Piccoline/Piccolo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du gå-på-mod, engagement og trænger du til udfordringer i dit sabbatår? Søger du et job med alsidige opgaver, hvor ikke to dage er ens? Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed i rivende udvikling?

Et job med udfordringer
Som Piccoline/Piccolo vil du få en fast plads i receptionen, hvor du sammen med vores receptionister skal modtage Kamstrups gæster og samarbejdspartnere. Du kommer til at arbejde selvstændigt på tværs af hele organisationen, hvilket betyder at du i jobbet vil komme i berøring med alle typer af administrative opgaver som f.eks. at passe telefonen, tjekke mails, gøre klar til nye medarbejdere og vedligeholde mødelokaler. Ligeledes vil du blive ansvarlig for fotografering af Kamstrups nye ansatte på deres 1. arbejdsdag og få ansvaret for fordeling af post i hele organisationen. Du vil derfor opnå et bredt kendskab til Kamstrups afdelinger og ansatte.

Du bliver en fast del af receptionen på Kamstrup, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med Kamstrups receptionister. Sammen vil I varetage en bred vifte af opgaver, der dels giver besøgende på Kamstrup en god oplevelse og dels supporterer vores ansatte på daglig basis. I det daglige er den interne omgangstone uformel, og sparring på tværs af afdelingen er en naturlig del af hverdagen.

Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en glad, samarbejdsvillig og udadvendt person, der møder alle typer mennesker med et smil. Du går positivt og selvstændigt til arbejdsopgaverne, og du evner at håndtere pressede situationer. Da du vil komme til at løse mange ad hoc opgaver, er det nødvendigt, at du er pligtopfyldende og hjælpsom. Derudover er det vigtigt at du trives i en alsidig hverdag og formår at sætte dig ind i mange nye opgaver.

Som person har du gode kommunikative egenskaber, der også indebærer gode sproglige færdigheder i dansk og engelsk. Kendskab til tysk eller øvrige nordiske sprog, vil ligeledes betragtes som en fordel.

Det er et krav at du har kørekort, da der vil være en del kørsel (i Kamstrups firmabiler) i forbindelse med forskellige opgaver.

Vi tilbyder mere end bare et job
Vi tilbyder en spændende stilling i en dynamisk afdeling, hvor du vil få et bredt indblik i Kamstrups organisation. Samtidig tilbyder vi et job i en afdeling med en uformel tone, hvor det gode humør er medvirkende til et godt arbejdsmiljø.

Desuden tilbyder et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Herudover har vi en aktiv personaleforening.

Vil du være en del af Kamstrup?
Send os din ansøgning ved at søge på nedenstående link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Stillingen vil have en arbejdstid på ca. 37 timer ugentligt og være tidsbegrænset fra d. 16. januar 2023 til d. 31. januar 2024.

Jobbet skal besættes på Kamstrups hovedkontor, som ligger i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamlead, Mariann Høeg eller Receptionist, Helle Møller Nørskov på tlf. 89 93 10 00.

Om Kamstrup
Kamstrup udvikler, producerer og sælger intelligente energi- og vandmålere, relaterede aflæsningssystemer, dataanalyseværktøjer og services til forsyningsselskaber og andre brugere i hele verden. Gennem vores førende position, vores ekspertise og passion for partnerskaber, er vi altid med fremme, når det gælder en lysere fremtid for energien; en som understøtter den enkelte kunde og skaber vedvarende værdi for det samfund, vi er en del af. Vi tager ansvar for, hvordan vi agerer, og vi arbejder på at reducere spild med det formål at sikre rent vand og ren energi til det størst mulige antal mennesker.

Kamstrup har over 1.500 medarbejdere i mere end 20 lande med hovedkvarter i Danmark. Kamstrup har en sund økonomi, vækstrater og et stærkt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup på vores hjemmeside og se vores årsberetning her. Du kan også følge os på LinkedIn og Facebook for at holde dig opdateret med de seneste nyheder og ledige stillinger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Skanderborg

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Horsens

    Kontorassistent søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Kontorassistent
    • Horsens
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Hinnerup

    Vi søger en kontorelev der har lyst til at indgå i vores Økonomi- og administrationsafdeling. Opgaverne vil være mange artede på ligefod med os andre.Vi er 5 i afdelingen. Vi vægter vores fag..
    • Kontorassistent
    • Hinnerup
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Århus N

    Har du flair for både tal, Excel og økonomisystemer og trives du med at være en del af en større afdeling der bidrager til, at vi fortsat leverer relevante løsninger til vores kunder? Til vores..
    • Kontorassistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Lystrup

    Er der en administrationselev med flair for kundeservice gemt i dig? Så synes vi lige du skal læse med her. Vi leder med lys og lygte efter en administrationselevtil teamet, som er lige så posi..
    • Kontorassistent
    • Lystrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0