Furesø Kommune søger deres nye grønne Bygherre/projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Værløse

Brænder du for bæredygtighed og for at lede miljørigtige byggeprojekter? Så kan du nu komme til at spille en central rolle i større om-, til- og nybyggerier, samt større renoveringsprojekter i Furesø Kommune. Du vil i den forbindelse få muligheden for, at sætte dit præg på kommunen med din evne til at sikre høj kvalitet, ligesom dine kollegaer i Udvikling og Byggeri gør det for de øvrige projekter i kommunen.

Center for Kommunale Ejendomme og Anlæg (CKEA)
CKEAs opgave er at skabe optimale bygningsmæssige rammer for den kommunale velfærd og service. CKEA sørger for, at kommunens bygninger er tidssvarende, bæredygtige, energieffektive, rene og pænt vedligeholdte, samt at kvadratmeterne og indretningen passer til kommunens aktiviteter og at der er den rigtige belysning, varme og luftudskiftning i lokalerne.
CKEA har ansvaret for kommunens godt 192 ejendomme, som har et samlet areal på ca. 241.000 m2.

Bygherre-/projektlederrollen
I rollen som projektleder skal man varetage bygherrerollen for en række af Furesø Kommunes byggeprojekter, primært større om-, til- og nybyggerier, samt større renoveringsprojekter og få ansvaret for, at byggeprojekterne gennemføres til aftalt kvalitet, økonomi og tid.
I arbejdet vil der være særligt fokus på at implementere miljørigtige og bæredygtige løsninger i projekterne, og man skal desuden fungere som afdelingens ekspert inden for bæredygtigt byggeri. Projektlederen kommer til at stå for den overordnede planlægning og styring af projekterne i tæt dialog med rådgivere, fagcentre og øvrige involverede parter. Projektlederen vil ligeledes indgå i tæt samarbejde med jurister og udbudskonsulenter omkring gennemførelse af udbud, kontraktindgåelse mv, samt ikke mindst ens kollegaer, der har ansvar for drift- og vedligeholdelse af ejendommene i kommunen.

Bygherren/Projektlederen får ansvaret for følgende hovedopgaver:

  • Projektstyring fra A-Z samt sikre fremdrift således at projekterne udføres til aftalt kvalitet, økonomi og tid
  • Styring af større og mindre byggeopgaver
  • Skitsering og evt. projektering af mindre opgaver, herunder udarbejde budgetoplæg, prissætninger, miljø- og plangrundlag og ansøgning om byggetilladelse m.v.
  • Sikre løbende viden om bæredygtighed og miljørigtigt byggeri, herunder certificeringer som DGNB, den frivillige bæredygtighedsklasse m.v.
  • LCA/LCC beregninger
  • Sikre at der udarbejdes vejledninger og opdateringer af arbejdsprocesserne omkring de større og mindre byggesager fra idé til aflevering, 1 års- og 5 årsgennemgang, herunder samspil med dine drift- og vedligeholdelseskollegaer.
  • Løbende sørge for dokumentation og afrapportering i organisationen og til det politiske niveau, samt sikre ensartethed og strømlining af kommunikation.

Din baggrund
Du er uddannet arkitekt, ingeniør eller lignende. Du kan både være nyuddannet eller erfaren. Arbejdsopgaverne vil afhænge og tilpasses alt efter din erfaring. Du har en god fornemmelse samt interesse for energibesparelser og bæredygtighedstiltag. Du har desuden lyset og drivet til at arbejde i en politisk styret organisation.
Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse, herunder planlægning og styring af et projektforløb. I den forbindelse har du gerne en stærk og faglig tilgang til skitsering og kan udføre mindre projekteringsopgaver. Endvidere er det en fordel, hvis du har indsigt i forhold til tilgængelighed, brand og statik, BR18 generelt samt erfaring med LCR/LCC-beregninger.

Som person
Vi ser gerne, at du kan befinde dig i samtaler på flere niveauer, og besidder derfor evnen til at sidde for bordenden og træffe beslutninger i tæt samarbejde med projektets interessenter. Du besidder derfor også lydhørhed overfor interessenters ønsker og behov, og har evnen til at rådgive dem om konsekvenserne heraf. Desuden er det vigtigt at brænder du for bæredygtighed og for at lede miljørigtige byggeprojekter. Der vil være fokus på afvekslende opgaver, hvorfor du særligt trives med dette. Du går ligeledes op i kvalitetsløsninger og har en god økonomisk forståelse. Du har stærke samarbejdsevner og er velfungerende i et team, men kan også tage det selvstændige ansvar. Endvidere besidder du gode evner til at formidle, er udadvendt og deler gerne læring. Samtidig er du humoristisk, så du kan være med til at bidrage til den gode stemning. Desuden sætter du pris på et uformelt miljø som er præget af tværgående samarbejde samt respekt for hinandens fagligheder.

Furesø Kommune tilbyder
- en spændende og alsidig stilling i en afdeling med ambitioner. Du bliver en del af Udvikling og Byggeri. Afdelingen består af 20 engagerede og dygtige medarbejdere, bestående af arkitekter, ingeniører, bygningskonstruktører. Samspillet mellem faglighed og kompetencer er derfor højt og du vil få rig mulighed for både at udvikle dine faglige samt personlige kompetencer. Samtidig kommer du til at indgå i miljø der har et særligt fokus på bæredygtighed og fordi Furesø Kommune i sig selv er en af lokalområdets største arbejdspladser, går kommunen foran. Kommunen er ambitiøse og forsøger at inspirere og tiltænke projekter med grønne løsninger.

Løn og ansættelsesvilkår
Sker efter gældende overenskomst på området.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV snarest, da vi løbende holder samtaler (Sidste frist er dog mandag d. 20. juni. 2022 kl. 12).
Rekrutteringen bliver udført i samarbejde med konsulenthuset Amalie Search & Selection A/S. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om stillingen ved Talent Acquistion Consultant Louise Smith på +45 22291114<br / Stillingen forventes besat pr. 1. september 2022.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Værløse
  • Mandag den 20. juni 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ølstykke

    Du vil i hverdagen blive en del af vores salgsteam, hvor du referer direkte til vores salgschef. Du skal arbejde med at udbygge vores eksisterende kundeportefølje og vil, i samarbejde med salgschef..
    • Konsulent
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Management Consultant for CVP at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with people, processes and change excite you? And are you ready to make a difference across [xxxxx]s projects and..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Gentofte

    Imagine a future where you drive the digital innovation by using your ingenuity, technology enthusiasm, and programming skills to create innovative prototypes based on emerging technologies. .
    • Konsulent
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Værløse over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 2