Konsulent til Dansk Laborant-Forening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Konsulent til Dansk Laborant-Forening


HK Privat søger faglig konsulent til sekretariatet for de tværgående landsforeninger

Sekretariatet varetager opgaver for de 3 landsforeninger, Dansk Laborant-Forening (DL-F), HK grafisk kommunikation og SAMDATA\HK.

Vi søger en faglig konsulent til Dansk Laborant-Forening (DL-F), hvor du vil komme helt tæt på 10.000 medlemmer, som har en identitet, der er stærkt forankret i faget.

Jobbet som faglig konsulent

Du har din primære arbejdsplads i Forbundshuset, men jobbet som faglig konsulent foregår i vid udstrækning ude på skoler/uddannelsesinstitutioner, arbejdspladser og andre steder, hvor du kan møde medlemmerne – både de nuværende og kommende.

Med afsæt i din uddannelse og store kendskab til faget udvikler du kurser, foredrag, messer samt øvrige aktiviteter, som er relevante, vedkommende og værdifulde for laboranter. Du vil også selv skulle gennemføre en række af de aktiviteter, som du har ansvaret for.

Udvikling og fastlæggelse af de strategiske linjer for foreningen og opfølgning på mål vedtaget på delegeretmødet og i bestyrelsen sker i et tæt samarbejde med den delvis frikøbte formand og de valgte fritidspolitikere i bestyrelse og udvalg.

Med ansvar for selvstændigt budget og økonomi, herunder budgetlægning og -opfølgning leder du den daglige drift og prioriteringen af opgaverne i tæt samarbejde med kollegaer, der indgår i et større administrativt fællesskab, der løser opgaver på tværs af HK Privat.

Du er et vigtigt bindeled mellem landsforeningen og det øvrige HK og indgår i et team med i alt tre faglige konsulenter, som alle har ansvar for en landsforening.

Du møder medlemmerne bl.a. når du har ansvar for indhold og afvikling af DL-F konferencen, træf for praktikvejledere, delegeretmøde, midtvejsmøde, brancheklubtræf eller i telefonen, når de søger karriererådgivning, sparring ift. cv og ansøgninger eller rådgivning ift. lønstatistik.

Du møder nye og potentielle medlemmer, når du på 1. og i nogle tilfælde 2. semester besøger studerende på 6 af de 8 laborantskoler på tværs af landet eller passer vores stand på de relevante messer.

I samarbejde med sekretariatet er du ansvarlig for udgivelse af blad og kommunikation på de sociale mediekanaler, samt aktivitetsnyhedsbrev til medlemsgruppen.

Du repræsenterer foreningen i arbejdsmiljø- og uddannelsesudvalg internt i organisationen, og du repræsenterer HK i eksterne uddannelsesudvalg på de udbydende skoler.

Derudover er du ansvarlig for den faglige understøttelse af Dansk Laborant-Forenings bestyrelse og udvalg. Du står for foreningens eksterne aktiviteter, konferencer og træf samt bestyrelses-, udvalgs- og delegeretmøderne. Du løser dine opgaver i tæt kontakt og samspil til DL-F’s formand, bestyrelse og udvalg, som du også understøtter og rådgiver i deres politiske arbejde.

Profil

Vi forestiller os, at du fx er uddannet som laboratorietekniker, procesteknolog eller laborant med erfaring som leder, projektleder eller lignende. Du har flere års erhvervserfaring samt erfaring som tillids- eller arbejdsmiljø-repræsentant og har en stor faglig og praktisk indsigt i faget fra mange perspektiver.

Du har et indgående kendskab til branchen og uddannelserne – både på KVU- og bachelorniveau.

Du har flair for at finde de rigtige løsninger og kan lide kontakten til tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og medlemmer.

Du har respekt og forståelse for og skal kunne trives i at arbejde i en politisk ledet organisation. Du forstår at omsætte politiske beslutninger til konkrete handlinger/aktiviteter og du befinder dig godt i rollen som embedsmand.

Du er fortrolig med økonomiplanlægning og -styring og udviser en ”sund økonomisk bevidsthed” for derved at få det optimale ud af de tildelte økonomiske midler.

Du er opsøgende og initierer nye relationer – internt såvel som eksternt.

Du har politisk tæft og et dybt og bredt strategisk blik for branchen og kan bruge det aktivt og skabe endnu mere værdi for medlemmerne.

Og det styrende for dig er altid – på bedst mulig vis – at varetage medlemmernes interesser.

Af personlige kompetencer/på det personlige plan er du:

  • Positiv, relationsskabende og en dygtig kommunikator
  • Engageret, passioneret og arbejdsom
  • Inspirerende, motiverende og involverende
  • Selvkørende, initiativtager og igangsætter – og kommer i mål!
  • En holdspiller, men kan også arbejde selvstændig med din ansvars- og opgaveportefølje.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et dynamisk og kollegialt miljø, hvor der i perioder er travlt og altid godt humør. Vores dagligdag er præget af tæt samarbejde og plads til gode ideer.

Det er en lederstilling uden personaleansvar og du skal forvente en del rejseaktivitet og være indstillet på at møde medlemmerne også uden for normal arbejdstid og i weekenderne.

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern overenskomst med OK-fællesskabet (Tillidsmandsklubben). Stillingen er på joborienteret tid.

Tiltrædelse

Snarest muligt og senest 1. januar 2023.

Ansættelsessted

HK Privat, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger


Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til faglig konsulent Tina Holm Møller på telefon 2946 7018 eller chef for Arbejdsliv & Udvikling Martin T. Andersen på telefon 3330 4701.

Ansøgning

Søg stillingen ved at trykke SØG nedenfor.
Vedhæft venligst motiveret ansøgning og CV.

Ansøgningsfrist: 10. november 2022.

Vi forventer at holde 1.- og 2.-samtaler følgende datoer 17., 21. og 23. november 2022.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søges stillingen.

------------------------

HK Privat er den største sektor i HK med sine 97.000 medlemmer. Vi er fagforeningen for privatansatte HK’ere som fx administrative medarbejdere, laboranter, IT-medarbejdere og tandklinikassistenter. Sektorens omkring 70 medarbejdere forhandler overenskomster, rådgiver medlemmerne juridisk og fagligt og arbejder for at forbedre medlemmernes arbejdsmiljø og kompetencer.

Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Torsdag den 10. november 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4