Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Albertslund

"Børneliv i Sund Balance" i Albertslund Kommune søger erfaren projektleder.

Vores dygtige projektleder har efter endt barselsorlov valgt at søge nye udfordringer tættere på hjemmet, derfor er stillingen som projektleder ledig pr. 1. juni 2022. Stillingen er på 32 timer om ugen og tidsbegrænset til 31. december 2024.

"Børneliv i Sund Balance" er et fælles 5-årigt projekt med deltagelse af Frederikssund, Aalborg og Albertslund Kommuner og er ledet af Kommunernes Landsforening – Center for Forebyggelse i praksis. Formålet er at fremme trivsel, sundhed og sund vægtudvikling hos 0-10-årige børn, der bor i områder med mange borgere udenfor arbejdsmarkedet, lavt uddannelsesniveau og lav indkomst. I projektet flyttes fokus fra det enkelte barn til, at arbejde med, hvordan de voksne omkring børnene kan bidrage til at skabe sunde rammer for børnelivet.

Projektet er baseret på en multikomponent tilgang med fokus på flere indsatssport indenfor forskellige arenaer. Blandt andet arbejdes med en styrket og proaktiv indsats i Sundhedsplejen, sunde rammer i dagtilbud og skoler og SFO, at få flere børn ind i foreningslivet samt fællesskabsaktiviteter i lokalsamfundene. Projektet er finansieret af Nordea-fonden, Kommunernes Landsforening(KL), Statens Institut for Folkesundhed samt de 3 kommuner. Intentionen med "Børneliv i Sund Balance" er at skabe viden, der kan anvendes til design og implementering af fremtidige indsatser, der fremmer børns trivsel, sundhed og sund vægtudvikling. Forskningsdelen er yderlig støttet af Novo Nordisk Fonden.

"Børneliv i Sund Balance" har tre overordnet pejlemærker:
• Leg og Bevægelse sammen
• Sund mad og drikke sammen
• Oplevelser og nærhed sammen

Som projektleder har du ansvar for at drive og facilitere projektets fremdrift i Albertslund sammen med en række aktører i kommunen. Du har en lokal styregruppe sammensat af afdelingscheferne for de involverede arenaer og enkelte faglige ledere og med områdedirektøren for bordenden. Derudover indgår du i tæt samarbejde med KL og projektlederne fra de to andre kommuner.

"Børneliv i Sund Balance" er kommet godt fra start trods COVID-19, og vi søger dig, der brænder for at alle børn har sunde rammer uanset hvor de bor, og som kan leve op til følgende forventninger:
• Dokumenteret erfaring med ledelse af sundhedsfremmende projekter.
• Indgående kendskab til og samarbejdserfaringer med de forskellige arenaer som "Børneliv i Sund Balance" agerer ind i.
• Stærke relationelle kompetencer og blik for samarbejdspartnernes kontekst og aktuelle udfordringer.
• Viden om sundhedsfremme og forebyggelse på højt fagligt niveau kombineret med viden om lokalsamfundsbaserede indsatser, hvor der er fokus på sunde rammer og engagering af aktører.
• Gode evner til at facilitere og motivere arbejdsgrupper og øvrige aktører.
• Har engagement til kontinuerligt at opdyrke og vedligeholde et bredt netværk internt i Albertslund og eksternt til de øvrige kommuner, KL og andre samarbejdspartnere.
• Kan tage lederskab ift. samarbejdet med styregruppen og øvrige samarbejdspartnere.
• Kan arbejde struktureret og bevare overblikket i et stort projekt med flere spor.

Kommunikation spiller en helt særlig rolle i netop denne stilling. Den centrale styregruppe har besluttet, at der skal være et styrket internt fokus på at formidle projektets indhold og fremdrift til de mange aktører og interessenter i projektet.Vi søger derfor en kollega der, udover ovenstående, også har særlige kompetencer og forudsætninger for at varetage formidling af "Børneliv i Sund Balance", fx ved dokumenteret erfaring med professionelt kommunikationsarbejde. Der skal i gennemsnit allokeres 1 dag om ugen til formidling af projektet, og i den forbindelse vil der være en del mødeaktivitet/arbejdsopgaver i KL-huset i København, og i de 3 deltagende kommuner. Der skal derfor med jævne mellemrum påregnes en del rejseaktivitet.

I Albertslund Kommune er projektet forankret i Sundhedshuset og du vil arbejde tæt sammen og have sparring med de øvrige sundhedskonsulenter. Vi arbejder blandt andet med at udmønte kommunens sundhedspolitik "Sundt Liv Sammen", som er en tværgående politik med fokus på mental sundhed, fysisk aktivitet og mad & måltider samt tobak, alkohol og stoffer. <br /
Er du interesseret i at høre nærmere om stillingen er du velkommen til at ringe til leder af Sundhedshuset Mette Gerhard på tlf. 29 12 03 40 eller maile til [email protected]
Du kan også læse om Børneliv i Sund Balance her Børneliv i sund balance (kl.dk)
Ansøgningsfristen er den 28. april 2022, og samtaler forventes afholdt 5. maj 2022.

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=32862379)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Albertslund
  • Torsdag den 28. april 2022

Lignende jobs

  • Senior Consultant (Client Director)

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior Consultant (Client..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Senior Consultant / Associate Manager driving the ...

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. september 2024 2
6. september 2024 2