Vikarstilling: Sundhedsplanlægning i [xxxxx] søger AC-fuldmægtig til et spændende vikariat på sundhedsom...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Aalborg Øst

Til Sundhedsplanlægning i Regionshuset søger vi en dygtig, dynamisk og ambitiøs AC-fuldmægtig med tiltrædelse 1. oktober 2021 eller snarest derefter. Der er tale om et vikariat, der løber fra 1. oktober 2021 til 31. august 2022 med mulighed for forlængelse.

Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du vil komme til at arbejde i spændingsfeltet mellem politik, administration og sundhedsfaglighed.

Afdelingen og kontoret
Vores afdeling – Patientforløb og Økonomi - løser opgaver på tværs af den samlede sundhedssektor i Region Nordjylland.

I vores kontor – Sundhedsplanlægning – er vores kerneopgave at sikre gode og sammenhængende processer, aftaler og planer på sundhedsområdet i Region Nordjylland. Dette gør vi ikke alene, men i et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i regionen samt hospitaler, kommuner og almen praksis. Herudover varetager vi væsentlige opgaver ift. betjening af regionens administrative og politiske ledelse, ligesom vi fungerer som bindeled til de nationale aktører på sundhedsområdet. Du vil blive ansat i Planlægningsenheden, hvor opgaverne strækker sig over længerevarende planlægningsprocesser, korterevarende analyser og udviklingsprocesser samt dag-dag-tid sagsbehandling inden for kontorets opgaveportefølje.

Du kan læse mere om afdelingen og Planlægning på
https://rn.dk/om-region-nordjylland/organisation/patientforloeb-og-oekonomi

Opgaverne
Du vil få en bred vifte af opgavetyper, der blandt andet indeholder sagsbehandling med udarbejdelse af dagordenspunkter til politiske og administrative fora, planlægning og implementering af nationale og regionale initiativer på sundhedsområdet, sekretariatsbetjening af arbejdsgrupper og udvalg samt udformning af beslutningsoplæg og udredninger.

Af konkrete sagsområder, du vil få ansvaret for, kan nævnes det intern medicinske område, hjerteområdet og indsatsområdet ’Lighed i Sundhed’.

Ovenstående opgaver er udgangspunktet for jobbet, men den endelige opgaveportefølje aftales først, når den endelig kandidat er på plads, således kompetencer og opgaver kan matches bedst muligt.

Der kan løbende ske ændringer i den samlede opgaveportefølje afhængigt af, hvordan den samlede opgaveportefølje i kontoret udvikler sig, eller afhængigt af udviklingsønsker hos den enkelte medarbejder.

Vi søger
Vi forventer, at du opfylder flere af nedenstående punkter:
  • Du har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse.
  • Du har nogle års erfaring fra arbejde på sundhedsområdet og/eller fra arbejde i en politisk ledet organisation eller du er nyuddannet med en særlig interesse for sundhedsområdet
  • Du har gode samarbejdsevner og formår at skabe netværk og resultater på tværs af vores egen organisation og på tværs af region, kommune og almen praksis.
  • Du er struktureret og er god til at skabe overblik i din opgaveløsning.
  • Du trives med opgaver, som ofte tiltrækker sig såvel administrativ som politisk opmærksomhed.
  • Du er god til at formulere dig klart i både skrift og tale til forskelligartede modtagere.
  • Du har lyst til at arbejde i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor humøret er højt, og det kollegiale sammenhold prioriteres.


Du får
Du får et spændende og varieret job, hvor du vil blive involveret i mange forskellige processer inden for udvikling og drift. Din funktion vil være meget udadvendt, og du vil få en bred berøringsflade med vores forskellige samarbejdspartnere på sundhedsområdet.

I kontoret er der ansat ca. 35 medarbejdere, primært AC-medarbejdere. Der er i kontoret fokus på samarbejde og faglig sparring mellem kontorets og afdelingens medarbejdere, og vi vægter selvstændig opgavevaretagelse og mulighed for uddelegering højt. Tonen er uformel, og vi har fokus på et velfungerende socialt liv i kontoret.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer og med arbejdssted i Regionshuset i Aalborg. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er midlertidig med udløb 31. august 2022 med mulighed for forlængelse.

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Jacob Bertramsen på tlf. 21 48 35 77 eller e-mail: .

Ansøgningsfrist er søndag 26. september. Samtaler afholdes tirsdag den 28. september.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 26. september 2021

Lignende jobs

  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseThe research group on Innovation, Knowledge and Economic dynamics at Aalborg University Business School(AAUBS), also known as the IKE Group, has a history spanning over 40 years in in..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowlege building of the global society as well as the development of prosperity, welfare and culture of Danish society. This is accomplished thr..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseAalborg University contributes to the knowledge building of the global society as well as the development of prosperity, welfare, and culture of Danish society. This is accomplished t..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Akademisk medarbejder i Aalborg

    JobbeskrivelseBusinesses are constantly becoming more digitalised and data driven. With that, there is a growing demand to combine domain expertise with technical skills to spot opportunities and s..
    • Akademisk medarbejder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0