Systemadministrator til SCCM/Intune/autopilot

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Jobbet og dine opgaver
Vi er en organisation som hele tiden er på udkig efter nye muligheder og vi søger hele tiden efter vækstmuligheder og måder at udvikle hele organisationen på. Vores nuværende SCCM administrator overgår i efteråret til en ny stilling internt. Vi har derfor brug for en dygtig systemadministrator til vores systemteam, som selvstændigt leverer rettidig service af en høj kvalitet. Der er for den rette kandidat rigtig gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i stillingen. IT-afdelingens fornemmeste opgave er at understøtte forretningens behov og udvikling med de bedste løsninger og den bedst mulige it-arkitektur, hvorfor selvstændigt initiativ og overblik er meget vigtige nøglekompetencer.
Medarbejderen vi leder efter lige vil primært have ansvar for desktop management af alle klienter på IBC, herunder også softwareudrulning via SCCM/intune, konstruktion og vedligehold af softwarepakker og klientplatform samt licensering igennem Office365/Azure. Jobbet kræver stor indsigt og erfaring med optimering af Windows klienter og automatisering med fokus på bl.a. at nedbringe login tid, udvikling og vedligehold af integrationer imellem systemer og forretningsprocesser. Der vil også være en række opgaver indenfor installationer, konsolidering, drift og vedligehold af applikationer i den øvrige infrastruktur i samarbejde med de øvrige systemadministratorer.

Dine personlige kompetencer
Det er en forudsætning, at du som person trives godt i en hverdag, hvor der sjældent er to dage der er ens. Vi forventer at du er selvstændig og fokuseret på at se muligheder og løsninger frem for begrænsninger og du er garant for at levere en professionel service. Kolleger vil sige, at du er god til at samarbejde, er imødekommende, kvalitetsbevidst og altid gør dit bedste. En stor del af jobbet indebærer kontakt med mange forskellige mennesker i en kompleks organisation. Derfor er det vigtigt for os, at du er serviceminded, venlig, resultatorienteret og sætter en ære i at overholde deadlines og aftaler.

Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse som minimum Datatekniker eller IT-Supporter uddannelse kombineret med specifik og relevant erhvervserfaring.
Det er et krav at du har erfaring med it-drift fra en større organisation og du har erfaring med flere af følgende emner:

Drift og vedligehold af Microsoft SCCM, Intune og Windows AutoPilot.
Opbygning og optimering af pc-images og distribution via SCCM.
Bygge og vedligeholde komplekse MSI pakker
Praktisk erfaring og er helt fortrolig med powershell og scripting
Erfaring med udvikling optimering og vedligehold af GPO
Patch-mangement via SCCM
Praktisk erfaring med Azure/Office365 og øvrige MS backend systemer

Din hidtidige erhvervserfaring, relevante certificeringer og øvrig relevant uddannelse er af afgørende betydning.
Om os
IBC er en større uddannelsesinstitution med ca 430 faste medarbejdere og ca 3000 årselever fordelt på 5 lokationer i Kolding, Fredericia og Aabenraa. Vores organisation er kendetegnet ved et højt tempo, højt til loftet og stort engagement. For den rette kandidat er der mange spændende opgaver er i sigte, og man har stor indflydelse på eget job og hvordan opgaverne planlægges og løses. IBC's it-installation omfatter ca. 200 virtuelle servere, samt ca. 1100 egne klienter på 5 lokationer, samt dagligt mere end 3000 BYOD enheder. Installationen er hovedsageligt baseret på Microsofts produkter samt enkelte Open Source og Apple systemer.

Ansættelsesforhold
På IBC ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og vi ser
frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og
kompetencer. Stillingen er en fast stilling med gennemsnitligt 37t/uge, baseret på jobløn med pension efter gældende regler. Løn og ansættelsesforhold sker efter forhandling i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Ansættelssted
Dit primære arbejdssted vil være på Tvedvej 7 i Kolding. Arbejde på vores andre afdelinger i Aabenraa, Kolding og Fredericia vil jævnligt forekomme, hvilket forudsætter kørekort og egen bil.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler til denne stilling, så vi opfordrer dig til at sende din ansøgning så snart som muligt. Alle kandidater får besked når processen er gennemført og den rette kandidat er fundet.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4ee414c0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kolding
  • Fredag den 26. juli 2019

Lignende jobs

  • Senior D365 FO Consultant for GPV Group

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Senior Consultant

    Vil du være med til at hjælpe nogle af Danmarks bedste kunder, og har du en særlig evne til at forstå andres behov? Får du en YES-oplevelse, når du gør en forskel for andre? Så er det lige dig..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Owner Service Consultant - Blåvand

    Det, vi gør, er enkelt – vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Dog kunne vi ikke gøre det uden vores husejere, de mennesker, der danner rammerne for den perfekte ferie. Vi udvider vores..
    • Konsulent
    • Blåvand
    Få mere info
  • Organisator

    Brænder du for at fastholde og tiltrække udenlandske medlemmer? 3F Kongedalen og 3F Vejle ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge og søger derfor en selvstændig og udadvendt or..
    • Konsulent
    • Give
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2