Udviklingskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet til HR, arbejdsmiljø og uddannelse (specialkonsulent)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hvidovre

Vil du være med til at udvikle Amager og Hvidovre Hospital som et attraktivt uddannelsessted?
På Amager og Hvidovre Hospital ønsker vi at være en arbejdsplads med stærke faglige miljøer for studerende og medarbejdere. Vi søger derfor en udviklingskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet til HR-Udvikling og Uddannelse i HR, arbejdsmiljø og uddannelse på Amager og Hvidovre Hospital.

Om jobbet
Du får ansvaret for projektledelse af strategiske projekter og udvikling af koncepter inden for uddannelsesområdet, med afsæt i hospitalets uddannelsesstrategi. I den nærmest fremtid kan det fx. være projektledelse af en indsats, der skal styrke professionsidentiteten for studerende og elever i praktik mhp. at styrke transition fra studerende til nyuddannet, samt at udvikle og implementere et koncept mhp. at uddrage læring af evalueringer af klinisk uddannelse for at kvalitetsudvikle den kliniske uddannelse af elever, studerende og postgraduatuddannelsesøgende.

Herudover vil du skulle varetage facilitering af strategiske uddannelsesudvalg og -fora, skabe systematisk overblik over det prægraduate uddannelsesområde, og udvikle og koordinere uddannelsesforløb for de prægraduate uddannelser i tæt samarbejde med Center for HR og Uddannelse, samt de kliniske uddannelsesansvarlige på hospitalet.

Derudover vil du bidrage til udviklingsprojekter i forhold til forberedelse til indflytning i nyt Amager og Hvidovre Hospital, samt rekruttering, onboarding og kompetenceudvikling for de ansatte, i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet.

Vi arbejder hen mod at løse flere større indsatser i fællesskab, ligesom vi forventer dine indspark og arbejde med at gøre vores udviklingsteam robust, fagligt stærkt og en uundværlig spiller i den HR-dagsorden, som præger sundhedsvæsnet i disse år.

Din arbejdsdag vil være meget vekslende med opgaver som spænder fra fordybelse i udvikling af et koncept i samarbejde med klinikere, til facilitering af workshops, lede større eller mindre projekter, planlægge og gennemføre handleplaner for forskellige aktiviteter og initiativer, til at administrere og koordinere udvalg og temadage.

Lidt om os
Team HR-Udvikling og Uddannelse er et team på seks medarbejdere, som er en del af HR-afdelingen. Afdelingen består af 18 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper, der alle refererer til HR-chefen. Afdelingen består af tre teams - HR-Personale, HR-Arbejdsmiljø og HR-Udvikling og Uddannelse. I det daglige arbejder man tæt sammen med sit team og er en del af det kollegiale og faglige fællesskab i afdelingen.

HR-afdelingen understøtter den strategiske udvikling på Amager og Hvidovre hospital i samarbejde med fem øvrige stabsfunktioner. Derudover samarbejder vi med Direktionen, ledere på hospitalet, uddannelsesinstitutioner, regionens Center for HR og Uddannelse, samt forskellige udvalg.

Vi tilbyder et spændende job, hvor du har mulighed for at bringe dine kompetencer i spil
Din arbejdsdag vil veksle mellem selvstændig opgaveløsning og tæt samarbejde med teamkollegaer og andre samarbejdspartnere i organisationen. Der bliver lyttet til dine idéer og nye måder at se på løsningen af traditionelle HR-opgaver. Du får mulighed for at tage teten på nye HR-initiativer, som vil styrke troen på at skabe et stabilt og bæredygtigt sundhedsvæsen, og som en attraktiv arbejdsplads til gavn for patienter og pårørende.

Det er vigtigt for os at gå forrest når det handler om onboarding af nye kollegaer, så din modtagelse og introduktion til jobbet, afdelingen og organisationen bliver succesfuld, og du vil føle dig klar til at bidrage med opgaveløsningen tidligt i din ansættelse.

Hvem er du?
Vi forestiller os først og fremmest, at du er en holdspiller, som arbejder bedst i samspil med dine nærmeste kollegaer og synes det er naturligt at spille hinanden gode.

Du har en relevant akademisk uddannelse og en stor lyst til at arbejde med udvikling af hele HR-paletten og er vant til at drive HR-processer og projekter.

Du har erfaring fra uddannelsesområdet fx i en stilling som HR-udviklingskonsulent og har stået i spidsen for at udvikle og drive HR-projekter i en større organisation. Det er en fordel, at du kender sundhedsvæsnet og opbygningen af uddannelsesområdet indenfor sundhedsvæsnet. Derudover finder du det naturligt at arbejde systematisk med dokumentation og projektbeskrivelser og er ikke bange for at bringe dig selv i spil.

Det praktiske
Kan du se dig selv hos os? Så send os en ansøgning via linket.
Din ansøgning skal være os i hænde senest 7. november kl. 12.00.

Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 t/u. Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere ansat i regioner m.v. Stillingen forventes besat 1. januar 2023

Vi holder ansættelsessamtaler 11. november 2022 og anden samtalerunde 16. november 2022.

Du er velkommen til at kontakte HR-chef Morten Willas Lund på telefon 24 82 36 67 for yderligere oplysninger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hvidovre
  • Mandag den 07. november 2022

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 1