Faglig ambitiøs konsulent søges til styring af tværgående projekter i Ledelsessekretariatet i Styrelsen for Internati...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Valby

Er du en faglig ambitiøs generalist? Og har du lyst til at stå i spidsen for en række tværgående projekter vedrørende ledelses- og organisationsudvikling, facility management, kommunikationsopgaver og lignende i Ledelsessekretariatet i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI)? Så søg denne stilling.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du vil blive en del af Ledelsessekretariatet i SIRI, hvor du får 11 meget engagerede kollegaer med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er optaget af løbende at dele viden og erfaringer med hinanden, hvor et professionelt tværgående samarbejde prioriteres højt. Samtidig er vi uformelle i vores omgangstone og vægter et godt kollegialt sammenhold.

Vores opgave i Ledelsessekretariatet er at understøtte direktionens arbejde samtidig med, at vi står i spidsen for og har den koordinerende rolle for en lang række projekter på tværs af SIRI’s organisation.

Vi håndterer i Ledelsessekretariatet kommunikationsopgaver, pressehenvendelser, kvalificering og håndtering af bestillinger bl.a. fra departementet, forelæggelser for direktionen, styrelsens arbejde med GDPR og informationssikkerhed, ledelses- og organisationsudvikling, tilrettelæggelse af onboarding af nye medarbejdere, SIRI’s mål- og resultatkontrakt med departementet, facility management og meget mere.

Du får ansvar for styringen af en række projekter, som nærmere aftales med chefen for Ledelsessekretariatet, og I vil sammen bringe relevante medarbejderes kompetencer i spil i projekterne. Det bliver din opgave løbende at give chefen status på projekternes fremgang, som du skal sørge for bliver struktureret og tilrettelagt på den mest hensigtsmæssige måde, så sekretariatet når i mål med projekterne til tiden.

Du refererer til chefen for Ledelsessekretariatet, men kommer naturligt til at have en løbende og tæt dialog med direktionen vedrørende de projekter, som du får det koordinerende ansvar for.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund fx cand.jur. eller cand.scient.pol. og gerne erfaring med projektledelse og styring af tværgående projekter i en politisk styret organisation, fx i centraladministrationen. Vigtigst er, at du er en faglig ambitiøs generalist, der kan se stillingen som et næste skridt i din karriere, og at du har lysten til at lære noget om ledelse. Du brænder for at guide medarbejdere i den rigtige retning, sådan at deres arbejde understøtter de opgaver og projekter, som sørger for en løbende udvikling af SIRI.

Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er selvstændig og proaktiv i din opgavevaretagelse og kan skabe rammerne for og sikre, at enheden leverer på de projekter, den har ansvaret for, samtidig med at fagligheden er af høj kvalitet
  • har fokus på udvikling og implementering af tværgående tiltag i samarbejde med forretningen
  • har stærke skriftlige og mundtlige kompetencer, så du kan give dine kollegaer feedback på det materiale, de leverer i forbindelse med projekterne
  • er fleksibel og kan lægge en vis arbejdskapacitet i et ledelsessekretariat, hvor vi har mange projekter og deraf mange bolde i luften, og hvor det nogle gange skal gå stærkt

Yderligere information
Styrelsen for International Rekruttering og Integration har adresse i Valby, Carl Jacobsens Vej 39, tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er toprenoveret og ombygget til kontorarbejde i storrum.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte enhedschef Amanda Husted Simonsen på telefonnummer 26 51 22 45 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis mv. senest tirsdag den 7. september 2021, kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 37. Der vil være en skriftlig test forud for samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Valby
  • Tirsdag den 07. september 2021

Lignende jobs

  • Consultant/Senior Consultant til BDO's skatteafdel...

    Er skatteret og generationsskifte lige dig? Så klik videre og læs med!Vi søger pt. en Consultant/Senior Consultant til vores skatteafdeling, der arbejder med business tax og generationsskifte på .
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Valby over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3