Dynamisk Teamleder til banebrydende bioinformatikenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

I Nationalt Genom Center (NGC) er vi på en stor og vigtig mission. Vores opgave er at skabe fundamentet for udvikling af personlig medicin i Danmark. Det gør vi ved at give aktører i den danske sundhedssektor adgang til højkvalitetsdata, som sikrer bedre og hurtigere forskning, diagnosticering og behandling med personlig medicin. Til vores enhed for bioinformatik søger vi en dynamisk teamleder med entreprenørblod i årene.

Om os
Nationalt Genom Center (NGC) er en styrelse under Sundhedsministeriet. Vores overordnede opgave er at skabe grundlag for udvikling af bedre diagnostik og mere målrettede behandlinger ved hjælp af genetiske analyser. I tæt samarbejde med blandt andet de sundhedsfaglige miljøer i regionerne, forskningsverdenen og fonde er vi med til at virkeliggøre den nationale strategi for personlig medicin. Vi stiller blandt andet en fælles teknologisk infrastruktur til dataanalyse, lagring og videndeling til rådighed for sundhedsvæsnet. Den teknologiske infrastruktur har kapacitet til at opbevare og kombinere store mængder af forskellige data.

Din hverdag hos os
Du skal sammen med chefen for bioinformatik varetage den faglige ledelse og potentielt teamledelse af et team på fem højt kvalificerede bioinformatikere i en enhed, som du skal være med til at udbygge. Enheden er hjertet i NGC og er på mange måder banebrydende. Vi samler, som de eneste i landet, alle humane og genetiske data i én sikker supercomputer. Vi analyserer, tester rå data og omsætter dem til et brugbart datagrundlag, der stilles til rådighed for læger, forskere og patienter med henblik på at fremme ny viden om personlig medicin. Vores aftagere er Danske Regioner, hospitaler og forskere, som udvikler personlig medicin. Bioinformatik har desuden en stor berøringsflade til eksterne partnere og vidensgrupper, hvor der foregår spændende udvikling og deling af værktøjer til dataanalyse.

NGC er en styrelse under opbygning, og du skal derfor kunne eksekvere og sætte retning i et agilt miljø, hvor vi bevæger os fremad uden at kende alle svar på forhånd.

Dine arbejdsopgaver
Din primære opgave er at være projektleder og sparringspartner for det tekniske datateam, og du får samtidig en vigtig repræsentativ rolle som formidler og bidragsyder på ekspertniveau over for både den interne organisation og de eksterne vidensgrupper. Personaleledelsen af medarbejderne i teamet varetages som udgangspunkt af chefen for bioinformatik med mindre andet aftales.

Dine opgaver bliver:

  • Som den daglige projektleder styrer du projekterne igennem og støtter teamet, så de på bedste vis kan udføre deres opgaver og sikre, at data flyder smidigt og effektivt igennem pipelines
  • Du kommer til at videreudvikle pipelines, så datakvaliteten altid holdes på et højt niveau og flowet løbende optimeres, ligesom du træder naturligt til og bidrager med løsninger, hvis der opstår tekniske udfordringer
  • Du er med til at formidle resultaterne af afdelingens arbejde til resten af organisationen
  • Du bidrager sammen med chefen for bioinformatik til de eksterne vidensgrupper med din ekspertise.

Din uddannelse, erfaring og kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse og baggrund inden for bioinformatik, datalogi eller biokemi og har arbejdet intensivt med bioinformatik. Du har erfaring som team- eller gruppeleder og er vant til at støtte og lede medarbejdere. Du skal desuden have dokumenteret erfaring med at arbejde med data, helst humane kliniske data, og gerne større komplekse datasæt. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med udvikling og drift af software til dataanalyse.

Dine personlige kompetencer

  • Du har entreprenørblod i årene og har det fint med, at der ikke er svar på alt. Dem finder du selv.
  • Du er selvkørende og tager opgaverne på egen hånd. Støder du på problemer, bliver du ikke paralyseret. Du er en født problemknuser.
  • Du er en dygtig formidler både i skrift og tale. Du sætter dig naturligt i modtagerens sted og er i stand til at kommunikere tekniske budskaber på en enkel og forståelig måde.
  • Du er kreativ og kan bidrage med idéer til videreudvikling og nye løsninger til bearbejdning af data.
  • Du er i stand til at lede et højt kvalificeret team og mestrer både det dybt tekniske og det empatiske.
  • Du taler og skriver flydende engelsk.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk organisation med fokus på patient, forskning, innovation, klinisk rådgivning og høj faglighed. Kompetenceudvikling er en integreret del af vores organisation, og kan du se dig selv i stillingen, kommer du med på en banebrydende rejse til de næste niveauer inden for sundhedsinnovation.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Afhængigt af dine kvalifikationer og erfaring vil indplaceringen ske som special- eller chefkonsulent eller som chefkonsulent med personaleledelse.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kommer igennem PET´s godkendelsesprocedure med henblik på sikkerhedsgodkendelse, og at du enhver tid under ansættelsen kan opretholde denne sikkerhedsgodkendelse.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til Mette Dal Pedersen fra Maximize Consult på tlf. 2120 0030 eller Ole Lund, chef for bioinformatik i NGC, på tlf. 2130 7564. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.ngc.dk.

Er du interesseret?
Klik på ’søg stillingen’ og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38 og eventuel 2. samtale i uge 39.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Torsdag den 09. september 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 7
1. oktober 2024 7
30. september 2024 8
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 5
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2