Teknisk it-medarbejder med fokus på systemintegration og rollebaseret sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vil du arbejde med at udvikle intelligente løsninger inden for informationssikkerhed (GDPR), it service management (ITSM) og identity access og governance (IDM/IAM og IGA)? Kan du bevare overblikket og skabe sammenhæng mellem forskellige systemer og samle trådene i rammeværktøjer som Omada eller ServiceNow? Så er det lige dig, vi har brug for i Kolding Kommune.

Vi har i mange år haft Omada som omdrejningspunkt for rollebaseret sikkerhed. Det er et område i udvikling, og vi søger kontinuerligt at forbedre rettighedsstyringen via integrationer og automatiseringer. Vi uddelegerer ansvar til rette niveau og stiller moderne og effektive værktøjer til rådighed. Vi står over for et stort og spændende opgraderingsprojekt, hvor to af de vigtigste strategiske pejlemærker er brugervenlighed og GDPR.

Derudover bruger vi ServiceNow til at understøtte forskellige ITIL-processer, og vi har store ambitioner om, at det skal videreudvikles i mange forskellige retninger for at skabe overblik og sammenhæng, automatisere og effektivisere.

Opgaver:

Som vores nye kollega bliver du en del af et team på 8 personer, der består af it-sikkerhedskonsulenter og it-arkitekter. Teamet arbejder bredt med informationssikkerhed og har f.eks. en støttende rolle for den tværgående sikkerhedsorganisation og databeskyttelsesrådgiveren. Teamet spiller desuden en nøglerolle i at bygge bro mellem digitalisering og forretningsudvikling og it-driften. Når først behovet er afdækket, skal der udtænkes og implementeres nye løsninger, der efterfølgende skal afleveres forsvarligt i driftsorganisationen.

Systemansvaret for både Omada og ServiceNow er forankret i dette team. Det er begge procesværktøjer men med forskellige perspektiver, og en stor fremtidig opgave er at driftsoptimere og forenkle arbejdsprocesser både internt i It og digitalisering og i resten af kommunen. Vi foretrækker integrationer, snitflader og API’er, men når det ikke er muligt, bruger vi BluePrism til at bygge administrative robotter. Vi lader os naturligt inspirere af ITIL, ISO27000 og andre kendte best practices, men vi indfører altid en fortolket version, der giver mening for os.

Teamet har både administrative og tekniske opgaver, men du skal arbejde ud fra en teknisk vinkel og vil kun i meget begrænset omfang skulle deltage i administrative opgaver – f.eks. ved spidsbelastninger eller ekstraordinært fravær.

Eksempler på opgaveområder:

  • Administration af forskellige platforme som f.eks. Omada og ServiceNow – f.eks. konfiguration af processer, vedligehold af datamodel og opsætning af connectors til eksterne datakilder.
  • Projektopgaver ifm. implementering af nye fagsystemer – herunder rådgivning om rolleopbygning, dataafgrænsning og integration til f.eks. Active Directory, ADFS og STS.
  • Analysere, optimere og automatisere arbejdsgange vha. scripts, RPA og lign.
  • Udnytte teknologi innovativt for at optimere forretningens arbejdsprocesser.

Om dig:

Du har en it-teknisk baggrund som f.eks. datatekniker eller relevant erhvervserfaring. Vi ser gerne, at du har arbejdet som systemadministrator og har solid erfaring med drift af infrastruktur og de discipliner, der er en del af det arbejde.

Du evner både at se helheder og sammenhænge og bruge denne viden i praksis for bl.a. at forenkle rettighedsstyringen og skabe sammenhæng på tværs af systemer og teknologier. Du er logisk funderet og motiveres af at arbejde med store, komplekse datasæt. Du er erfaren bruger af Excel og har basale færdigheder i programmering af scripts.

Du skal ikke administrere servere, men det er vigtigt, at du kan kommunikere med infrastruktur-teamet på et højt teknisk niveau. På samme tid forventes du at kunne navigere i en stor og kompleks organisation og bevare fokus på, at tekniske løsninger skal skabe værdi. Du skal arbejde projektorienteret, og har du erfaring som projektleder, er det et plus. Det vigtigste er dog, at du har lyst til at arbejde med digitalisering i krydsfeltet mellem det organisatoriske og tekniske.

Den rigtige kandidat er forandringsparat og møder opgaverne med en positiv indstilling og motiveret til at lære nyt.

Om os:

Vi er kommunens centrale It- og digitaliseringsafdeling og bor på Sct. Jørgens Gade 1, 6000 Kolding. Afdelingen er på 42 medarbejdere. Vi er en moderne arbejdsplads med højt til loftet og plads til personlig udvikling. Vi har fokus på, at vores arbejde skaber værdi for forretningen.

Løn:

Stillingen er på 37 timer inkl. betalt frokostpause og flexordning. Løn- og ansættelsesvilkår derudover i henhold til gældende overenskomst samt efter principperne om lokal løndannelse.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:

Teamleder Heidi Nielsen på tlf. 79 79 61 00 eller [email protected].

It-driftschef Lars Kim Lund på tlf. 79 79 22 01 eller [email protected].

Ansøgningsfrist:

4. december 2019.

Ansættelsessamtaler:

Første samtalerunde afholdes d. 9. december 2019.

Anden samtalerunde afholdes d. 12. december 2019.

Der bliver trukket referencer mellem første og anden samtale.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b4860c5d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kolding
  • Onsdag den 04. december 2019

Lignende jobs

  • Senior D365 FO Consultant for GPV Group

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Senior Consultant

    Vil du være med til at hjælpe nogle af Danmarks bedste kunder, og har du en særlig evne til at forstå andres behov? Får du en YES-oplevelse, når du gør en forskel for andre? Så er det lige dig..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Owner Service Consultant - Blåvand

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Blåvand
    Få mere info
  • Organisator

    Brænder du for at fastholde og tiltrække udenlandske medlemmer? 3F Kongedalen og 3F Vejle ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge og søger derfor en selvstændig og udadvendt or..
    • Konsulent
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2