Juridisk konsulent med erfaring i kontrakter til Statens Serum Institut

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København S

Har du erfaring med forhandling og udarbejdelse af samarbejdsaftaler, licensaftaler og øvrige kontrakter inden for forskning og kommercialisering? Er du selvstændig, god til at samarbejde og vil du understøtte forskningen inden for infektionssygdomme og medfødte sygdomme? Så er det måske dig, vi søger.

Om Direktionssekretariatet
Du bliver del af Direktionssekretariatet, hvis hovedopgave er at understøtte ssi’s faglige områder bedst muligt og medvirke til realisering af ssi’s mission om at forebygge og bekæmpe infektionssygdomme og medfødte sygdomme gennem forskning, overvågning, diagnostik og rådgivning.

Direktionssekretariatet er bl.a. ansvarlig for instituttets juridiske arbejde, understøttelse af forsknings- og fondsaktiviteter, departementsbetjening, strategiarbejde og kommunikation, herunder presse, hjemmeside, sociale medier og intranet.

Din hverdag hos os
Som kontraktspecialist i Direktionssekretariatet får du en central placering og stort selvstændigt ansvar for at understøtte instituttets forskere med juridisk vejledning ifm. kontraktindgåelse. Du skal være vores ekspert inden for det privatretlige område med hovedfokus på kontrakter i forbindelse med ssi’s forskningsmæssige og kommercielle opgaver.

Dine opgaver vil primært omfatte:

  • forhandling og udarbejdelse af samarbejdsaftaler, licensaftaler og øvrige kontrakter
  • understøttelse af alle aspekter af kontrakters indgåelse vedr. kliniske forsøg, bl.a. kontrakter med CRO’er og forsøgssites globalt
  • bred juridisk support til forskningsmiljøer og andre enheder på ssi på det kommercielle område
  • at udarbejde og vedligeholde relevante standarder og paradigmer.

Endvidere vil du komme til at indgå i direktionssekretariatets øvrige juridiske arbejde sammen med de to andre jurister i direktionssekretariatet. Dette arbejde omfatter behandling af anmodninger om aktindsigter, juridisk bistand, forskellige (primært offentligretlige) problemstillinger, fortolkning af regler inden for sundhedsområdet, bidrage til udarbejdelse af lovforslag og bekendtgørelser samt juridisk kvalitetssikring af opgaveløsningen på ssi.

Du vil få en hverdag med stor kontaktflade på instituttet og tæt samarbejde med forskere og andre understøttende enheder, herunder særligt de enheder der arbejder med forskerstøtte, internationalt samarbejde og forretningsudvikling. Du vil have stor indflydelse på, hvordan du vil løse og prioritere dine opgaver, men der er også altid mulighed for sparring med både ledelse og kollegaer.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer at du er uddannet cand.jur. eller cand. merc. jur. og har flere års erfaring med udarbejdelse, forhandling og indgåelse af forskellige former for kontrakter. Det er vigtigt at du kan jonglere med mange opgaver på samme tid uden at miste overblikket, interesserer dig for forskning og kommercialisering samt skriver og taler engelsk på forhandlingsniveau.

Derudover forventer vi, at du:

  • arbejder struktureret med stor faglig tyngde og tager selvstændigt ansvar for dine opgaver
  • har evne og lyst til at arbejde sammen med mange faggruppe på alle organisatoriske planer og derfor har gode samarbejdsevner og skaber gode løsninger
  • er resultatorienteret, en stærk formidler og kommunikerer kort, klart og korrekt.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job hos Statens Serum Institut, der er internationalt anerkendt for at løse væsentlige nationale og globale sundhedsopgaver. På Statens Serum Institut prioriteres faglig udvikling og sparring højt. Vores hverdag er præget af mange forskelligartede opgaver, åbne døre og et bredt samarbejde med engagerede medarbejdere.

Om ansættelsen
Du bliver fastansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som specialkonsulent eller chefkonsulent alt afhængig af dine kvalifikationer.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Mathilde Winkel Madsen på tlf.: 3268 8596.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2 og 3. Du kan læse mere om os på www.ssi.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København S
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    [xxxxx]s track-record over vundne kontrakter i offentlige udbud og private konkurrenceudsættelser er uden sammenligning, og vi søger lige nu en kollega, der med sine stærke kommercielle og jur..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København S

    <p>Are you passionate about leveraging data to drive People and Total Rewards excellence and excited by turning data into actionable insights that shape strategic decisions? Are you eager to .
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København S over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4