Chefkonsulent til Eksterne Relationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du omsætte forretningsstrategier til virkelighed og gøre livet lettere for borgere og virksomheder i Danmark? Og vil du gøre det i tæt samarbejde med ATP’s vigtigste samarbejdspartnere blandt arbejdsmarkedets parter, i centraladministrationen, KL og de mange organisationer, der er afhængige af de ydelser, ATP administrerer? Så er du måske vores nye kollega i ATP’s Eksterne Relationer.

Kan du forbinde forretningsidéer med politiske dagsordener?
Vi søger en kollega med stor politisk forståelse, der interesser sig for strategisk udvikling i den offentlige sektor. Du skal både kunne indgå i det komplekse samspil med ATP’s og Udbetaling Danmarks samarbejdspartnere, se det store billede og have øje for detaljerne, der gør en forskel.

Som din hovedopgave bidrager du til professionel og udviklingsorienteret betjening af ATP’s og Udbetaling Danmarks ledelser og vores mange eksterne interesser. Det indebærer bl.a., at du:

  • udarbejder og kvalitetssikrer strategi- og beslutningsoplæg sammen med ATP’s drift og forretning
  • bidrager til udviklingen og vedligeholdelsen af samarbejdet med eksterne relationer fx Beskæftigelsesministeriet, KL, Finansministeriet og Digitaliseringsstyrelsen
  • deltager i ATP’s og Udbetaling Danmarks strategi- og udviklingsprojekter med henblik på at forbinde ATP’s forretningsideer med politiske dagsordner.

Har du solide kommunikative kompetencer?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidatniveau, og så er det en fordel, hvis du har nogle års erhvervserfaring fx fra et departement, en styrelse eller politisk ledet organisation.

Det er vigtigt, at du drives af at skabe værdi og resultater for samfundet, og at du gør det bedst i ligeværdigt samspil med dine kollegaer og de eksterne samarbejdspartnere, vi løser opgaverne for. Du trives med skriftlig kommunikation og er god til at formidle forskellige budskaber kort og præcist.

Vi lægger vægt på, at du har et højt selvstændigt drive samtidig med, at du kan lide at samarbejde på tværs og sikre den fornødne koordinering og videndeling i organisationen. Du har evnen til at bevare overblikket, selv når mange dagsordener er i spil på samme tid, og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.

Vil du arbejde for økonomisk grundtryghed i Danmark?
Du bliver del af et team, der hver dag arbejder på at udvikle ATP’s samspil med omverdenen for at sikre vores rolle i en stærk datadreven offentlig sektor, som borgere og virksomheder kan have høj tillid til.

Teamet betjener Udbetaling Danmarks bestyrelse og direktør, og du får en særlig rolle i forhold til at styrke den strategiske udvikling. Dette i tæt samspil med kommunerne og staten, der har placeret opgaver i Udbetaling Danmark og i samspil med ATP’s forretning, der skal sikre, at bestyrelsens ambitioner bliver omsat borgervenligt og effektivt.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 220 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

=dig? Så send en ansøgning
Send os en ansøgning og dit CV senest fredag d. 29. november. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Michel Weber på tlf. 2137 1437.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hillerød
  • Fredag den 29. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1