Bliv kontorelev med speciale i administration og Q-HSE hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus C

Job Req Number: 35259
Time Type: Full Time

En verden i sikker bevægelse
Hos dsv er kvalitet og sikkerhed i højsædet både på kontoret så vel som ude i felten ved sø- og vejtransporterne og at sikre disse er en opgave, der kræver struktur og sans for detaljer. Derfor søger vores Q-HSE (Quality, Health, Safety and Environment) afdeling nu en ny elev.

Alsidige arbejdsopgaver
I dsv’s Q-HSE afdeling vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle elementerne indenfor kvalitet og sikkerhed, som blandt andet omfatter udarbejdelser af procedurer, SOP’ere og sikkerhedsmateriale, nonconformities, datahåndtering, politikker, håndtering af skadessager, kommunikation på tværs af organisationen, leverandørgodkendelser, kvalitetssikring, ISO-certificeringer og meget mere.
Der vil også være rig mulighed for at komme med egne input og det forventes, at du naturligt søger løsninger til at effektivisere og optimere i afdelingen, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger, og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer.

Unik uddannelse og netværk
Hos dsv kan vi som en af de få på markedet give dig en unik uddannelse. Samtidig får du med dsv i ryggen et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt.

dsv har stor erfaring med elever og talentudvikling, og sammen med ca. 50 andre elever på årgangen vil du være i trygge hænder. Vi byder blandt andet på introtur, elev-weekender og teambuilding undervejs i din uddannelse.

Fremtidssikret uddannelse
I en tid med et stigende fokus på alle aspekter af Q-HSE hos både kunder og leverandører, bliver der kun et større behov for viden og erfaring indenfor dette område i fremtiden.

Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration med enkelte fag fra speditionsspecialet, der så bliver anvendt og justeret i praksis i vores Q-HSE afdeling, der håndterer både det interne Q-HSE og det operationelle HSE.
Undervejs kan du dog ikke undgå at komme til at stifte bekendtskab med de andre afdelinger på kontoret for Projekten i Aarhus, der hovedsageligt beskæftiger sig med vindmølletransporter for vores største kunde.

Kompetencer og optagelseskrav
Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans, vægter kvalitet højt samt arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded, en god kommunikatør og kan dansk og engelsk flydende på skrift og i tale.
For at blive elev hos dsv skal du have afsluttet eller være ved at afslutte HHX, STX eller EUX. Hvis du har STX-baggrund, skal du have taget de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning, inden du kan starte som elev.

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Århus C

Lignende jobs

  • Handelselev. eftermarked samt auto reservedele

    Vi søger en auto handelselev, eftermarked samt autoreservedele. 2 års aftale med skoleophold på Mommark Har du benzin og købmandskab i blodet er det måske noget for dig at få en bred uddann..
    • Kontorassistent
    • Århus V
    Få mere info
  • Kontorelev administration

    Kontorelev administration Vil du kickstarte din karriere som kontorelev hos HK Østjylland?Er du klar til at dykke ned i både administrative og juridiske opgaver i en hverdag, hvor ikke to dag..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Commercial Purchasing Intern

    Job DescriptionWould you like to work with purchasing in an international company? Would you like to gain extensive experience of the processes and procedures of a large organisation and to have an..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Kontorelev, administration og events

    Kontorelev, administration og events Få fart på karrieren som elev inden for administration og events hos HK Østjylland Er du struktureret og nyder at sætte flueben på din to do-liste og samt..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1