Vil du sprogudvikle sammen med os i Huset Pia Thomsen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Frederiksberg C

Måske er det dig? Du har nu chancen for at blive en del af Huset Pia Thomsen per 1. oktober 2021 i en etårig projektansættelse med gode muligheder for forlængelse.

Du skal have mod på og erfaring med at arbejde selvstændigt, undervise og udvikle. Du kommer til at bidrage til at løse opgaver i små, store og komplekse sprogpædagogiske udviklingsprojekter i nogle af landets mindste og største kommuner.

I Huset Pia Thomsen arbejder vi forskningsbaseret, men hvi har altid fokus på meningsfuld praksisudvikling. Du bliver en del af et mindre team, hvor vi udvikler sammen og deler både glæder og udfordringer. Vi tilbyder følgende:

-en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer med varierende arbejdstider, hvor både aften og weekendarbejde må påregnes i perioder.

- en etårig projektansættelse, som løber i perioden 1. oktober 2021 til 31. september 2022 med gode muligheder for forlængelse.

- en stilling, der varetages både fra Husets Pia Thomsens kontor på Gothersgade i København, se punktet nedenfor, og som efter aftale kan kombineres med hjemmearbejdsdage.

- en stilling, der omfatter opgavevaretagelse i hele landet, hvorfor rejsetid og hotelophold i perioder må påregnes, ligesom adgang til bil er en forudsætning i forbindelse med visse opgavetyper

Om Huset Pia Thomsen

Vi er optaget af at bidrage med ny viden om børns sprogudvikling, og vi er særligt optaget af de faktorer, der understøtter børns sproglige- og kommunikative udvikling i læringsmiljøet.

Vi udvikler didaktiske redskaber og sprogpædagogiske metoder, fx SprogTrappen, som arbejder ind i disse områder. Vi formidler vores viden, redskaber og metoder til de voksne, der er tæt på børnene.

Gennem meningsfulde samarbejder omsættes viden om sprogudvikling og sprogpædagogik til handlinger, der styrker de sproglige læringsmiljøer og som udgør en stærk forebyggende indsats i forhold til sproglige forsinkelser og udfordringer.

Udviklingen af de sproglige læringsmiljøer sker bl.a. gennem oplæg for og supervision af pædagogisk personale, pædagogiske ledere samt supporterende funktioner såsom logopædisk personale, sprogvejledere m.fl. Vi er også stærkt optaget af forældrepartnerskaber, som en uvurderlig del af tidlig indsats, ligesom vi ser os selv som bidragsydere til udvikling af specialiseret audiologopædisk fagfaglig viden i forhold til fx DLD, dynamisk test, ordforråds- og grammatiske interventionsmetoder - og gerne flere.

Vi har fokus på såvel den lokale sprogpædagogiske praksis som kapacitetsopbygning på dagtilbuds- og forvaltningsniveau. Vi arbejder databaseret med udgangspunkt i fx SprogTrappen, Sprogvurdering 3-6 år eller logopædiske tests. Eksempler på opgavetyper er:

  • Korte eller længerevarende sprogpædagogiske udviklingsprojekter, der involverer pædagogisk personale, pædagogisk ledelse og forvaltning.
  • Oplæg, foredrag eller kursusdage, der bidrager med ny viden og faciliterer processer, der skaber refleksion og kvalitetsudvikling i den pædagogisk praksis, fx via aktionslæring og samskabelse.
  • Kompetenceudviklingsforløb, der bidrager til arbejdet med data , meningsfuld anvendelse og omsættelse til sprogpædagogiske hverdagspraksisser.
  • Temadage og udviklingsforløb, der bidrager til organisatorisk udvikling (fx PPR), kapacitetsopbygning og faglig ledelse.
  • Udvikling af vores digitale platform SprogTrappen Digital, der indeholder såvel et vurderings- som et indsatsmodul for børn i alderen 0-6;6 år. Det vil særligt være udvikling af nye redskaber, metoder og designs.
  • Udvikling, koordinering og gennemførelse af fx konferencer, workshops og virtuelle temamøder.

Hvem er du?

I Huset Pia Thomsen bliver du en del af et uformelt og meget engageret arbejdsfællesskab. Vi prioriterer de faglige ambitioner, og vi værdsætter vores udviklingsfællesskab og vores forskelligheder. Vi elsker at præstere, at lære nyt af andre og af hinanden, og vi sætter pris på at grine sammen.

Arbejdsmiljøet er præget af tillid i samarbejdet, selvstændighed, faglig nysgerrighed og synergi i vores opgaveløsninger. Det er afgørende, at du deler vores glæde ved at bidrage til at øge kvaliteten af sprogpædagogikken i dagtilbud og på det audiologopædiske område. Det er vigtigt, at du har lyst til at udvikle Huset sammen med os, og at du ser dine bidrag og input både som væsentlige for din egen faglige udvikling og for Husets fortsatte opgaveportefølje. Begge dele skal være en del af dit faglige og personlige drive.

  • Du har en relevant sproglig eller pædagogisk grunduddannelse med en akademisk overbygning, fx i børnesprog, logopædi eller audiologopædi.
  • Du har solidt kendskab til og erfaring fra sprogpædagogisk praksis i dagtilbud, som du kan sætte i spil, når du skal inspirere og udvikle, ligesom du har nuanceret faglig viden om de faktorer, der kan påvirke den sprogpædagogiske kvalitet i dagtilbud.
  • Du har indgående kendskab til børns udvikling i teori og praksis – og gerne med familier i udsatte positioner. Det er klart en fordel, hvis du er bredt optaget af børns udvikling, herunder legens, samspillets og kognitionens betydning for sprogudvikling.
  • Du har solid erfaring med at planlægge og understøtte forandringsprocesser i sprogpædagogisk praksis, og du er vant til at rådgive og vejlede andre fagprofessionelle, herunder ledere omkring sprogpædagogik og forældrepartnerskaber.

Du kan undervise, brænde igennem og motivere andre gennem følgeskab, fordi du har en grundlæggende interesse for voksenpædagogik og fagprofessionelle læreprocesser.

Du har mod på og lyst til at deltage og bidrage stærkt ind i et kreativt arbejdsfællesskab i en ret uformel organisation med tydelig ledelse, vekslende projektfunktioner og stram opgavestyring. Du skal have lyst til selv at give og modtage professionel feedback i arbejdsfællesskabet, både når noget lykkes eller bøvler for os andre og for dig.

  • På det personlige plan er du en inspirerende og bidragende holdspiller, der stiller din faglighed til gavn for arbejdsfællesskabet. Du er analytisk stærk og har en systematisk tilgang, som du kan formidle både mundtligt og skriftligt.

  • Det er en forudsætning, at du har styr på de grundlæggende funktioner i en digital verden, herunder Office pakken, Microsoft Teams, Zoom m.fl., og at du har lyst til at blive 100 metermester på udvalgte digitale områder sammen med os.

Du ansættes som forsknings- og udviklingskonsulent ud fra funktionærloven. Løn og ansættelsesvilkår forhandles ud fra ønsker og kvalifikationer.

Der er ansøgningsfrist d. 16. august kl. 12. Din ansøgning skal indeholde et CV og en motiveret ansøgning.Der afholdes ansættelsessamtaler på baggrund af en case mellem d. 18. og 23. august. Denne tilsendes på mail d. 16/8 kl. 20.

For yderligere oplysninger og ansøgning skal du skrive til direktør, ph.d. Pia Thomsen [email protected] (skriv ansøgning i emnefeltet) eller sms på 2844 0856 for at aftale en uforpligende telefonaftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Frederiksberg C
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0