Automatiseringskonsulent til Data & Analytics

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fastansættelse, Freelance - Hillerød

Har du styr på data og nye teknologier? Vil du skabe løsninger til gavn for borgere og virksomheder i hele Danmark? Så er det dig, vi leder efter.

Kan du automatisere og inspirere?
Hos Data & Analytics kan vi tilbyde dig en af landets største databanker. Og det siger ikke så lidt. Faktisk kan det sige os en hel masse, for det giver helt unikke muligheder i vores analysearbejde. Muligheder, du ikke finder andre steder.

Siden 2015 har vi anvendt RPA i arbejdet med at levere omkostningseffektiv sagsbehandling og kundeservice af høj kvalitet. Nu bevæger vi os i retning af Intelligent Process Automation. Og til den rejse har vi brug for dig, der formår at sikre intelligent anvendelse af data og nye teknologier. Konkret, er vi på udkig efter dig, der:

  • i samarbejde med dit scrum-team kan identificere, designe og implementere løsninger, som understøtter koncernens digitale udvikling og automatiserer sagsbehandlingsprocesser m.m.
  • kan inspirere og rådgive forretningen, når det drejer sig om muligheder og begrænsninger ift. aktuelle løsninger.

Har du styr på teknikken og forretningsforståelse?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidatniveau. Du har god forståelse for forretningen, er en mester, når det drejer sig om at bringe teknologi i anvendelse, og så har du solid erfaring med at kortlægge/automatisere/optimere processer.

Som person er du den praktiske, strukturerede type, der kan inddrage og omsætte idéer til konkrete løsninger. Dine relationelle kompetencer sikrer godt samarbejde i teamet, ligesom det gør dig i stand til at levere rådgivning af høj kvalitet på tværs af afdelinger og fagligheder i forretningen.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
I Data & Analytics bygger vi datadrevne løsninger, der forholder sig til virkeligheden. Det kræver, udover nogle af landets skarpeste hjerner, at vi evner at løfte blikket fra databanken og ud mod verden omkring os. Vores løsninger skal nemlig virke derude. I virkeligheden. Så vi følger med tiden og er i det hele taget et område i konstant udvikling.

Som vores nye kollega indgår du i Analyse og AI - et af de fem Centers of Excellence i Data & Analytics. Vi implementerer og skalerer anvendelsen af datadrevne værktøjer i ATP’s Administrationsforretning, der årligt udbetaler cirka 250 mia. kr. i velfærds- og sikringsordninger.

Til dagligt bliver du en del af Scrum-teamet, Automatisering. Seks kolleger, der arbejder i 14-dages sprints. Teamet består af forskellige fagligheder, som alle har hands-on erfaring med automatisering.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

=dig? Så send en ansøgning
Send os en ansøgning og dit CV senest fredag d. 14. februar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Product Owner Jeppe Wienziers Stenbæk på tlf. 2021 5163 eller afdelingschef Maj Uggerhøj på tlf. 2499 9291. Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hillerød
  • Fredag den 14. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1