Kontorelever til Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Elev - Greve

Vi søger kontorelever til Center for Job & Socialservice, Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening og Center for Børn & Familier pr. 1. september 2022.

Som kontorelev i Greve Kommune bliver du en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet og digitalisering er en del af hverdagen. Du får en spændende og alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Du vil opleve et miks af en række faste opgaver, som du selvstændigt får ansvaret for og en række udviklingsforløb, hvor du får muligheden for at prøve forskellige fagområder inden for administration, sagsbehandling, journalisering, formidling og økonomi.

Vi tilbyder dig en meningsfuld, sjov og lærerig uddannelse, der kvalificerer dig til et job efter endt elevtid. Du får en tempofyldt og varierende arbejdsdag med stor kontaktflade til flere faggrupper på tværs af organisationen.

Vi vægter tryghed i ansættelsen og en elevuddannelse, som er målrettet. Du vil derfor få tilknyttet en elevvejleder, der følger dig gennem dine elevforløb, og du bliver oplært af fagligt dygtige oplæringsansvarlige. Dit elevforløb vil følge en uddannelsesplan, og der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler, så vi sikrer kvalitet og udvikling i dit uddannelsesforløb. 

Center for Job & Socialservice 


Center for Job & Socialservice er et borgerrettet center der består af 2 enheder, Jobcenteret som varetager borgerrettede aktiviteter, hvor borger kan få råd og vejledning om jobsøgning og økonomi, uddannelsesmuligheder og arbejdsfastholdelse, og Socialcenteret som består at et Botilbud, Pædagogisk psykologisk vurdering (PPV), Greve Rusmiddelcenter (GRC), Rådgiverteamet der arbejder med det specialiserede område og Ydelsesteamet.

Som elev i Center for Job og Socialservice vil du i løbet af din praktikperiode komme rundt til begge enheder.

I Jobcenteret kommer du til at arbejde med de administrative opgaver i forbindelse med sagsbehandling, kurser, indkaldelse til samtaler, indsendelse af børneattester og registrering, jobcentrets postkasse mm., stå i modtagelsen og guide samt vejlede borger, telefonrådgivning i forhold til støtte i beskæftigelsen og ledigheden.

Du vil blive en del af teamet Job & virksomhedsservice, hvilket er et team med 24 medarbejder, hvor du i din hverdag vil være i tæt samarbejde med det administrative team, bestående af 2 medarbejdere.

I Socialcenteret vil du blive en del af Ydelsesteamet som er et team på 17 medarbejdere og 1 teamleder, hvor du vil skulle behandle ansøgninger om sygedagpenge og ydelser på kontanthjælpsområdet, herunder borgerbetjening, råd og vejledning. På integrationsområdet vil du være med til modtagelse af nye flygtninge og tilbud om danskuddannelse til voksne udlændinge. Derudover vil der være opgaver inden for personaleadministration samt betaling af fakturaer på tilbud til borgere.

Nuværende elev fortæller: Man føler sig som en integreret del af teamet allerede fra dag et af, hvor der er stor fokus på både trivsel og læring.

Både teamlederne, de uddannelsesansvarlige samt oplæringsansvarlige er meget lyttende, og de opfordrer i den grad til, at man åbner op om sine ønsker og behov i forhold til ens uddannelse, så man får så meget læring med i bagagen som muligt, og da det er nu, at man har muligheden for at få prøvet nogle ting af. Det handler bare om at tage initiativ. Er man den lidt forsigtige type, er de gode til at skubbe stille og roligt til ens grænser, der hvor det kan være nødvendigt.

Det har på mange måder selvfølgelig været en lidt speciel oplevelse at være elev i en tid med Corona, da hverdagen pludselig ændrede sig fuldstændigt, men igen er der blevet lyttet forstående til ens behov og ønsker, så det har været muligt at få det bedste ud af situationen, og uden at gå på kompromis med ens læring.

Som elev bliver man anerkendt i det arbejde der udføres, og kommer man til at lave en fejl, er det ikke noget der bliver slået hårdt ned på. I stedet bliver man guidet til hvordan opgaven i stedet skal løses på en konstruktiv måde hvilket gør, at man ikke bliver bekymret for at begå fejl fremadrettet.

Center for Politik, Organisation & Borgerbetjening


Center for POB er et center, der både har borgerrettede aktiviteter samt ansvaret for at servicere byråd, direktion og hele organisationen. Centret består af følgende enheder: Borgerservice, Kultur & Fritid, Organisation, Byrådssekretariatet, It og Digitalisering.  

Som elev i Center for POB vil du i løbet af din praktikperiode komme rundt til Borgerservice og Kultur & Fritid.

I Borgerservice kommer du til at arbejde med sagsbehandling inden for pas/kørekort, pension, kropsbårne hjælpemidler, folkeregister, vielser samt opgaver inden for økonomi og bestilling af varer.  Du får både den direkte borgerkontakt, når du har ekspeditioner og de telefoniske henvendelser, når du sidder på din egen plads. 

I Kultur & Fritid bliver du en del af en alsidig arbejdsplads, hvor du vil komme til at beskæftige dig med blandt andet at planlægge og afvikle events. Du vil også skulle have løbende kontakt og dialog med foreninger i Greve Kommune. Derudover vil der være sekretæropgaver for Kultur & Fritids chefen.

Du vil få mulighed for at have administrative- og økonomiopgaver samt borgerbetjening ude i kulturinstitutionerne.

Center for Børn & Familier


Center for Børn & Familier er et borgerrettet center, hvor du vil blive en del af en positiv, varm, ambitiøs og stolt kultur, hvor vi vægter faglighed og ansvarlighed højt.

Som elev i Center for Børn & Familier vil du få din hverdag i Familierådgivningen. Her arbejder vi med rådgivning til familier med børn og unge i sociale og adfærdsmæssige vanskeligheder.

I din elevtid kommer du bl.a. til få en del telefonkontakt til borgere, ligesom du vil få dine faste kontoropgaver, hvilket vil være fordeling af elektronisk post, fogedsager, indhentning af lægeudtalelser, indberetning til Danmarks Statistik og merudgifter m.m.

Derudover vil du lære at betale regninger, journalisere i vores fagsystemer samt udfærdige kontrakter.

Du vil få et tæt samarbejde med de administrative medarbejdere og familierådgiverne i afdelingen, men afdelingen består også af gademedarbejdere, familieplejekonsulenter og en ledelse.

Vi er en afdeling, som kendetegnes ved, at der er plads til humor og vi lægger stor vægt på sociale arrangementer. Vi er gode til at komplementere og hjælpe hinanden i hverdagen.

Om dig  


Som person er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, har en høj arbejdsmoral, er nysgerrig og tør gå nye veje, og så motiveres du af at yde en god service. Vi forventer, at du brænder for at vise os dit engagement i opgaveløsningen, at du er interesseret i at lære, er kvalitetsbevidst og er god til at overholde deadlines. 

Du har gode It-kompetencer, herunder kendskab til Office pakken, har flair for tal og kommunikation og er god til at formulere dig, både mundtligt og skriftligt.

Du har bestået eller forventer at bestå:  

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer

  • HTX, STX eller HF der er suppleret EUS kontorretning  


  • HHX

  • HG2, HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015


Er du over 25 år, er startet på uddannelsen efter 1. august 2015 og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af studievejlederen på en handelsskole. Realkompetencevurdering, skal du vedlægge din ansøgning. 

Øvrige oplysninger  


Du bliver ansat efter overenskomsten for administration og It indgået mellem KL og HK/Kommunal. Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Lønnen udgør pr. 01.01.2022 på 1. år 15.158,87 pr. måned og på 2. år kr. 15.954,64 for elever under 25 år. Er du over 25 år er lønnen kr. 22.733,09 pr. måned. 

Når du søger jobbet, skal du vælge, hvilket center du søger elevplads i. Ønsker du at søge elevplads i flere centre, skal du vedlægge en ansøgning pr. center. Vi forventer at modtage en motiveret ansøgning, et CV og aktuelle eksamensbeviser. Du kan uploade dine ansøgninger under ”Dokumenter”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Camilla Norén Lindgreen på telefon 4397 9562 eller kontorelev Trille Johnsen på telefon 4397 9779.

Du kan læse mere om Greve Kommune og de enkelte centre på www.greve.dk og læse mere om det at være kontorelev i Greve Kommune her.  

Vi afholder to samtalerunder i uge 11 og 12. I forbindelse med 2. samtale gør vi brug af en faglig case.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Greve

Lignende jobs

  • Sabbatår: Piccoline/piccolo søges tech-virksomhed ...

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kickstart din karriere som kontorelev i administra...

    Har du ambitioner om at opnå en skarp uddannelsesprofil som elev? Er du målrettet, ansvarsbevidst og selvstændig, uden du giver køb på detaljen? Ønsker du et uddannelsesforløb, hvor du får personli..
    • Kontorassistent
    • Albertslund
    Få mere info
  • Kontorelev

    Er du vild med tal og regneark? Og er du klar til en spændende elevtid, der giver dig et godt fundament for din videre karriere?Så har du muligheden for at blive kontorelev i [xxxxx] m..
    • Kontorassistent
    • Dragør
    Få mere info
  • Bliv Kontorelev med Speciale i Administration hos ...

    Drømmer du om en spændende karriere inden for HR og administration? Så har du nu chancen for at blive en del af et super engageret HR-team i Danmarks største administrationsorganisation. Som vores .
    • Kontorassistent
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Greve over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0