Kontorelever til Styrelsen for Patientklager i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus N

Kunne du tænke dig to år med faglig og personlig udvikling, hvor du kommer tæt på arbejdet med retssikkerhed for patienter og personale i sundhedsvæsenet? Lyder det som en spændende platform for udvikling af dine faglighed og dine kompetencer? Er du initiativrig, struktureret og ansvarsbevidst? Så er du måske den ene af vores to nye elever i Styrelsen for Patientklager.

Om styrelsen
Styrelsen for Patientklager startede i Aarhus i 2018 og er et tværfagligt hus med ca. 250 engagerede medarbejdere. Vi behandler klager over bl.a. undersøgelser, diagnoser og behandlinger på hospitaler, klinikker og andre behandlingssteder. Vi behandler også klager over brud på patientrettigheder og over afgørelser fra Patienterstatningen.

Dit elevforløb
Vi tilbyder en 2-årig uddannelse, der veksler mellem praktik og skoleophold, der som udgangspunkt foregår på Aarhus Business College. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve.
Som elev i Styrelsen for Patientklager får du en alsidig uddannelse inden for specialet offentlig administration. Du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver inden for offentlig administration.
Vi tilrettelægger et praktikforløb for dig, så du kommer rundt i de forskellige kontorer i styrelsen. Du kommer omkring en bred vifte af administrative opgaver og støttefunktioner i forbindelse med sagsbehandling mv. i de enkelte kontorer.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har bestået eller forventer at bestå det obligatoriske EUX (EU's) forløb eller HG/HGS med adgang til kontoruddannelser med speciale i offentlig administration.
Du har gå-på-mod, godt humør og trives i en travl hverdag. Du skal kunne se dig selv i følgende:

” Vi er først i mål, når alle er i mål”.

Vi forventer, at du

  • er ansvarlig i forbindelse med varetagelsen af dine opgaver og din uddannelse
  • bidrager til et godt tværfagligt samarbejde
  • kan formulere dig godt både mundtligt og skriftligt, herunder at du er god til dansk retskrivning
  • har gode it-kundskaber med kendskab til Office-pakken.

Vi tilbyder
En travl og spændende arbejdsplads, med varierende arbejdsopgaver og med en blanding af selvstændig behandling af sager og traditionelle administrative opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer. Vi er en arbejdsplads, der sætter pris på en uformel omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale med HK/Stat vedr. elever.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Susie Kristensen på 3119 1027.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24. Du kan læse mere om os på www.stpk.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Århus N
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Handelselev. eftermarked samt auto reservedele

    Vi søger en auto handelselev, eftermarked samt autoreservedele. 2 års aftale med skoleophold på Mommark Har du benzin og købmandskab i blodet er det måske noget for dig at få en bred uddann..
    • Kontorassistent
    • Århus V
    Få mere info
  • Kontorelev administration

    Kontorelev administration Vil du kickstarte din karriere som kontorelev hos HK Østjylland?Er du klar til at dykke ned i både administrative og juridiske opgaver i en hverdag, hvor ikke to dag..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Commercial Purchasing Intern

    Job DescriptionWould you like to work with purchasing in an international company? Would you like to gain extensive experience of the processes and procedures of a large organisation and to have an..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Kontorelev, administration og events

    Kontorelev, administration og events Få fart på karrieren som elev inden for administration og events hos HK Østjylland Er du struktureret og nyder at sætte flueben på din to do-liste og samt..
    • Kontorassistent
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Århus N over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1