Studentermedhjælper til SDU RIO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense M

SDU RIO søger en studentermedhjælper til en række administrative opgaver samt research- og policy opgaver. Du vil blive tilknyttet et team, der arbejder med forskerstøtte, herunder bl.a. understøttelse af strategiske projekter på tværs af SDUs fem fakulteter og campusbyer.

Dine opgaver:

Dine opgaver vil være af både administrativ og analytisk karakter. Bl.a. forestiller vi os, at du skal være med til; at gennemgå og tjekke relevante udbudslister; indtaste og vedligeholde data i CRM system; assistere med fact-finding ifm. skriveopgaver i teamet (og på sigt selv deltage i skriveprocesserne); bistå den grundlæggende projekt- og porteføljestyring ved eksempelvis opfølgning på deadlines, opgavelister, delmål og milepæle; assistance til vedligeholdelse og udbygning af kontakter og stakeholders.

Der vil være stor alsidighed i dine opgaver, og stillingen fordrer stærke kommunikative og organisatoriske kompetencer. Du vil blive en del af en enhed præget af engagement, en uformel omgangstone og et fleksibelt arbejdsmiljø.

Om dig:

Du er studerende på en relevant kandidatuddannelse og er motiveret for at udbygge dine analytiske kompetencer. Du arbejder altid metodisk og struktureret med dine opgaver og er god til at kommunikere på skrift. Jobbet kræver, at du tager ansvar for egne opgaver, hvorfor du er god til at arbejde selvstændigt, men også inddrage kolleger, når du er tvivl.

Vi forventer, at du kan arbejde 8-10 timer ugentligt.

Om SDU RIO:

SDU RIO er en del af SDUs strategiske arbejde med samfundsengagement. SDU RIO understøtter samspillet mellem forskning, uddannelse, erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi arbejder bl.a. med entreprenørskab og forretningsudvikling, virksomhedskontakt, forskerstøtte, kontraktjura, teknologiudveksling og patentering, karrierevejledning for studerende samt skaber kontakter mellem virksomheder og studerende.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Projektleder Susan Henriksen på 6550 2970 eller [email protected].

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online".

Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.

Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Vejledning i forbindelse med ansøgning findes her.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense M
  • Tirsdag den 10. november 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Odense M over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1