Fødevaresikkerhedskonsulent til Måltider- og ernæring, Aalborg universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Søger du et spændende job indenfor fødevaresikkerhed og er du klar til at træde ind i en central og krævende rolle, hvor du skal drifte eksisterende egenkontrolsystemer og opbygge nye. Fungere du godt i en hverdag med mange forandringer og er du en teamplayer, så er det måske dig vi står og mangler i vores team.

Om jobbet
Måltider- og ernæring er en del af serviceområdet ved Aalborg Universitetshospital og er fremtrædende inden for optimal kostforplejning og måltidsoplevelser for både patienter, pårørende, gæster og medarbejdere. Hospitalets målsætning er at sikre optimal ernæring, som en vigtig del af det samlede behandlingsforløb.
I øjeblikket er vi i gang med en forandring mod et nyt ernærings- og forplejningskoncept samt planlægning af udflytning til Nyt Aalborg Universitetshospital. I denne sammenhæng har vi brug for en dygtig og robust fødevaresikkerhedskonsulent til at indgå I vores Plan- og driftsteam, der kan medvirke til at sikre fødevaresikkerheden i nuværende og fremtidigt forplejnings- og produktionskoncept.
Som Fødevaresikkerhedskonsulent får du en central rolle i teamet, der foruden fødevaresikkerhed også varetager planlægning, indkøb og ordrehåndtering. Du vil yderlig indgå i et tæt samarbejde med køkkenets produktionsledere og øvrige teams.
Du kan se frem til at træde ind i en alsidig hverdag, hvor du b.la.:
  • Administrerer egenkontrolsprogrammer, interne samt eksterne i forhold til udarbejdelse, implementering og vedligeholdelse.
  • Opbygge nyt egenkontrolsprogram gældende for Nyt Aalborg Universitetshospital
  • Kontakt til fødevaremyndigheden og infektionshygiejnen
  • Rådgiver i fødevaresikkerhed
  • Varetager prøveudtagninger
  • Risikovurderinger
  • Facilitator af HACCP- gruppe
  • Formidlingsopgaver vedr. fødevarehygiejne til nyansatte, elever og eksterne samarbejdspartner.

Hvem er du
Du har en baggrund som kan være procesteknolog eller lignende. Og med væsentlige kompetencer inden for It og kendskab til fødevaresikkerhedssystemer som e-smiley og fødevarelovgivning. Du har allerede solid erfaring fra en lignende stilling, du er struktureret og detaljeorienteret og bestrider gode samarbejdskompetencer. Din profil er imødekommende og du kan se dig selv som en aktiv medspiller og support for de mange medarbejdere i Måltid- og Ernæring.
Du er handlekraftig og udadvendt af natur. Med dine gode kommunikationsevner formår du at formidle dine budskaber tydeligt.

Hvad tilbyder vi
Et serviceområde i udvikling, hvor du får indflydelse og rig mulighed for at udforske, udfordre og udvikle nye processer, i et fællesskab, hvor vi udvikler og arbejder målrettet mod den bedste behandling for vores patienter. Du bliver en del af et team, hvor vi tager os godt af hinanden, og hvor der er plads til forskelligheder. Vi har stort fokus på både faglig og personlig udvikling.
Stillingen er tidsbegrænset fra 1. december 2021 (eller efter aftale) til 31. oktober 2023, med mulighed for fastansættelse.

Ansøgningsfrist
Den 26. september 2021, og det forventes, at ansættelsessamtalerne afholdes i uge 40

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst
Stilling er på fuldtid med fleksible arbejdstider, arbejdssted i Aalborg

Tiltrædelse 1/12- 2021 eller efter aftale

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte (alle hverdage mellem 8 og 14): Leder af udvikling og stabe- Marie Nerup Mortensen på tlf.: 21628102
Måltider og ernæring, Aalborg Universitetshospital, Hobrovej 19-22, 9000 Aalborg

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
30. juni 2024 24
29. juni 2024 24
28. juni 2024 25
27. juni 2024 23
26. juni 2024 22
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 23
22. juni 2024 24
21. juni 2024 24
20. juni 2024 27
19. juni 2024 27
18. juni 2024 28
17. juni 2024 28
16. juni 2024 29
15. juni 2024 28
14. juni 2024 30
13. juni 2024 29
12. juni 2024 29
11. juni 2024 29
10. juni 2024 32
9. juni 2024 31
8. juni 2024 32
7. juni 2024 32
6. juni 2024 32
5. juni 2024 33
4. juni 2024 32
3. juni 2024 34
2. juni 2024 35
1. juni 2024 34
31. maj 2024 34

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!