Start din karriere som kontorelev med speciale i offentlig administration hos Forsvarsministeriets Materiel- og Indkø...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Ballerup

Brænder du også for administration, som vi gør? Og kan de se fordele ved en uddannelse, hvor du:

• Får en målrettet og god kontoruddannelse med speciale i offentlig administration
• Bliver en del af en spændende og anderledes arbejdsplads

Så grib muligheden og bliv vores nye kontorelev med speciale i offentlig administration.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse er en styrelse under Forsvarsministeriet. Vi har ansvaret for det samlede forsvars- og beredskabsmateriel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen.

Du vil opleve stor mangfoldighed med godt sammenhold, da alles funktion er nødvendig for at kunne levere et godt produkt til vores kunder. Der hvor vi især skiller os ud, er, at hverdagen hos os har et militært islæt med uniformerede kollegaer og militære traditioner som nytårsparole og flagdag.

Arbejdsmiljøet er dynamisk og fagligt udviklende. Vi har plads til grin og højt humør. Vi sætter dog vores kunder i fokus og prioriterer vigtigheden i at yde en rigtig god og stabil service.

Derudover griner højt over vores forskelligheder og de fejl, vi selvfølgelig alle begår. Vi glæder os til at grine med dig og give dig en god uddannelse som kontorelev.

Om stillingen

Uddannelsen:
• Din uddannelse består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. 2 år. Den teoretiske del foregår på en skole og den praktiske del foregår hos os. Du vil skulle rundt i 3 forskellige afdelinger i otte måneder af gangen.

Læring og opgaver:
• I de tre afdelinger vil du have forskellige arbejdsopgaver, som har det tilfældes, at du vil opbygge grundlæggende administrative kompetencer, som du kan bruge i din videre karriere i det offentlige – enten i staten, regioner eller kommuner.

Som nævnt skal du oplæres i 3 forskellige afdelinger. Nedenfor kan du se en beskrivelse af de afdelinger, som du skal rundt i:

• I Ledelsessekretariatet vil du veksle mellem forskellige ansvarsområder. Du vil arbejde tæt på topcheferne og lære, hvad der skal til for at få dagligdagen til at glide optimalt og effektivt for en direktør. Du vil deltage i møder med andre myndigheder og du vil få indblik i vores kommunikationsarbejde og lære, hvordan man strukturerer og driver et mediearkiv.

• I afdelingen hjulkøretøjer vil du deltage i aktiviteter med Forsvarets enheder, forsvarsindustrien og en bred vifte af afdelinger. Disse aktiviteter vil berører jura, økonomikontrol, kvalitetssikring og mange flere emner. En unik mulighed for tværfaglig læring og udvikling. Derudover vil du få uddannelse og anvendelse i SAP.

• I afdelingen sikkerhed og kvalitet vil du møde opgaver som støtte til mødeaktiviteter, supportere hjemmesider, revidering og opfølgning på budgetter, bestilling og koordinering af rejser, deltage som sekretær i specifikke arbejdsgrupper, klargøring af fakturaer og andet administrativt arbejde. Mulighederne er mange hos os.

Og sidst, men ikke mindst har en af vores nuværende elever skrevet et kort citat:

• ’’I min elevtid følte jeg mig privilegeret fordi jeg fik lov at besøge vores soldater ude på kasernerne. De er vores slutbrugere, og vi fik drøftet det materiel som Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse skulle anskaffe til dem. Jeg fik stiftet bekendtskab med noget specielt materiel bl.a. Forsvarets bomberydningsrobotten Rullemarie, forskellige militære køretøjer samt Forsvarets nye artillerisystem. Desuden var jeg tosset med at få ansvaret for at løse opgaverne selvstændigt.

Om dig

Du har bestået/består et af følgende
• EUX Business
• STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS forløb
• HHX
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer bestået før 1. august 2015

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed og yder kvalitet, og når du lægger energi i din uddannelse.

Derudover vil du opleve, at du skaber værdi hos os, når du:

• Har lyst og interesse i at arbejde med offentlig administration
• Er nysgerrig og engageret af natur
• Kan smøge ærmerne op, tage luppen for øjet og tage initiativ og ansvar

Er du fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) ved den erhvervsskole, som du har taget dit grundforløb på og sende med i ansøgningen. Hvis det ikke er muligt, kan du også tage RKV med til en eventuel samtale.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Lønnen det første år er 14.598,01 kr. pr. måned. Er 25 år eller derover, vil lønnen være 21.119,07 kr. pr. måned.

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Kürstein Jensen på 7281 6017 eller Dorte Eibye på 7281 5981.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-medarbejder Mathias F. på 7281 9121.

Ansøgningsfrist er den 27. november 2022. Vi forventer at afholde 1. ansættelsessamtaler i uge 49 og 50. Vi ønsker, at du starter den 1. februar 2023 eller efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, skal du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen 1. samntaler

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.fmi.dk. Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Ballerup
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Storkøbenhavn

    Brænder du for administration, struktur og ordentlighed? Ønsker du en kontoruddannelse / elevplads med unikke udviklingsmuligheder og hvor der er fokus på at stifte bekendtskab med erhvervs..
    • Kontorassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Dragør

    Er du vild med tal og regneark? Og er du klar til en spændende elevtid, der giver dig et godt fundament for din videre karriere?Så har du muligheden for at blive kontorelev i [xxxxx] m..
    • Kontorassistent
    • Dragør
    Få mere info
  • Kontorassistent i Frederiksberg

    Drømmer du om en spændende piccolinestilling i en international virksomhed beliggende i København? Og trives du i en alsidig hverdag, hvor du skal være omstillingsparat, serviceminded og udadvendt..
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2