I-sikkerhedskonsulenter med fokus på taktisk og operationel risikostyring søges til Digitalisering og IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Har du lyst til at gøre en forskel på sundhedsområdet og være med til at sikre fundamentet for, at regionens medarbejdere kan give patienterne den bedst mulige hjælp? Brænder du for at arbejde med processuel risikostyring, forvaltning og projektledelse og kan du formidle viden på en let og forståelig måde? Så er du måske vores nye kollega!

Vi søger to nye kolleger med hjertet på det rette sted, men faglighed og samarbejdsevner i top, som brænder for at være en del af et set-up, hvor de strategiske og taktiske beslutninger træffes på baggrund af dataunderstøttet indsigt, og hvor den løbende risikostyring afføder de nødvendige operationelle handlinger.

Om jobbet:
I Region Nordjyllands Cyber- og Informationssikkerhedsafdeling, hvor ansvaret for medicinsk software også er placeret, har der de seneste år været arbejdet med yderligere at styrke den risikobaserede tilgang til at drive regionens kerneprocesser.

Vi er i gang med at forankre dette arbejde i én digital løsning, som på sigt forventes at dække alle tre forsvarslinjer. Der er lige nu fokus på første og anden forsvarslinje, hvor der tages udgangspunkt i NIST CSF og NIST SP-800-53.

De to stillinger er placeret i Region Nordjyllands Cyber- og Informationssikkerhedsafdeling, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med resten af teamet, men også have en udadvendt rolle og samarbejde med repræsentanter fra hele organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil, sammen med teamet, omfatte følgende:
  • Etablere og vedligeholde risikostyrings processer og procedurer
  • Facilitere risiko-workshops og generelt støtte op om gennemførsel af risikovurderinger
  • Udarbejde risikobehandlingsplaner i samarbejde med risikoejere
  • Sikre overblik over risici, herunder etablering og vedligehold af risikoregister
  • Sikre at risikostyring bliver datadrevet
  • Dokumentere og rapportere på risikovurderinger


Du vil også have mulighed for at bliver systemansvarlig for vores governance-, risk- og compliance-system, som er understøttet af ServiceNow.

Om dig:
Uddannelsesmæssigt har du formentlig afsluttet en relevant mellemlang eller lang uddannelse. Du skal have en medført nysgerrighed til at kunne sætte dig ind i nye og spændende områder og teknologier, og må ikke være bange for at kaste dig ud i noget nyt.

Du er udadvendt, trives med at være opsøgende i dit arbejde og er god til at koordinere, opbygge og vedligeholde netværk med samarbejdspartnere på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.

Du har erfaring med taktisk og/eller operationel risikostyring og kan lide at arbejde med tekniske løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at implementeret et GRC-system eller har certificeringer indenfor risikostyring (fx ISO27005, ISO14971).

Hvad tilbyder vi?
Vi kan tilbyde en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, høj aktivitet og fokus på kvalitet i ydelserne til borgerne og til vores brugere og samarbejdspartnere. Du får en spændende og travl hverdag i et team med god omgangstone og humor, hvor de færreste dage er ens.

Vi tilbyder et arbejde med mening i et dynamisk, uhøjtideligt og til tider hektisk arbejdsmiljø med gode kollegaer og fleksibilitet. Derudover har vi en spændende og inspirerende arbejdsplads med fokus på kompetenceudvikling og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Det praktiske:
Stillingerne er fuldtidsstillinger til besættelse pr. 1. februar eller tidligere. Der refereres til vicekontorchef Grethe Kiehn Kristensen, som også kan kontaktes for nærmere information på [email protected] eller på 21 78 55 53.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgningsfrist er 18. november 2021.

Ansættelsessamtale forventes afholdt 24. november 2021.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Do you want to work abroad? Join our team of Danish Game Presenters and 1,000 colleagues from all over the world in Malta!As a Game Presenter, you host the game for Danish players from our high..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 22
1. juli 2024 24
30. juni 2024 24
29. juni 2024 24
28. juni 2024 25
27. juni 2024 23
26. juni 2024 22
25. juni 2024 22
24. juni 2024 22
23. juni 2024 23
22. juni 2024 24
21. juni 2024 24
20. juni 2024 27
19. juni 2024 27
18. juni 2024 28
17. juni 2024 28
16. juni 2024 29
15. juni 2024 28
14. juni 2024 30
13. juni 2024 29
12. juni 2024 29
11. juni 2024 29
10. juni 2024 32
9. juni 2024 31
8. juni 2024 32
7. juni 2024 32
6. juni 2024 32
5. juni 2024 33
4. juni 2024 32
3. juni 2024 34
2. juni 2024 35

Værd at vide når du søger job som konsulent i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!