Kontorelev til Kirstinebjergskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Fredericia

Er du udadvendt, og kan du lide at møde nye mennesker hver dag?
Kan du håndtere at blive afbrudt og forstyrret mange gange hver dag, uden at det ødelægger dit humør?
Er du bevidst om dit uddannelsesvalg, og kan du tænke dig en spændende uddannelse som kontorelev?

Vi søger en kontorelev med tiltrædelse 1. september 2021eller snarest herefter.
Du får en solid 2-årig allround kontoruddannelse med speciale i administration, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med forskelligartede opgaver.

Vi tilbyder
I Fredericia Kommune bliver du en del af spændende arbejdsfællesskaber, hvor fagligheden er i højsæde. Du får rig mulighed for udvikling af dine personlige og faglige kompetencer. Samtidig bliver du en del af et kollegialt fællesskab med høj energi og humor.

Alle elever i Fredericia Kommune får tildelt en oplæringsansvarlig, som er ansvarlig for, at du lærer det, du skal i dit uddannelsesforløb. Vi er en kommune, der bestræber os på at være et spændende og udfordrende uddannelsessted med et læringsmiljø, der inspirerer og udvikler både elever og os selv.

Dine opgaver
Personaleadministration herunder indberetninger af diverse fravær og engangstillæg, elevadministration, økonomi, herunder kontering, indkøb med mere.
Du kommer til at arbejde med administration af afdelingens facebookside og afdelingens hjemmeside. Endvidere omfatter opgaverne telefonpasning, skrankebetjening af skolens brugere, omfordeling af post og ledelsessupport samt diverse ad hoc opgaver.

Om dig
Du kan se dig selv i et omskifteligt miljø med en hverdag, hvor der ofte arbejdes med flere opgaver sideløbende samtidig med at du er grundig i din opgaveløsning.
Det er vigtigt, at du er god til og kan lide at samarbejde, da du får et tæt samarbejde med skolesekretæren, der også er din oplæringsansvarlige.

Det er helt afgørende, at du er udadvendt og kan lide kontakten med mange forskellige mennesker hver dag, ligesom du er god til skriftlig og mundtlig dansk, da du dagligt er i kontakt med elever, forældre og personale. Du har et naturligt flair for IT og god indsigt i sociale medier.

Som vores kommende kontorelev kommer du gerne med nye ting, som du har lært på skolen, men har også respekt for dine kollegers faglighed.

På Kirstinebjergskolen vægter vi ærlighed meget højt. Vi har en kultur, hvor der er plads til at kræve meget af hinanden, men der er også plads til at have en dårlig dag.

Vi forventer, at du er bevidst om dit uddannelsesvalg, og at det viser sig ved, at du er nysgerrig og brænder for at udvikle dig i kontorfaget.

Skriv i din ansøgning
  1. Hvordan kommer det til udtryk, at du er udadvendt?
  2. Hvorfor du finder Kirstinebjergskolen interessant som din kommende elevplads?
  3. Hvorfor vi skal vælge lige netop dig?


Adgangskrav
  • EUX – fra en handelsskole
  • HHX - som noget nyt kan man med en HHX søge direkte ind på hovedforløbet uden suppleringsforløb
  • STX, HF og HTX-bevis suppleret med 5 ugers EUD-S forløb med fagretning kontor
  • EUD/HG-bevis rettet mod kontor.

Er du i tvivl, om du opfylder kravene, kan du kontakte din lokale handelsskole. Kontakt også skolen, hvis du er over 25 år ved uddannelsens start, da der kan gælde andre regler.

Om Kirstinebjergskolen
Kirstinebjergskolen er dannet pr. 1. august 2013 i forbindelse med ændring af Fredericia Kommunes skolestruktur. Skolen er dannet gennem sammenlægning og nedlæggelse af tidligere skoler og er i dag en distriktsskole med afdelinger på forskellige matrikler.
Det er Fredericias største folkeskole med omkring 1500 elever og ca. 175 medarbejdere.

Kirstinebjergskolen har tre basisafdelinger (0.- 6. klasse) på henholdsvis Bøgeskovvej, Indre Ringvej og Høgevej samt én overbygningsafdeling (7. - 9. klasse) på Havepladsvej. Det er adressen på Havepladsvej, der danner rammen om dit uddannelsesforløb.

Vi vægter samarbejde højt. Alle er med til at løfte de opgaver, som vi har. Ingen opgave er for lille og ingen for stor. Vi er loyale overfor hinanden og gør vores yderste for at levere en god service over for skolens elever, forældre og personale.

Vil du vide mere om stillingen?
Frem til fredag den 2. juli og efter mandag den 2. august, kan du kontakte administrativ leder Anders Gahner Krogsgaard, 7210 6122, [email protected].
Se også www.fredericia.dk/elever

Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til den gældende overenskomst.

Fredericia Kommune indhenter børneattest for medarbejdere, der som led i udførelsen af deres arbejdsopgaver færdes fast blandt børn under 15 år, og som derved har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn under 15 år.

Straffeattest skal forevises ved ansættelse.

Tiltrædelse 1. september 2021, eller snarest herefter.

Send ansøgning online
I Fredericia Kommune benytter vi et elektronisk rekrutteringssystem, hvor du sender din ansøgning, CV, eksamensbevis og andre relevante bilag online.
Læs mere om onlineansøgning på www.fredericia.dk

Ansættelsessamtaler
Vi forventer at afholde samtaler 31. august 2021.

Ansøgningsfrist 12. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Fredericia
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Fredericia

    Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder .
    • Kontorassistent
    • Fredericia
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Tønder

    Er du klar til at tage springet ind i erhvervslivet?Hos Hydro i Tønder søger vi en engageret administrations elev til vores Supply Chain afdeling. Er du ambitiøs og klar til at påbegynde din karr..
    • Kontorassistent
    • Tønder
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Kolding

    Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Med et omfattende globalt netværk af datterselskaber, agenter, salg og servicekontore..
    • Kontorassistent
    • Kolding
    Få mere info
  • Kontorassistent i Vejle

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Kontorassistent
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1