Konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Taastrup

LOBPA søger en erfaren sundhedsfaglig eller socialfaglig konsulent til vores konsulentteam i Høje Taastrup.

Som konsulent i LOBPA bliver du en naturlig nøgleperson med stor berøringsflade både internt og eksternt, og du kommer til at arbejde sammen med 20 motiverede kolleger i vores sekretariat.

I LOBPA vil du få ansvaret for hjælpeordninger til borgere, der er bevilget forskellige former for personlig assistance herunder BPA (Borgerstyret Personlig Assistance). Som konsulent kommer du til at gøre en reel forskel, fordi dit arbejde hjælper mennesker med handicap til at leve et liv på egne præmisser.

Om os
Vores organisation er midt i en forandringsproces, hvor vi både har politisk opmærksomhed og udvikler vores nuværende og nye forretningsområder. Det er spændende, og det stiller krav til din omstillingsparathed og dit gåpåmod. Du vil få mulighed for at være med i vores udvikling og sætte dit præg på den. Vi har et godt arbejdsmiljø, og du vil møde hjælpsomhed og et stærkt sammenhold hos dine nye kolleger.

LOBPA arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et selvstændigt liv på lige fod med alle andre. Vi er både en landsdækkende medlems- og interesseorganisation for alle med BPA (Borgerstyret Personlig Assistance) og en non-profit leverandør af BPA og andre former for personlig assistance. Vores 1.300 ansatte handicaphjælpere hjælper børn og voksne i hele landet.

Dine vigtigste arbejdsopgaver som sundhedsfaglig konsulent vil være:

  • Rådgive, medarbejdere, kommuner og medlemmer.
  • Samarbejde med og rådgive kommuner i forbindelse med etablering af hjælpeordninger.
  • Rådgive borgere om deres rolle som arbejdsledere; herunder i personalejuridiske spørgsmål vedrørende rekruttering, afskedigelser, daglig ledelse, overenskomst, arbejdsmiljø, forsikring og konflikthåndtering.
  • Udvikle og sparre med udførende medarbejderne med henblik på fastholdelse og rekruttering.
  • Opbygge gode relationer med alle samarbejdspartnere – også med henblik på at opstarte nye hjælpeordninger og hjælpe flere borgere.
  • Deltage i lokale netværksmøder i samarbejde med dine kollegaer og vores medlemmer.
  • Sparre og samarbejde tæt med alle kollegaer i LOBPA.

Om dig

Du har en sundhedsfaglig eller socialfaglig baggrund på minimum bachelorniveau eller tilsvarende. Vi er åbne for forskellige erfaringsmæssige baggrunde, men stillingen kræver kendskab til den kommunale sektor. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du har erfaring i at arbejde med serviceloven på det kommunale handicapområde. Det er vigtigt, at du er en god ambassadør for LOBPA og kan hjælpe os med at styrke vores forretningsområder. Derfor vil opsøgende salg og relationsopbygning indgå som en del af dine opgaver.

Vi forventer, at du har interesse for handicapområdet på såvel børne- og ungeområdet som på voksenområdet og har kendskab til overenskomstforhold og lettere ansættelsesretlige spørgsmål samt arbejdsmiljølovgivningen. Vi ser gerne, at du har erfaring med borger- eller kundekontakt ligesom du har flair for administrative sagsgange og er en habil it-bruger. Dokumentation og vagtplanlægning er kendte områder for dig.

Vi sørger for, at du får en grundig oplæring, og vi tilbyder dig løbende supervision og sparring om faglige udfordringer samt mulighed for efteruddannelse.

Du møder med lethed meget forskellige mennesker, du er empatisk samtidig med, at du bevarer det professionelle blik. Derudover er du fleksibel, service- og løsningsorienteret samt beslutningsdygtig. Du får et spændende og varieret jobindhold og bliver en vigtig person i LOBPAs primære drift og i vores forretningsudvikling.

Stillingen er placeret er i vores hovedkontor i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Du kommer til at arbejde i et stort og spændende hus, hvor vi bor dør om dør med en lang række patient- og handicaporganisationer. I huset er der fælles kantine samt adgang til træningsfaciliteter. Der er tale om en fuldtidsstilling. Til stillingen er tilknyttet en vagttelefon som deles med en kollega. Der kan i begrænset omfang forekomme arbejde om aftenen og i weekenderne.

Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingens indhold og dine kvalifikationer. Det er nødvendigt, at du kan stille bil til rådighed. Kørsel godtgøres efter statens takster.

Din ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte chefkonsulent Jytte Therkildsen på T: 26 43 10 80 eller E: [email protected].

Hvis stillingen er noget for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV. Sidste frist er den 10. december 2021 kl. 12.00. Send din motiverede ansøgning med CV til [email protected] skriv ”Sundhedsfaglig konsulent” i emnelinjen . Da vi gerne vil besætte stillingen snarest, vil vi afholde samtaler løbende, og vi og lukker opslaget, når vi har fundet den rette. Din ansøgning bliver behandlet fortroligt, og vores svar går til den e-mail adresse, som du sender din ansøgning fra.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning og til at finde vores nye kollega.

Om LOBPA

LOBPA arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et selvstændigt liv på lige fod med alle andre. Vi er både en non-profit leverandør af personlig assistance og en landsdækkende medlems- og interesseorganisation for alle med BPA (Borgerstyret Personlig Assistance). Vores 1.300 ansatte hjælper børn og voksne i hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Taastrup
  • Fredag den 10. december 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    Graduate Program for IT Business Consultants indenfor ERP - Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations Hos SCALES A/S – an [xxxxx] Group Company Programstart: 1. oktober 2024 | Ansøgningsfr..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København Ø

    Kommer du fra en lignende rolle med indgående kendskab til SharePoint? Og ønsker du at stå i spidsen for Microsoft 365-projekter lige fra deltagelse i salg til gennemførelse af løsningerne hos kund..
    • Konsulent
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2
15. juli 2024 2
14. juli 2024 2
13. juli 2024 2
12. juli 2024 2
11. juli 2024 2
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2