læring og dannelse er i fokus
  • mulighed for relevant opkvalificering/efteruddannelse i forhold til opgaverne- knyttet til pædagogisk tilsyn og intern audit for arbejdsmiljø


Link til gældende lovgivning:
Dagtilbudsloven https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=202833

Afsnit for Tilsyn og Privat pasning har adresse i Lyøgade 10-14 9000 Aalborg.
Egen bil og kørekort er et krav, og der kan forventes meget tjenestekørsel i stillingen.
Stillingen er på 37 timer. Ansættelsen er efter gældende overenskomst for pædagogiske konsulenter, FOA 65,11.

For yderligere oplysninger kontakt: Tilsynschef Dorte Alrø på telefon: 61917171 eller Teamleder Nete Rosenkilde på telefon: 60229222

Ansættelsessamtaler – tirsdag den 16. februar og 2. samtalerunde torsdag den 18. februar

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg
  • Søndag den 14. februar 2021

Lignende jobs

  • CRM Consultant

    CRM Consultant Are you looking for a dynamic role where you can unleash your full potential and make a significant impact? Do you want to be a part of a team dedicated to transforming the .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Strategy and M&A Consultant

    Strategy and M&A Consultant Vil du være med til at styrke virksomheden som strategisk sparringspartner?Har du mod på en nøgleposition i en vækstorienteret og velkonsolideret fødevarevirksomhe..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Hørekonsulent søges til specialrådgivning til spæn...

    Institut for Syn og Hørelse (ISH) - Høreafdelingen i Aalborg søger en audiolog/audiologopæd eller lærer/pædagog med PD i logopædi til vores team af højtspecialiserede hørekonsulenter, der leverer s..
    • Konsulent
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • To konsulenter med flair for implementeringsarbejd...

    ”Det er soleklart, hvad opgaven er for mig i forhold til mine medarbejdere”, fortæller en leder, som er den, du lige har hjulpet med at rammesætte en opgave. Opgavebestilleren er én eller flere af .
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 18
6. september 2024 18
5. september 2024 17
4. september 2024 16
3. september 2024 17
2. september 2024 17
1. september 2024 18
31. august 2024 17
30. august 2024 17
29. august 2024 17
28. august 2024 18
27. august 2024 16
26. august 2024 16
25. august 2024 15
24. august 2024 16
23. august 2024 15
22. august 2024 15
21. august 2024 15
20. august 2024 16
19. august 2024 15
18. august 2024 15
17. august 2024 14
16. august 2024 15
15. august 2024 15
14. august 2024 16
13. august 2024 16
12. august 2024 16
11. august 2024 18
10. august 2024 18
9. august 2024 19
8. august 2024 18

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!