Fuldmægtige/specialkonsulenter søges til Statistikteamet i Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Vil du være med til at producere statistik på et område med stor politisk og offentlig bevågenhed samt levere ledelsesinformationsløsninger, som understøtter en effektiv opgavevaretagelse? Så er et job i Udlændingestyrelsens statistikteam lige noget for dig.

Lidt om alt det vi tilbyder
Udlændingestyrelsen søger en kollega til Statistikteamet. Vi producerer og videreformidler statistik på Udlændinge- og integrationsministeriets område til regeringen, Folketinget, den brede offentlighed og en række andre interessenter.

Statistikteamet står ligeledes for drift og udvikling af Udlændingestyrelsens ledelsesinformation i form af en Business Intelligence-løsning, hvorigennem vi sikrer, at direktionen og kontorerne i styrelsen har den nødvendige data tilgængelig til at træffe ledelsesbeslutninger og foretage en effektiv sagsstyring.

Du vil både få faste opgaver og opgaver, hvor der skal udvikles nye konkrete løsninger på baggrund af ønsker til statistikopgørelser eller visninger i styrelsens Business Intelligence-løsning.

Vi vil gerne investere i din personlige og faglige udvikling. Du kan således forvente, at vi tilbyder den nødvendige oplæring i form af f.eks. sidemandsoplæring og interne/eksterne kurser, som kan øge dine kompetencer inden for moderne Business Intelligence-værktøjer til ledelsesinformation og driftsstyring, SQL-kode, statistik samt datavisualisering mv.

Du vil blive en del af et team, som organisatorisk er placeret i Kontoret for Forretningsanalyse og Udvikling. Kontoret består ud over Statistikteamet af teams, som udvikler robotter, udarbejder forretningsanalyser samt gennemfører kontrolindsatser og meget mere.

I Statistikteamet er vi 12-13 medarbejdere, som alle har kompetencer inden for statistik og ledelsesinformation samt behandling af data. Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer høj kvalitet i opgavevaretagelsen.

Udlændingestyrelsen er en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø. Du vil få gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Vi har desuden en uformel omgangstone, og vi har det sjovt, selv i en travl hverdag.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på bachelor- eller kandidatniveau, hvor du undervejs har beskæftiget dig med behandling af tal og data.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med at arbejde med Business Intelligence og databaseudtræk. Det vigtigste er dog, at du interesserer dig for Business Intelligence-løsninger og databaseudtræk.

Derudover forventer vi, at du:

  • har en god talforståelse og kan skabe overblik, når du arbejder i store datamængder
  • er nysgerrig og motiveres af at opsøge ny viden og løsninger inden for data og statistik
  • er effektiv, resultatorienteret og kvalitetsbevidst i dit arbejde
  • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner, da du skal beskrive og formidle komplekse data- og statistikmæssige problemstillinger
  • trives i samarbejde med andre, da mange af dine arbejdsopgaver skal løses i tæt samarbejde med kolleger i og uden for teamet

Ansøgninger fra såvel nyuddannede som erfarne er meget velkomne. Dine opgaver tilrettelægges ud fra dine kompetencer.

Yderligere information
Statistikteamet i Kontoret for Forretningsanalyse og Udvikling har arbejdssted i Udlændingestyrelsens hoveddomicil, som ligger i Næstved – lige ved stationen.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Anders Mostrup Gudmansen på telefon 51 49 96 72 eller mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 4. januar 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 2 og 3. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester din tal- og dataforståelse.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Tirsdag den 04. januar 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Vordingborg

    Vores patienter søger social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, der har lyst til at være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Afsnittet er et sengeafsnit me..
    • Konsulent
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Næstved over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1