Medarbejder til cykelværkstedet i Lynghuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Vil du være en del af Furesøs bedste samværs- og beskæftigelsestilbud for voksne med udviklingshæmning, så er det måske dig vi søger!
______________________________________________________________________________
Lynghus –teamets opgaver
Lynghuset søger en cykelmekaniker 25 timer om ugen til cykelværkstedet i vores samværs-og beskæftigelsestilbud i Lynghuset.
Cykelværkstedet har sine egne værkstedslokaler i Lynghuset, og har til opgave at indkøbe og vedligeholde nogle af kommunens el-cykler og istandsætte cykler med henblik på videresalg. Derudover kan der være andre opgaver, som madudbringning fra Lynghusets køkken, eller bøger der skal bringes ud for bibliotekerne, eller aktiviteter, som teamet planlægger sammen. Lige nu er der i gennemsnit 5 borgere i aktivitet i cykelværkstedet tre dage om ugen og dem vil du få hovedansvaret for.
Din primære arbejdstid vil ligge i dagtimerne. Herudover vil stillingen indeholde vagter i klubtilbuddet om eftermiddagen og aftenen. Den nærmere fordeling af opgaver og tidsrammer aftales individuelt.
Du bliver en del af et team med pt. 14 medarbejdere, som er ansvarlige for samværs-og beskæftigelsestilbud og bostøtte til borgere med udviklingshæmning.
Aktivitetstilbuddet består, ud over cykelværkstedet, af et køkken, som producerer mad til borgerne i Lynghuset og til botilbuddene samt et værksted med kreative aktiviteter, som borgerne i aktivitetstilbuddet også kan indgå i.
Vi har en dejlig have med drivhus, som er omdrejningspunktet for dyrkning af grønt til køkkenet, vi kan lave glaskunst, og vi har et medieværksted, der blandt andet producerer "Lynghus-avisen" og laver indlæg til vores hjemmeside. Vi maler, syr og producerer ting, som blandt andet sælges på Rådhuset.
Om dig
Du brænder for at være med til at gøre en forskel for borgerne, og du vil gerne være en del af den udvikling teamet og afdelingen er i gang med. Du er god til at inspirere og til at lære fra dig og måske har du, udover dine håndværksmæssige kompetencer, også en pædagogisk baggrund. Du ved i hvert fald hvordan man arbejder med borgernes mål i centrum, og du gør ikke tingene for borgerne, men med borgerne. Du ser det som noget helt naturligt, at borgerne er inddraget og har selvbestemmelse. Du står på en god portion faglighed, men ved også godt, at de gode løsninger finder vi sammen. Vi er et levende hus, der kræver fleksibilitet, og det trives du med. Du har et godt humør, kan arbejde selvstændigt men du er selvfølgelig også en teamplayer.
Vi lægger også vægt på:

  • At du er uddannet cykelmekaniker eller har en anden håndværksmæssig relevant uddannelse
  • At du har en pædagogisk tilgang til dit arbejde og gerne erfaring fra et lignende job
  • At du har kendskab til- eller erfaring med -målgruppen
  • At du kan arbejde med en fast struktur omkring borgerne, og har en anerkendende tilgang
  • At du er god til at samarbejde på tværs


Afdelingen for Gennemgribende udviklingsforstyrrelser
Samværs-og beskæftigelsestilbuddet er en del af afdelingen for Borgere med Gennemgribende Udviklingsforstyrrelser i Center for Børn og Voksne i Furesø Kommune.
Afdelingen består af tre teams, og pt. i alt 25 medarbejdere. Hvert team har en koordinator. Det team, du skal være en del af, er "Lynghus"-teamet.
De andre teams er vores botræningstilbud "Søndersø" med 10 pladser til unge udfordret af autismespektrumforstyrrelser og et team som arbejder med bostøtteopgaver og gruppetilbud. Begge teams er en del af et §104-tilbud for borgere med autisme, som er i Lynghuset to aftener om ugen.
Vi står midt i en proces, hvor vi har fokus på at opnå en større sammenhæng i indsatser og metoder, så vi fortsat kan udvikle og tilpasse vores tilbud til gavn for borgerne.
Organiseringen i teams med faglige fællesskaber og medarbejdere, der går på tværs af indsatser omkring borgerne, mener vi giver en mere helhedsorienteret indsats. Samtidig giver det plads til faglig specialisering og en højere grad af frihed til de enkelte teams/medarbejdere.
Vi har et fælles kompetenceudviklingsforløb MI-motiverende samtaler, og sammen med Socialstyrelsen skal vi i gang med at styrke det recovery-orienterede og rehabiliterende arbejde. Vi har faglige fælleskaber i form af teammøder, supervision og fælles personalemøder.

Er det noget for dig?

Stillingen er som udgangspunkt på 25 timer, men hvis du har andre ønsker, så tøv ikke med at
fortælle os det i din ansøgning
  • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om ny løn. Ansøgningsfrist er den 20 juni 2022 kl. 0800. Ansættelsessamtaler afholdes den 24. juni 2022. Ansættelse pr. 1. august 2022.
  • For yderligere information om Lynghuset og cykelværkstedet, se vores hjemmeside https://voksenliv-furesoe.dk/borger/samvaer/lynghuset/ Du er også velkommen til at kontakte teamkoordinator Tine Simonsen Hald på tlf. 7216 5075 eller [email protected] eller områdeleder Susanne Philipson på tlf. 7216 5045 eller [email protected]

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Værløse
  • Mandag den 20. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere i Værløse over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1