Chefkonsulent til brancheorganisation og videnscenter - Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Vejle

Chefkonsulent til brancheorganisation og videnscenter

Relationsstærk chefkonsulent til faglig brancheorganisation og aktivt videnscenter.

Har du lyst til at videreudvikle et stærkt fællesskab, der spiller en aktiv og ambitiøs rolle i den grønne omstilling og indsatsen for klimaet? Kan du bidrage til at højne det faglige niveau blandt entreprenører og kloakmestre? Så er du måske den chefkonsulent, vi søger til DM&E’s afdeling for entreprenører og kloakmestre.

Som chefkonsulent hos DM&E, Entreprenør og kloakmester får du ansvaret for faglig rådgivning og vidensdeling mellem medlemsvirksomhederne og for den faglige udvikling af området. Det sker i tæt samarbejde med den nuværende entreprenør- og kloakmesterkonsulent og med resten af organisationen, der tæller i alt 18 medarbejdere.

Gode relationer og nye medlemmer

Dine primære arbejdsopgaver omfatter interessevaretagelse for de forskellige fagområder (kloak, anlæg, nedbrydning mv.) og opsøgende kontakt med både nuværende og potentielle medlemmer. Du får ansvaret for efteruddannelse af medlemmerne, videreudvikling og implementering af værktøjer til branchen og afholdelse af kurser, temadage og inspirationsture i både ind- og udland. Du er bindeled mellem rådgivere, myndigheder og medlemmer og formidler viden via rådgivning, sociale medier og kurser. For at lykkes i denne stilling skal du både kunne sikre de gode relationer til foreningens eksisterende medlemsvirksomheder og udbygge medlemskredsen. Du skal desuden bidrage til at højne branchens faglige niveau gennem opdateret rådgivning og udvikling af relevante kurser.

Viden, værktøjer og netværk

DM&E Entreprenør og kloakmester leverer den viden, de værktøjer og det netværk, der skal til, for at små og mellemstore entreprenører og kloakmestre kan vokse og klare sig i konkurrencen med branchens giganter. Desuden varetager DM&E som helhed medlemmernes politiske interesser inden for det erhvervs- og fagpolitiske område, både nationalt og internationalt, og gennem din aktive deltagelse i disse projekter sikrer du, at medlemmerne bliver opdateret på de nyeste lovmæssige krav og forhold.

Erfaring fra området og god til netværk og kommunikation

Du har en teoretisk uddannelse som ingeniør eller lignende og erfaring inden for området, eksempelvis som rådgiver, underviser eller projektleder. Du kan kommunikere i et let forståeligt sprog og kan både se og forklare problemstillinger fra flere sider. Som person er du en netværker, der kan indgå i dialog på alle niveauer, og du værdsætter et godt samarbejde med kompetente kolleger. Du bliver en del af en stærk og ambitiøs organisation, der spiller en nøglerolle for både virksomheder og mennesker i en bæredygtig fremtid.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DM&E

DM&E er brancheorganisation og videnscenter for maskinstations-, entreprenør-, kloakmester- og skoventreprenørvirksomheder. 700 medlemsvirksomheder er tilknyttet organisationen med 18 ansatte i Vejle. DM&E’s mål er gennem politisk interessevaretagelse, udvikling af værktøjer og direkte rådgivning at lette dagligdagen for medlemsvirksomhederne. Organisationen er kendt som videnscenter med et højt og personligt serviceniveau samt aktiv rådgivning af sine medlemsvirksomheder, der er organiseret i 13 lokale foreninger og én specialforening.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0be4774c)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Vejle
  • Torsdag den 09. november 2023

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Kolding

    Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Mask..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Konsulent i Esbjerg

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Konsulent i Vejle

    [xxxxx] is excited to partner with GPV Group, a global leader in electronics and mechatronics, to find a highly skilled Senior D365 Finance Consultant. This is your opportunity to join a dynam..
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Sønderborg

    The process automation team is a cross-functional IT/business organisation responsible for governing the setup and for implementing new solutions through an agile process. We want to strengthen and..
    • Konsulent
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Vejle over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2