Ambitiøs økonomipartner til Bolig- og Planstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København V

Er du en skarp analytiker, der har blik for sammenhænge og har du lyst til at arbejde med økonomistyring og analyseopgaver i et engageret økonomiteam, hvor du i høj grad får mulighed for at bringe dine kompetencer i spil? Så er du måske vores nye kollega i Bolig- og Planstyrelsens økonomifunktion.

Om opgaverne

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse, som er i fuld gang med at etablere styrelsens økonomifunktion. Som økonomimedarbejder i Bolig- og Planstyrelsen får du derfor i høj grad lov til at præge dine daglige arbejdsopgaver. Du vil få en bred kontaktflade ud i forretningen og løser arbejdsopgaver i en spændende hverdag fyldt med udfordringer.

I vores økonomi- og regnskabsteam er vi 4 dedikerede kolleger. Vi har forskellige kompetencer og erfaringsniveauer, men er også et team, der både udfordrer og støtter hinanden med det formål, at vi løbende udvikler os fagligt til gavn for styrelsen. Vi arbejder med skarpe deadlines inden for økonomistyring og regnskab. Vi har ansvaret for at udarbejde og fremlægge Bolig- og Planstyrelsens budgetter, prognoser og forskelligartede økonomiske konsekvensanalyser til brug for bl.a. de budgetansvarlige chefer og Bolig- og Planstyrelsens direktion.

Økonomi- og regnskabsteamet er en del af Administrationen, hvor opgaverne spænder bredt og bl.a. omfatter løn- og personaleadministration, IT, jura, kundebetjening samt intern og ekstern kommunikation.

Om dig

Du har en akademisk uddannelse inden for økonomistyring og gerne erfaring fra tidligere ansættelser. Du er lidt af en Excel-nørd og er begejstret for at præsentere og drøfte økonomiske forhold med ikke-økonomer (budgetansvarlige chefer og projektledere i forretningen). Du har således erfaring med at omsætte større mængder data til anvendelig ledelsesinformation og forskelligartede økonomistyringsdiscipliner - både i tekstform og flotte præsentationer.

Som person er du en udadvendt, positiv og en proaktiv teamplayer med en stærk holdånd og ansvarsfølelse for arbejdsopgaverne. Du udviser ”kan og vil”- attitude, når opgaver (både de spændende og de mindre spændende) skal løses.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 175 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge- og planområdet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, som lægger vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Afhængig af erfaring og kvalifikationer vil der være tale om indplacering som henholdsvis fuldmægtig eller specialkonsulent.
Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling, med tjenestested i København og stillingen forventes tiltrådt senest d. 1. januar 2022.

Du kan få mere at vide om stillingen hos økonomichef Casper Nerup Pedersen på [email protected].

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 5. november 2021 kl. 12.00, men også meget gerne før.

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København V
  • Fredag den 05. november 2021

Lignende jobs

  • Consultant - Biogas & Waste-to-X

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København V over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1