Udbudskonsulent med fokus på medicinsk udstyr med relation til lægemidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København Ø

Kunne du tænkte dig at være med på holdet i Amgros og hjælpe med fastholde og udvikle vores ønskede omdømme – at være den samarbejdspartner der får tingene til at lykkes? Hvis ja, har du alle tiders mulighed, da vi netop nu søger en udbudskonsulent.

I Fælles Udbud i Amgros stræber vi efter at være den samarbejdspartner, der kan varetage udbud på vegne af regionerne og fungere som koordinator for og mellem regionerne overfor leverandørerne. Alene i 2021 opnåede vi via udbud besparelser på over syv milliarder kroner – det er i denne proces, du bliver en vigtig spiller på holdet.

Udbud af medicinsk udstyr med relation til lægemidler
Helt grundlæggende handler dit job som udbudskonsulent om at gøre en forskel for behandlingen af patienter og samfundsøkonomien. Området er særdeles spændende, men også komplekst.Som udbudskonsulent bliver din opgave at foretage kategoristyring på udbud for regionerne - og sikre, at de konceptudvikles og implementeres på de vigtigste kategorier, herunder stillingtagen til kontraktlængde, virkemidler m.m.

Opfølgning på udbuddene, når vi bruger dem, herunder risiko-mitigering er også en disciplin, du skal kunne beherske. Så at varetage kontraktholderfunktionen - med input fra relevante interne og eksterne interessenter - for de aftaler som teamet udbyder, bliver en naturlig del af dit arbejde.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Analysere områder for medicinsk behandling, som indbefatter lægemidler i kombination med medicinsk udstyr og komme med anbefaling til områder, hvor der skal udarbejdes kategoristrategier.
  • Udarbejde kategoristrategier med input fra relevante interne og eksterne interessenter – især på kategorier der inkluderer både lægemidler og utensilier/medicinsk udstyr.
  • Gennemføre udbud hvor lægemidler udbydes sammen med medicinsk udstyr.
  • Varetage kontraktholderfunktionen for de aftaler som teamet udbyder.
  • Projektstyre og sparre med udbudsspecialisterne på lægemidler, hvor der i udbuddene med fordel kan indgå utensilier.
  • Gennemføre møder med fælles regionale brugergrupper, leverandører, regioner og sygehusapoteker.
  • Have et godt kendskab til udbudsjura.
  • Forstå og kunne navigere i udbudslandskabet og vælge de rette værktøjer, så vi opnår det mest optimale resultat i forhold til pris og kvalitet.

Erfaring med strategisk indkøb af sundhedsrelaterede produkter
Du har en relevant videregående uddannelse fx cand.merc.jur., cand.merc., ingeniør eller solid erfaring fra et job som udbudskonsulent, der giver dig et fundament til at skabe overblik i forhold til medicinsk udstyr i relation til lægemidler. Uanset din uddannelsesmæssige baggrund har du mere end treårs erfaring med strategisk indkøb – gerne inden for sundhedsområdet. Vi anvender mange IT-systemer, så flair for IT er en nødvendighed.

Du er dialogsøgende og har nemt ved at skabe gode relationer til leverandører, regionerne og Amgros øvrige samarbejdspartnere. Du er i det hele taget god til at sætte dig ind i og forstå dine interessenters overvejelser. Som person trives du med at håndtere komplekse opgaver og samtidig have styr på detaljerne.

Jobbet er for dig, der ønsker et arbejdsliv i balance
Du bliver en del af Amgros’ udbudsafdeling, hvor 21 kolleger glæder sig til at arbejde sammen med dig. Vi har det rigtig godt sammen, og på den måde ligner vi resten af organisationen. For uanset hvor du er i Amgros, vil du opleve arbejdsglæde. Vi er overbeviste om, at de bedste resultater skabes af medarbejdere, der har det godt og er i balance. Som medarbejder kan du derfor hver dag mærke, at dine kolleger både respekterer dig og interesserer sig for dig. Det afgørende for os at give dig de allerbedste rammer til at udfolde dine evner. Du kan derfor også se frem til at få opgaver, hvor din viden og kompetencer bliver sat i spil. Samtidig får du mulighed for hele tiden at udvikle dig både som fagperson og som kollega.

Kontakt og ansøgning
Er dette job lige dig, så send din ansøgning med CV via vores hjemmeside. Ansøgningsfristen er den 8. januar 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte udbudschef Ulrik Wøldike mobil 2920 3322.

Amgros opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund. Vi glæder os til at høre fra dig! Vi glæder os til at høre fra dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København Ø
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København Ø over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3