Kontorelever med fokus på administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg Øst

Drømmer du om at arbejde på kontor i en dynamisk uddannelsesinstitution blandt gode kolleger?
Vi er på udkig efter fire kontorelever, som vi er klar til at give en lærerig og alsidig elevtid i vores afdelinger i Aalborg.
Uddannelsen er med speciale i administration og du har mulighed for at søge følgende tre områder:

UCN Studiekontor (2 stillinger)
Igennem hele din elevtid vil du blive fast tilknyttet studiekontoret. Her bliver du en del af teamet, hvor du kommer til at arbejde med studerende fra start til slut i et uddannelsesforløb. Herunder blandt andet administration af studieforløb, optagelse, praktik, prøver og modulgodkendelser m.v.
Du får kontakt med studerende og undervisere, ligesom telefonbetjening, mailkorrespondance, dimission, skema- og lokaleregistrering m.m. hører til dine opgaver.
Du vil derudover også få mulighed for at stifte bekendtskab med personale- og økonomifunktioner.

UCN Studiekontor/UCN HR (1 stilling)
Det første år af din elevtid bliver du en del af teamet på et studiekontor og skal arbejde med opgaverne på et studiekontor, som er beskrevet i stillingen for UCN Studiekontor herover. Derudover kommer du til at arbejde med Åben Uddannelse herunder fakturering.

Andet år af din elevtid foregår i UCN’s HR-afdeling, hvor du bliver en del af et team med HR-medarbejdere, HR-konsulenter, udviklingskonsulenter og en jurist, som i fællesskab og på tværs løser udviklings- og driftsopgaver indenfor HR og personaleadministration. Du vil som elev i afdelingen primært komme til at arbejde med personaleadministrative opgaver og vil blive involveret i alle de arbejdsprocesser, der knytter sig til håndtering af ansættelser, lønudbetaling, fratrædelser, ferie, sygdom og barsel m.m.
I løbet af din elevtid får du tildelt dit eget ansvarsområde, herunder medansvar for opslag af stillinger i UCN´s rekrutteringssystem
Igennem hele din elevtid vil du få et bredt systemkendskab, da du kommer til at arbejde med Statens Lønsystem, tidsregistreringssystem, HR-system og mange andre administrative systemer.

UCN Økonomi/Center for Undervisningsmidler (UCN CFU) (1 stilling)
Det første år af din elevtid foregår i UCN’s økonomiafdeling. Økonomiafdelingen servicerer alle områder og uddannelser i UCN, har kontakt til eksterne kunder samt leverandører, hvorfor du kommer til at have en daglig kontakt med mange forskellige mennesker.
Det er vigtigt, at du har en naturlig interesse for økonomi og tal og har lyst til at lære nye ting og udvikle dig fagligt.
I din elevtid i økonomiafdelingen vil du blive en del af regnskabsteamet. Her vil du komme til at arbejde med kreditor- og debitorbogholderi, herunder bl.a. håndtering af leverandørfakturaer, fakturering, behandling af rejse- og udlægsafregninger samt de mange øvrige opgaver i afdelingen.
Det andet år af din elevtid bliver du en del af Center for Undervisningsmidler, som servicerer og understøtter fremtidens skole med læremidler, vejledning og kurser.
Her vil du vil få indsigt i kursusadministration, bibliotekssystemer, digital og analog markedsføring samt daglig kundekontakt. Center for Undervisningsmidler har en digital profil, så kendskab og interesse for dette vil være en fordel.

I forbindelse med ansøgningsprocessen, vil du blive bedt om at angive hvilke områder, du ønsker at søge.

Dine personlige kendetegn

  • Du brænder for at yde god service til kolleger og studerende.
  • Du er engageret og ansvarsbevidst, og finder det naturligt selv at tage initiativ.
  • Derudover skal du være god til at samarbejde men også kunne arbejde selvstændigt, have et godt humør samt gode dansk- og engelskkundskaber.

Du er i gang med eller har bestået EUX, gymnasial uddannelse med suppleringsfag, HHX med suppleringsfag eller evt. en HG2. Er du fyldt 25 år, skal du kontakte den lokale handelsskole for at få en vurdering af, om du evt. skal medsende en uddannelsesplan.

Følg vores kontorelev på instagram

I uge 6 vil du kunne få et indblik i det at være kontorelev i UCN. Du kan følge med på instagram under profilen ”ucndk”, hvor kontoreleven fra UCN HR overtager Professionshøjskolen UCN’s officielle konto.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK(STAT).
Læs om kontoruddannelsen ved UCN her.
Tag kontakt til Grethe Barnbæk på mail [email protected] eller telefon 7269 0144, hvis du har spørgsmål.
Vi holder samtaler i uge 11.
Du starter hos os d. 15. august/1. september 2021.
Når du søger, skal du vedhæfte dokumentation for din uddannelse til din ansøgning.

Professionshøjskolen UCN arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 19. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
19. august 2024 1