AC generalist til Direktionssekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Hos Færdselsstyrelsens leder vi efter 2 AC generalister til vores Direktionssekretariat. Du kommer til at bevæge dig i spændingsfeltet mellem politik, strategi og drift – alt sammen i tæt samarbejde med den øverste ledelse og dine kollegaer i sekretariatet.

Om stillingen
Du får en central rolle i en politisk ledet organisation, hvor du kommer tæt på de interne beslutningsprocesser, og hvor du løser opgaver af tværgående og strategisk karakter, som du selv kan være med til at udvikle og sætte dit præg på.

I Færdselsstyrelsens Direktionssekretariat arbejder vi sammen for at understøtte hele direktionen. Du er med til at sikre, at direktionen står på et stærkt beslutningsgrundlag ved at kvalificere og udarbejde indstillinger, som du ofte selv præsenterer for direktionen. Arbejdet foregår i tæt dialog og med løbende sparring med direktionen og kontorchefer.

Samtidig bidrager du med skarpe præsentationer, notater og strategiske oplæg - ofte på baggrund af teknisk og fagligt kompliceret materiale og viden fra styrelsens fagteams. Du er således med til at sikre, at direktionen kan præstere på et fagligt sikkert grundlag både internt i styrelsen og eksternt i forhold til det politiske niveau, borgerne og de forskellige brancheorganisationer.

Der vil derudover være mulighed for på forskellig vis at blive inddraget i nogle af de strategisk vigtige projekter, styrelsen løbende igangsætter for at udvikle og forbedre styrelsens myndighedsområde.

Du vil primært blive tilknyttet ét af de fire direktionsmedlemmer, som du er i tæt kontakt med og understøtter gennem dialog, mødeforberedelse og konkrete opgaver.

Om dig
Din profil kan se ud på mange måder. Det er vigtigt for os, at du er klar til at indgå i samarbejde med et fagligt stærkt team, og at du har evnen til at lede både opad og bredt ud i organisationen samtidig med, at du er lydhør over for input fra dine kollegaer.

Vi ser i øvrigt gerne, at du

  • har en relevant videregående uddannelse
  • har erfaring fra en lignende stilling
  • er relationsskabende
  • arbejder struktureret og målrettet med opgaverne
  • er god til at planlægge og koordinere din og andres arbejdsindsats
  • har et godt overblik
  • har stærke formidlingsevner på skrift og i tale og med et blik for modtageren, så du kan formidle komplekse problemstillinger på en kortfattet og letforståelig måde
  • trives med til tider korte deadlines


Teamet
Vi er 12 kolleger i sekretariatet, som med forskellige fagligheder understøtter direktionen i tæt samspil med forretningen og den øvrige stab. Vi er et fagligt stærkt og ambitiøst team, som passer på hinanden, har højt til loftet og en uhøjtidelig omgangstone. Vi har fokus på faglighed, fællesskab og arbejdsglæde og ser vores forskelligheder som en styrke.

Om Færdselsstyrelsen
Færdselsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet. Vi er godt 600 medarbejdere, som hver dag arbejder for at skabe de bedste rammer for sikker og bæredygtig færdsel på vejene. Vi har ansvaret for tilsyn og regulering på vejtransportområdet i Danmark og for køreprøveafvikling og -administration.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på fuld tid, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Færdselsstyrelsen har hovedsæde i Ribe, hvor Direktionssekretariatet også er hjemhørende. Vi har en meget attraktiv hjemmearbejdspolitik, med fokus på fleksibilitet og et arbejdsliv i balance. Du vil derfor få tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder HR Johanne Vesløv. Send en sms på 41 87 17 93, så ringer Johanne tilbage.

Ansøgning
Send ansøgning sammen med cv og anden relevant dokumentation senest den 8. november 2023.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 13. november 2023.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ribe
  • Onsdag den 08. november 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Tønder

    Til vores afdeling i Tønder, søger vi en robust montør til at håndtere alle former for dækservice. Hos os kommer du til at håndtere alle dæktyper, lige fra små trillebør-dæk til store entreprenør-d..
    • Øvrige
    • Tønder
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Kan du udvikle en skalerbar og konkurrencedygtig Supply Chain, hvor kvalitet, fleksibilitet og bæredygtighed spiller en helt central rolle? Så er du muligvis vores nye COO. Blika A/S har sat de..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Are you ready to lead the future of integration solutions at one of Europe's leading electronics manufacturers? On behalf of our customer GPV Group A/S we are looking for a Senior Integration .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ribe over tid

Dato Alle jobs som øvrige
5. juli 2024 9
4. juli 2024 9
3. juli 2024 7
2. juli 2024 8
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 9
23. juni 2024 8
22. juni 2024 8
21. juni 2024 9
20. juni 2024 10
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 12
10. juni 2024 11
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 7