Special- eller chefkonsulent søges til Hjemrejsestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Birkerød

Er du akademiker med interesse for IT, databeskyttelse og udlændingeområdet? Så søg stillingen som medarbejder i Hjemrejsestyrelsen

Lidt om alt det vi tilbyder

Hjemrejsestyrelsen er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet. I dag er der ca. 1.100 udlændinge uden lovligt ophold i Danmark på vores udrejsecentre. De fleste kan rejse tilbage til hjemlandet, hvis de medvirker. Hjemrejsestyrelsens hovedfokus er at sikre at udlændinge, der opholder sig ulovligt i Danmark rejser hjem.

Derudover varetager vi sekretariatsbetjeningen af Flygtningenævnet og Udlændingenævnet, der behandler klager over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen og Styrelsen for International Rekruttering og Integration. Endvidere er Nationalt ID-center, der er et uafhængigt kompetencecenter med ekspertise inden for identitetsspørgsmål og ægthedsvurderinger af ID-dokumenter, tilknyttet styrelsen.

Du skal arbejde i 1. Hjemrejsekontor, som bl.a. behandler sager vedrørende motivationsfremmende foranstaltninger (opholds-, underretnings- og meldepligt) og sager vedrørende hjemsendelse af tredjelandsstatsborgere, herunder domsudviste.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • varetage forvaltningsopgaver relateret til det system, som udlændinges passage ind og ud af udrejsecentre og deres aflæggelse af meldepligt registreres i
  • håndtere opgaver relateret til informationssikkerhed og databeskyttelse i relation til ovenstående system, herunder at håndtere registreredes rettigheder
  • bistå med fastlæggelse af sagsgange og sagsbehandlingsprocesser, samt dokumentation heraf
  • udarbejdelse af notater m.v. til brug for beslutningsprocesser

Du vil bl.a. fungere som bindeled mellem it-leverandører og vores forretning, hvorfor din evne til at formidle it-termer til andre har betydning. Du vil indgå i et spændende og fagligt stærkt miljø, hvor tempoet er højt. Du vil blive en del af en gruppe engagerede og fagligt dygtige medarbejdere med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle og lægger vægt på inddragelse og vidensdeling.

Dit arbejdssted vil være Hjemrejsestyrelsen i Birkerød.

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du er jurist, eller at du har en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og vi ser gerne, at du har erfaring med systemforvaltning og databeskyttelse.

Du bliver en del af et politisk miljø med høj faglighed, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • Er god til at formidle dig klart på skrift
  • Har flair for it, og at formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • Ikke er bange for nye it-løsninger og hurtigt kan sætte dig ind i nyt materiale
  • Er god til at kommunikere på engelsk både mundtligt og skriftligt
  • Er struktureret, arbejder selvstændigt og kan sikre den fornødne fremdrift i opgaveløsningen

Yderligere information

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte souschef Janus Andersen på telefonnummer 30 65 77 67 eller på e-mail [email protected].

Du kan også se mere på www.uim.dk/hjemrejsestyrelsen.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest mandag den 8. november 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Birkerød
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ølstykke

    Du vil i hverdagen blive en del af vores salgsteam, hvor du referer direkte til vores salgschef. Du skal arbejde med at udbygge vores eksisterende kundeportefølje og vil, i samarbejde med salgschef..
    • Konsulent
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Management Consultant for CVP at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with people, processes and change excite you? And are you ready to make a difference across [xxxxx]s projects and..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Gentofte

    Imagine a future where you drive the digital innovation by using your ingenuity, technology enthusiasm, and programming skills to create innovative prototypes based on emerging technologies. .
    • Konsulent
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Birkerød over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0