JAMRAI LIASSON – til [xxxxx]s nationale og internationale AMR-opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Har du indgående kendskab til, hvordan antimikrobiel resistens (AMR) udvikles og hvordan det kan håndteres og forebygges? Er du interesseret i at bidrage til at styrke Statens Serum Institut (ssi) og Danmarks indsats på området? Trives du i en koordinerede rolle både nationalt og internationalt med tværgående opgaver og stor kontaktflade? Så er du måske vores ny kollega.

ssi varetager mange opgaver inden for forebyggelse og koordinering af AMR på tværs af fagområder og sektorer. Området dækker diagnostik, overvågning, udbrudsdetektion, forskning og rådgivning af myndigheder, sundhedspersonale og borgere. Derudover udgiver ssi sammen med Fødevareinstituttet på DTU den årlige DANMAP-rapport, der samler viden og data fra antibiotikaforbrug og forekomsten af AMR blandt dyr, i fødevarer og i mennesker. AMR er en voksende trussel mod den globale folkesundhed og derfor også en af ssi´s store indsatsområder, hvor man i de kommende år vil arbejde med at styrke indsatsen nationalt såvel som internationalt.

Det er på den baggrund, at vi søger en ny AMR medarbejder, som kan hjælpe os med at koordinere AMR-indsatser og styrke vidensdeling mellem vores danske og internationale partnere. Stillingen er en del af EU-initiativet EU Joint Action on Antimicrobial Resistance and Health Care Associated Infections (JAMRAI-2), som har til formål at styrke implementeringen af effektive, evidensbaserede og bæredygtige politikker til at tackle AMR og sundhedssektorerhvervede infektioner (HAI) i et One Health-perspektiv, i EU og globalt.

Om Direktionssekretariatet på Statens Serum Institut (ssi)
Du bliver del af Direktionssekretariatet, hvis hovedopgave er at understøtte ssi’s faglige områder bedst muligt. Direktionssekretariatet er bl.a. ansvarlig for instituttets internationale samarbejde, det juridiske arbejde, departementsbetjening samt for ssi´s presse og kommunikation. Du vil desuden være i tæt kontakt med de faglige områder på instituttet, herunder især referenceafsnittet for antibiotikaresistens og den centrale enhed for infektionshygiejne, hvor JAMRAI-2 projektet er forankret.

Din hverdag hos os
Din primære opgave vil være at facilitere processerne og aktiviteterne for en ny national AMR-handlingsplan og relaterede vigtige AMR-indsatsområder på tværs af de danske sundhedsmyndigheder, herunder sikre at der er sammenhæng med ssi´s indsatser og ansvar på området, samt understøtte koordineringen mellem de danske og internationale partnere og organisationer, der arbejder med AMR. Du vil her komme til at indgå i et tæt samarbejde med ssi´s AMR-eksperter og fagområder, og sammen med disse i fællesskab koordinere og udvikle ssi´s interne aktiviteter på området.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • National kontakt for JAMRAI-2 projektet på det politiske niveau, herunder aktiv deltagelse i regelmæssige møder i projektets internationale AMR-One Health-Policy-Group
  • Understøtte ssi’s nationale opgaver på AMR/IPC-området herunder sammenhængen med JAMRAI-2 projektets aktiviteter, nationalt som internationalt.
  • Deltage i og medvirke til at udvikle og vedligeholde ssi’s AMR-politik samt bidrage til udførelse af opgaver, der understøtter ssi’s strategi for AMR-området.
  • Kontakt og koordinering til interne og eksterne samarbejdspartnere, herunder Indenrigs- og Sundhedsministeriet og underliggende styrelser, Udenrigsministeriet og øvrige danske og internationale samarbejdspartnere indenfor AMR.
  • Understøtte ssi´s internationale opgaver indenfor AMR.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant lang videregående uddannelse og erfaring med at arbejde internationalt med en bred og varierende kontaktflade. Du har stor interesse og indsigt i de faglige problemstillinger omkring AMR, og -eller håndtering af smitsomme sygdomme, gerne fra et sundhedspolitisk perspektiv. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til arbejdet med EU-projekter og at du har erfaring med at sidde i en koordinerende rolle.
Herudover forventer vi, at du

  • som person er du struktureret og selvstændig med godt overblik
  • har et gå-på-mod og en evne til at samarbejde med mange faggrupper på alle organisatoriske planer, som du møder respektfuldt og med diplomati
  • kommunikerer klart og korrekt
  • er flydende på engelsk i skrift og tale.

Du skal samtidig være indstillet på, at bidrage til løsningen af andre opgaver i direktionssekretariatet, herunder ift. direktions- og departementsbetjening samt understøttelse af det internationale myndighedssamarbejde på ssi. Der må forventes en del rejseaktivitet, primært i Europa, som en del af stillingen.

Om ansættelsen
Alt efter kvalifikationer vil ansættelse kunne ske som special- eller chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller som læge efter gældende overenskomst for læger i staten indgået mellem Skatteministeriet og Yngre Læger.

Det er en tidsbegrænset stilling på 4 år. Stillingen ønskes besat fra 1. februar 2024 eller snarest derefter.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Mikkel Lyndrup telefon 32683304.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3-5. Du kan læse mere om os på www.ssi.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Data Solution Consultant

    I Analytics og Data Solutions søger vi en konsulent, som skal hjælpe med at drive vores produkter og services, i relation til audience-, analyse-, system-, digitale- & dataprojekter.Job Title:D..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • AI Adoption Consultant at Ramboll Tech

    <p><strong>We’re passionate about using technology to drive sustainability. You too? Join us as a AI Adoption Consultant at Ramboll Tech and help us become the leading Tech-Enabled Part..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
29. september 2024 8
28. september 2024 8
27. september 2024 8
26. september 2024 5
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2