Rekrutteringsfirma

Supportkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Siden starten i 1996 er netIP vokset støt til i dag at være en af de stærkeste spillere inden for kundetilpassede infrastruktur- og kommunikationsløsninger. netIP er derfor med sine syv afdelinger i henholdsvis Thisted, Skive, Viborg, Herning, Holstebro, Aalborg og Aarhus en af Danmarks hurtigst voksende og førende udbydere på markedet. Der er tale om en virksomhed, der er stolt af sine medarbejdere, sit brand og som med den ”jyske” tilgang til tingene altid sikrer at være i øjenhøjde med kunderne. En stærk, målrettet og gennemarbejdet salgsstrategi, har nu sat kursen mod yderligere vækst.

Virksomheden tilbyder gennemtænkte IT-løsninger, der matcher kundernes situation og behov inden for: Datacenter, Kommunikation, Klienter, Outsourcing, Portaler og Rådgivning.

netIP har en klart defineret ledelsesfilosofi, der bruges til at skabe åbenhed, tillid og tryghed. Herigennem udvikles en adræt og forandringsparat organisation, som kan tiltrække og fastholde de rette kompetencer. Vi har ingen medarbejdere, men vi har ansat en masse interessante mennesker, og det er udgangspunktet!

For os er målinger ikke tal, men evnen til at være i kontakt med hinanden og være tilstede for hinanden.

Virksomheden er kendetegnet af kvalitet, et unikt medarbejdermiljø og et sammenhold, der rækker ud over det sædvanlige. Læs mere på www.netip.dk.

Vi har travlt, og vi ønsker løbende at tilføre de nødvendige menneskelige og faglige ressourcer til fortsat at udvikle netIP A/S.

Supportkonsulent til Service Desk og Onsite support

Brænder du for god kundeservice?

I netIP har vi ambitioner om at yde den bedste service for vores kunder. For at fortsætte den positive udvikling har vi nu brug for en Supportkonsulent, som brænder for at levere god kundeservice fra Service Desk eller Onsite.

Hos netIP leveres support på flere niveauer alt efter kundens behov og ønsker. Der er løbende tæt dialog med kunden for hele tiden at optimere samarbejdet og sikre bedst mulig brugertilfredshed. Dette, samt den daglige sparring med dygtige kolleger, sikrer medarbejderne gode udviklingsmuligheder.

Du vil blive en del af et engageret team, som står sammen om at løse kundernes opgaver. Der er rig mulighed for vidensdeling og faglig sparring. Du vil kunne se frem til en afvekslende hverdag, hvor opgaverne og prioriteringerne kan ændre sig fra time til time.

I dag sidder du formentlig som IT-konsulent, IT-supporter eller intern IT-medarbejder. Alternativt er du nyuddannet med solide tekniske evner og høje ambitioner. Det er dog en fordel, hvis du har bred erfaring med forskellige Microsoft-teknologier.

Som person har du evnen og lysten til at tage ansvar og arbejde selvstændigt, og du har samtidig forståelse for, hvornår du skal inddrage en kollega fra teamet. Du besidder et stort overblik, er kvalitetsbevidst og kundeminded.

Du motiveres af at levere den bedste service til de kunder, der ringer ind. Det er vigtigt for dig at yde en optimal service for derved at sikre høj kundetilfredshed. Du har ambitioner om og motivationen til fortsat at dygtiggøre dig ved løbende at holde dig ajour med de nyeste teknikker og trends inden for dit felt.

Din indstilling, dine interesser og dine ambitioner er nøglen til din succes hos netIP. Dit personlige mål er at blive en af vores skarpeste og mest servicemindede Supportkonsulenter. Din succes som Supportkonsulent er 100% forbundet med kundens oplevelse af, at vi leverer en professionel support og sikrer høj kvalitet og stabilitet.

Du bliver en del af en stærk og dynamisk virksomhedskultur med fast tilknytning til vores nye Service Desk i Herning. Du må forvente deltagelse i netIPs vagtordning nogle uger om året, hvor der vil blive krævet aften- og weekendarbejde.

I netIP tror vi på, at det er mennesker, der gør forskellen. Derfor investerer vi i din efteruddannelse med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner.

Vi arbejder ikke med en ansøgningsfrist, og ansøgningerne bliver derfor behandlet løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76 eller Jeanet Kristensen på +45 29 45 16 45.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Herning

Lignende jobs

  • Senior Network Consultant

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Dynamics/Power Platform Consultant

    Dynamics/Power Platform Consultant Are you looking for a role where you can work together with the business to improve their day-to-day sales processes? Do you want to be part of our journ..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Business Central Finance Consultant

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • ERP Consultant (m/k/d)

    Om virksomheden Baettr is dedicated to maintaining its position as the preferred supplier of wind turbine components in the evolving wind industry. Through optimised lean production and a .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Herning over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 1
19. september 2024 1