Udbudsjurister til Udlændingestyrelsen (Nordsjælland eller Næstved)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Har du erfaring med udbud, kontraktstyring og markedsundersøgelser – og synes du, at det lyder spændende at være en del af alt fra opgaver som tolkeudbud på asylområdet til udbud af en ny kantineordning? Så er du måske en af de udbudsjurister, som vi søger til Kontoret for Økonomi og Indkvartering.

Lidt om alt det vi tilbyder
Udlændingestyrelsen leder efter de rette udbudsfaglige medarbejdere til at fortsætte udviklingen af styrelsens udbuds- og indkøbsteam, der blev dannet i 2020, i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Du vil som udbudsjurist i Team Udbud og Indkøb skulle drive og have ansvaret for at gennemføre udbud samt følge op på eksisterende kontrakter.

Du bliver en del af et team bestående af både udbudsjurister og indkøbere. Sammen skal I anskaffe alt det, som Udlændingestyrelsen skal bruge for at kunne fungere og sikre en løbende kontraktopfølgning. Du skal stå for at foretage vurderinger af, om en opgave skal i udbud, lægge planen for udbud, og sikre inddragelse af alle relevante i styrelsen og på tværs af ministerområdet, så vi får sammensat vores udbud bedst muligt. Du skal også være med til at lave markedsundersøgelser forud for nye udbud samt følge op på og føre tilsyn med eksisterende leverandører.

Du kommer til at gøre en forskel i forhold til at drive udbud af betydning for styrelsens indre liv, både i forhold til kolleganære opgaver og styrelsens kerneopgaver som f.eks. store entrepriser på asylcentrene, løbende indkøb af håndværkerydelser og i det hele taget udbudsopgaver af stor betydning for, at Udlændingestyrelsen kan løfte sine kerneopgaver. Du vil have et tæt samarbejde med relevante kontorer i Udlændingestyrelsen og med myndighederne i koncernen.

Hos os kan du forvente:

  • en dynamisk arbejdsplads, hvor der er spændende og afvekslende opgaver med plads til fordybelse i mange dele af udbudsretten
  • faglige udfordringer, hvor der er tid til personlig udvikling og juridisk sparring både internt og eksternt
  • faglig udvikling internt samt bred mulighed for at deltage i kurser og netværk eksternt
  • mulighed for nedsat arbejdstid, hvis det er relevant for dig.

Teamet er placeret i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Kontoret har en bred og varieret portefølje af både løbende drifts- og udviklingsopgaver. Kontoret er – ud over udbud og indkøb – ansvarlig for Udlændingestyrelsens økonomi og regnskab, samt opgaver i relation til indkvarteringsområdet med fokus på bygningsmæssige og økonomiske forhold omkring asylcentre. Kontoret for Økonomi og Indkvartering er placeret i hoveddomicilet i Næstved, men flere fra kontoret er jævnligt i Center Sandholm i Birkerød. Du kan vælge tjenestested i Center Sandholm (Birkerød, Nordsjælland) eller i styrelsens hoveddomicil i Næstved.

Du får ca. 30 kolleger i kontoret. Vi er engageret i vores arbejde, og vi lægger stor vægt på et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid. Du bliver en del af et travlt og udfordrende arbejdsfællesskab, fordi vi som arbejdsplads også løser opgaver relateret til politiske processer og gerne sætter medarbejdere sammen på tværs af kompetencer og erfaring for at løse komplekse opgaver.

Du får mulighed for at udvikle dig som udbudsjurist i den konkrete stilling med ansvar for både store og mindre udbud, men i Udlændingestyrelsen er der også altid mulighed for udvikling på andre områder – herunder hvis du senere får lyst til at prøve kræfter med andre juridiske specialer.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. cand.jur. eller cand.merc.jur., og gerne nogle års erfaring med udbudsopgaver. Du kan også have en anden uddannelsesmæssig baggrund, kombineret med erfaring inden for det at arbejde med og selvstændigt gennemføre udbud. Erfaring med kontraktsret i øvrigt er en stor fordel, og erfaring med erhvervslejeret, byggelovgivning og entrepriseret er også en fordel. Nyuddannede med den rette udbudsfaglige profil kan også komme i betragtning til en af stillingerne.

Du kan både lide at håndtere langsigtede opgaver, f.eks. større udbudsprocesser, og mere kortsigtede opgaver fra dag til dag, f.eks. gennemgang af en kontrakt eller rådgivning til kolleger om en kontrakt eller et indkøb. Vi forventer, at du trives med nye udfordringer, tager initiativ til kompetenceudvikling af dig selv og dine kolleger, og at du brænder for at samarbejde på tværs af styrelsen og ministerområdet.

Det er dig, vi leder efter, hvis du er udbudsfagligt dygtig og:

  • arbejder grundigt og løsningsorienteret
  • tager ansvar for dine opgaver og kan styre en proces, herunder styre en udbudsproces og sikre, at styrelsens behov dækkes via den kontrakt, som du udarbejder
  • er i stand til hurtigt og selvstændigt at sætte dig ind i nye juridiske problemstillinger, især inden for udbudsretten, men også mere generelt
  • er god til at skrive og gerne har erfaring med notatskrivning
  • kan holde fokus på det vigtige og skære en sag til, så det vigtige i sagen fremstår klart for dem, som skal kigge på dit arbejde.

Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. For den rette ansøger kan der blive tale om ansættelse som konsulent.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse og en personundersøgelse gennemført af Politiets Efterretningstjeneste under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata he.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte teamleder Oliver Busk Olsen på telefonnummer 24 40 72 18 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest søndag den 5. juni 2022, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 23.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Næstved
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Ready to take your expertise in master data and migration strategy to the next level? Join our Dynamics team and lead the migration strategy and data management projects for our customers!Ready to .
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Vordingborg

    Vores patienter søger social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, der har lyst til at være der for dem, når de kommer ind i Psykiatrien og har det dårligst. Afsnittet er et sengeafsnit me..
    • Konsulent
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Næstved over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1