Vikarstilling: Fuldmægtig til barselsvikariat i Beredskabsstyrelsen, Internationalt Beredskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Praktik, Vikar - Birkerød


Har du interesse for internationalt samarbejde, og brænder du for at være med til at skabe rammerne for dansk katastrofebistand til verdens brændpunkter? Så har vi et barselsvikariat som fuldmægtig ledig til besættelse pr. 1. september 2021.

Om os

Internationalt Beredskab er ansvarlig for Beredskabsstyrelsens internationale katastrofebistand i forbindelse med akutte natur- og humanitære katastrofer. I indeværende år har vi bl.a. haft indsatser i Sudan, Sydsudan, Slovakiet og Georgien.

Internationalt Beredskab er desuden ansvarlig for Beredskabsstyrelsens deltagelse i en række internationale samarbejdsfora på civilbeskyttelsesområdet med henblik på at udvikle, koordinere og optimere den internationale respons på katastrofer. Det gælder i forhold til et veludviklet nordisk samarbejde, i EU, i FN, i Østersørådet og i NATO.

Internationalt Beredskab har en bred kontaktflade såvel internt i Beredskabsstyrelsen som i ind- og udland, herunder et tæt samarbejde med bl.a. Forsvarsministeriet, Udenrigsministeriet, EU-Kommissionen, FN-organisationer og andre landes beredskabsmyndigheder.

Vi er til tider et travlt kontor, men også et kontor med stor gejst og et helt særligt sammenhold. Vi har et stort fokus på hele tiden at optimere vores indsats og produkter og lægger derfor vægt på, at de gode idéer hurtigt omsættes til praksis.

Om stillingen

Stillingen er placeret i kontorets policy-team. Dine primære opgaver vil være varetagelse af styrelsens mange internationale samarbejdsrelationer samt løbende policy-sagsbehandling. Dagligdagen er varieret og kan eksempelvis bestå af deltagelse i eller planlægning af internationale møder, udarbejdelse af talepunkter til direktøren, koordination med Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet mm. Det påregnes, at du bliver ansvarlig for EU- og FN-arbejdet, men den endelige opgaveportefølje vil afhænge af dine kompetencer og erfaring.

Om dig

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og evt. nogle års relevant erhvervserfaring.

Vi forventer, at
- du trives i et til tider travlt miljø og nyder at bidrage til et velfungerende kontorfællesskab.
- du er indstillet på at deltage i møder, seminarer og konferencer m.m. i udlandet.
- du taler og skriver engelsk på højt niveau.
- du er en god formidler, der kort og præcist formår at få det væsentligste frem i en sag.
- du har sans for processer, organisering og frister.
- du kan håndtere skiftende opgaver og være fleksibel mht. arbejdstiden, når opgaverne kræver det.

Kendskab til internationalt humanitært arbejde, Beredskabsstyrelsen eller Forsvarsministeriets område er en fordel. Det vil også være et plus, hvis du har erfaring med sagsbehandling i centraladministrationen.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende relevant overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelse være mulighed for at forhandle et tillæg. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Beredskabsstyrelsen.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Under krise eller krig kan personellet i redningsberedskabet ikke ved opsigelse bringe deres pligt til at gøre tjeneste i redningsberedskabet til ophør, jf. § 50 Beredskabsloven.

Kontakt og ansøgning
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Internationalt Beredskab, Jens Oddershede, telefon 4185 0566 eller souschef, Kasper Borg Nielsen, telefon 2563 9496.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Birgit Jepsen på telefon 7281 9183.

Ansøgningsfristen er den 29. juli 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i starten af august.

Send din ansøgning via linket. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes som pdf-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød. Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Se mere information om Beredskabsstyrelsen på www.brs.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Birkerød
  • Torsdag den 29. juli 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ølstykke

    Du vil i hverdagen blive en del af vores salgsteam, hvor du referer direkte til vores salgschef. Du skal arbejde med at udbygge vores eksisterende kundeportefølje og vil, i samarbejde med salgschef..
    • Konsulent
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Management Consultant for CVP at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with people, processes and change excite you? And are you ready to make a difference across [xxxxx]s projects and..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Gentofte

    Imagine a future where you drive the digital innovation by using your ingenuity, technology enthusiasm, and programming skills to create innovative prototypes based on emerging technologies. .
    • Konsulent
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0