So[xxxxx]chef søges til Ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Interesserer du dig for organisationers indre liv og udvikling? Kan du få tingene til at ske, Kan du få tingene til at ske, navigere strategisk og eksekvere sikkert gennem godt samarbejde på tværs? Og har du lyst til faglig ledelse og at være en del af ledelsesteamets arbejde med at sikre et robust kontor? Så læs mere her!

Lidt om alt det vi tilbyder
I Ledelsessekretariatet er du tæt på Udlændingestyrelsens ledelse, og du er med til at løfte centrale opgaver og projekter, der har betydning for styrelsens udvikling, daglige drift og medarbejdernes trivsel. Vi får omsat behov på tværs af organisationen til konkrete handlinger og initiativer.

Vi søger en ny souschef til ledelsesteamet, hvor du sammen med kontorchefen og den anden souschef vil indgå i den daglige ledelse af kontoret. Vores nuværende dygtige souschef har fået nyt job som kontorchef, hvorfor vi nu søger en ny. Samtidig har vi et andet stillingsopslag oppe i forhold til den anden souschefstilling.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af, at vi er en stabsfunktion, der har en bred kontaktflade med resten af organisationen. Du skal derfor have lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem politik, jura, ledelse og organisationsudvikling og synes, det er sjovt, at nogle dage byder på meget andet end det, du forventede om morgenen. Samtidig skal du være optaget af, at få kontorets teams til at lykkes gennem situationsbestemt sparring og kvalitetssikring med både medarbejdere og teamledere.

Kontoret er inddelt i teams: Ledelse og Organisation, Presse og Aktindsigt, Kommunikation, IT‐koordination, Intern Service og Jura. Vi er ca. 40 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler.

Din primære rolle som souschef bliver at give rammesætning og retning på kontorets opgaveportefølje samtidig med, at du skal gå konkret ned i opgaver og projekter, hvor det behøves. Dit fokus vil være på de teams, der arbejder med ledelse og organisation, presse og aktindsigt, kommunikation, it-koordination og jura. Kontorets anden souschef har sit primære fokus på Intern Service, og snitfladerne til Team Ledelse og Organisation, samt ikke mindst samarbejdet til relevante samarbejdspartnere internt og eksternt.

Herudover skal du bistå kontorchefen med ledelsesmæssig sparring og opnå tilstrækkeligt med overblik og indsigt til at fungere som dennes stedfortræder.

Som en del af kontorets ledelsesteam vil du desuden bidrage til den løbende udvikling af kontoret, som skal sikre, at kontoret leverer godt, har opgaver og mål klart for øje og løser opgaverne gennem et godt samarbejde internt og eksternt. Derudover ikke mindst at medarbejderne trives og den gode holdånd fastholdes. Du indgår derfor i ugentlige ledelsesmøder med kontorchefen, den anden souschef og med kontorets fire teamledere. Vi dækker ind på tværs, og har som ledere appetit på at indgå i opgaver, der hvor det kræves.

Dine arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

  • at skabe fremdrift i vores mange projekter og løbende opgaver
  • daglig sparring og opfølgning med teamledere og medarbejdere
  • udarbejdelse af beslutningsoplæg til direktionen
  • at indgå i det daglige samarbejde med ledelseslaget i søsterkontorer, fx på områder som forretningsudvikling og økonomistyring, men også bredt i koncernen med Koncern HR og Koncern It.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk kandidatuddannelse, fx samfundsvidenskabelig. Måske har du erfaring med formel eller uformel ledelse eller også er du nysgerrig på ledelsesdisciplinen.

Vi lægger vægt på at du:

  • kan indgå i daglig sparring og ledelse af kontoret med såvel medarbejdere om teamledere
  • tager initiativ og følger både tanker og handlinger til dørs med stor ansvarlighed
  • kan omsætte dine – og andres – gode idéer til handling og er god til at formidle dem på skrift
  • er udadvendt og arbejder bedst i samarbejde med andre men kan sagtens også løse opgaver selvstændigt
  • er nysgerrig og har erfaring med eller appetit på at tage ledelsesansvar.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • faglig ledelse hvor du har været med til at løfte opgaveløsningen gennem andre
  • et eller flere af de opgaveområder, som kontorets teams arbejder med
  • som generalist at sætte dig hurtigt ind i nye opgaver og fagområder
  • styregruppe-, ledelses- eller direktionsbetjening
  • at tage ansvar for projektledelse og større analysearbejde
  • at tage ansvar for værktøjer og metoder til teamledelse og processtyring
  • velfungerende samarbejdsrelationer og god forhandling.

Yderligere information
Udlændingestyrelsen er i 2020 rykket til et nyt hoveddomicil i Næstved, som bliver dit faste arbejdssted. Dog kan begrænset rejseaktivitet til især Udlændingestyrelsens andre lokaliteter forekomme.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for stillingen, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT”, og at du kan opretholde godkendelsen under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte nuværende souschef i rollen Henriette Hvirring på telefonnummer 22184835 eller på e-mail [email protected] eller kontorchef Anita Okkels Birk Thomsen på telefonnummer 21356982 eller [email protected]. Send gerne en sms og aftal et tidspunkt.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest torsdag den 18. november 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 46 og 47.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Vordingborg

    Vores patienter søger social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, der har lyst til at være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Afsnittet er et sengeafsnit me..
    • Konsulent
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Næstved over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1