Konsulent der skal styrke EVA´s samarbejde med fonde og den strategiske ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Konsulent der skal styrke EVA´s samarbejde med fonde og den strategiske ledelse Vil du understøtte EVA’s arbejde med at skabe vigtig viden om uddannelse til beslutningstagere, ledere, undervisere, elever og studerende i samarbejde med fonde, der har samme fokus? Kan du styrke overblikket over og samarbejdet med bl.a. fonde, så EVA får endnu bedre mulighed for at udvikle og formidle viden om centrale udfordringer på dagtilbuds- og uddannelsesområdet? Så er du måske den nye konsulent, vi søger til EVA’s sekretariat. På Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) gennemfører vi analyser, undersøgelser og afprøvning af forskellige tiltag på dagtilbuds- og uddannelsesområdet i tæt samarbejde med eksperter, praktikere og andre interessenter. Vi formidler viden, der spiller ind i de store samfundsmæssige dagsordner og problemstillinger på dagtilbuds- og uddannelsesområdet, og som kvalificerer udviklingen af dagtilbud, grundskoler og uddannelser. I de kommende år sætter vi særligt fokus på spørgsmålene om, hvordan vi får alle med gennem uddannelse, og hvordan vi sikrer, at vi uddanner til fremtidens behov.

Vi søger derfor nu en konsulent med indsigt i fondssamarbejde og gerne med viden om dagtilbuds- og uddannelsesområdet. Hvis det er vigtigt for dig at have et job med stor samfundsmæssig betydning, hvor der er fokus på høj faglighed og kollegialt samarbejde og at have en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads, så er EVA måske noget for dig.

Stillingen

Du vil komme til at arbejde med at styrke EVA´s samarbejde med eksterne aktører, herunder i særdeleshed fonde. Det vil både handle om at være med til at udvikle en fælles ramme for vores dialog med fonde og om at styrke interne processer og administrative systemer for fondsarbejde på tværs af EVA’s enheder, så de i højere grad kan bidrage til at støtte arbejdet med eksterne aktører, herunder bl.a. fonde og andre relevante samarbejdspartnere.

Du kommer til både at arbejde ud ad huset med opsøgende indsats og på tværs internt i huset som den støttende og kritiske ven, der hjælper projektejere og projektledere med at sørge for, at alt i processen lever op til relevante krav, er i tråd med strategi og handlingsplan, og at vi benytter de rigtige skabeloner, timepriser osv. Du kommer derfor til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker i omverdenen og på EVA og skal trives i den rolle.

Ud over arbejdet med fonde skal du bistå EVA’s økonomi- og administrationschef i arbejdet med at udvikle, følge op på og afrapportere på forskellige strategiske og administrative styringsdokumenter ift. ministerier, ligesom du også vil have kontakt med relevante ministerier i den forbindelse. Der vil ligeledes i mindre omfang være elementer af mere klassisk ledelsesunderstøttelse af EVA’s ledelse og bestyrelse i stillingen.

Som konsulent på EVA vil du indgå i et tæt samarbejde med dygtige kolleger og i dialoger og samarbejde med eksterne parter i bl.a. ministerier, fonde m.v. Du har god mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver, gode udviklingsmuligheder og indgår i et stærkt fagligt miljø, hvor vi lægger stor vægt på sparring og samarbejde - og på kontinuerligt at udvikle vores faglighed.

Din profil

Vi leder efter dig, der har

  • en kandidatuddannelse, gerne samfundsvidenskabelig, men det er ikke et krav
  • erfaring med at samarbejde med fonde og evt. anden fundraising - et godt netværk blandt fonde er en fordel
  • flair for tal og en vis økonomisk forståelse
  • indgående kendskab til Microsoft Excel
  • indsigt i eller stor lyst til at lære mere om dagtilbud og uddannelser
  • lyst og evne til at udvikle, udforme og bidrage til implementeringen af en fælles ramme for fondsarbejdet på EVA, herunder bidrage til efterfølgende vedligeholdelse og fremdrift
  • gode samarbejdsevner, selvstændigt drive og mod på at skabe netværk i sektoren og samarbejdspartnere gennem opsøgende indsats.

Stillingen er tidsbegrænset til foreløbig et år, men med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse er 1. februar 2023. Arbejdstiden er 37 timer/uge.

Sådan søger du

Lyder det som et job for dig, og matcher du profilen, så send os en ansøgning senest den 27. november 2022. Du søger stillingen ved at uploade ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer i HR Manager via vores hjemmeside www.eva.dk/job-hos-eva.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler den 9. december 2022 og evt. anden runde ansættelsessamtaler 15. december 2022. Dine løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt med udgangspunkt i gældende overenskomst. Du vil blive indplaceret som hhv. konsulent eller seniorkonsulent alt efter dine kvalifikationer og erfaring.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomi- og administrationschef Mathias Tolstrup Wester på telefon 3525 5675.

EVA er en fleksibel, ambitiøs og moderne arbejdsplads

EVA er en arbejdsplads, som har store ambitioner for den enkelte medarbejders faglighed og udvikling og for det fælles faglige og sociale liv. Vi har en flad struktur, og samarbejdet er præget af gensidig faglig respekt og anerkendelse. Vil du læse mere om vores konkrete arbejdsområder og retning for de næste år, så tjek vores Handlingsplan 2022-24.

Vi holder til i Holbæk, hvor vi sammen med tre andre statslige arbejdspladser bor i dejlige, nyistandsatte lokaler på den tidligere Østre Skole, der nu huser et interessant vidensmiljø inden for uddannelsesområdet. Det tager ca. 40 minutter med toget fra København, og der er kort vej at gå fra Holbæk Station til EVA. Som ansat på EVA kan du arbejde hjemmefra to dage om ugen og under transporten til og fra arbejde. Vi kan også friste med en god kantine.

Du kan læse mere om EVA på www.eva.dk.

Danmarks Evalueringsinstitut opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3