Kontorelever til Uddannelses- og Forskningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København K

Vil du gerne have en bred uddannelse i offentlig administration, sætter du ære i at yde en god service og kan du arbejde selvstændigt med mange forskellige opgaver? Så søger vi lige nu kontorelever til start 1. september 2020.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

En bred uddannelse i offentlig administration
I Uddannelses- og Forskningsministeriet stræber vi efter at uddanne de dygtigste kontorelever og vi har derfor sammensat et forløb, der sikrer vores elever en bred uddannelse med mange forskelligartede opgaver.

Du skal i løbet af uddannelsen arbejde i 4 forskellige kontorer og vi tilbyder derfor en uddannelse, hvor du prøver kræfter med flere administrative funktioner, såsom regnskab, sagsbehandling, kursusadministration, løn- og personaleadministration og sekretærfunktionen i kontorerne. Derudover er der mulighed for at være med til at planlægge og afholde konferencer, der arrangeres af ministeriet.

I din elevuddannelse indgår flere skoleforløb samt muligheden for deltagelse i valgfag. Uddannelsen kan ifølge uddannelsesordningen vare op til 2 år, alt efter din baggrund og alder. Skoleperioderne kan udgøre op til 15 uger, inklusiv studietur til Bruxelles. Eventuelle valgfag kommer udover disse. I løbet af uddannelsen er der mulighed for en praktikperiode i udlandet.

Er du vores nye kontorelev?
Du er åben og udadvendt og har nemt ved at samarbejde med mange forskellige mennesker. Du er god til at bevare overblikket, når du skal løse flere forskellige former for opgaver. Da du i løbet af din uddannelse rokerer mellem 4 forskellige kontorer, er det vigtigt, at du hurtigt kan omstille dig til nye mennesker og opgaver og du har mod på at lære nyt igennem hele din uddannelse.

Vi forestiller os, at du:

  • er samarbejdsorienteret, parat til at tage mod udfordringer samt har lysten til at lære noget nyt
  • er engageret og selvstændig, men spørger når du er i tvivl
  • er struktureret og omhyggelig, samt bidrager til opgavens udførelse
  • er serviceminded, imødekommende, kvalitets- og ansvarsbevidst
  • er initiativrig og tager ansvar for egen uddannelse
  • er dygtig til at kommunikere og formulere dig på dansk i såvel skrift som tale
  • har kendskab til Office-pakken, især Word og Excel
  • kan holde humør højt og have let til smil til trods for en til tider hektisk dag.

For at kunne søge stillingen kræver det:

  • EUX Business med kvalifikationer til kontoruddannelse med specialer
  • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers eller EUS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
  • HHX
  • HG/HGS påbegyndt inden 1. august 2015 og gennemført med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Er du 25 år eller derover, skal du have foretaget realkompetencevurdering hos handelsskolen. Du bedes vedlægge realkompetencevurderingen, når du sender din ansøgning. Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte din lokale handelsskole eller Niels Brock.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Der er flere elever ansat i Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi arbejder for, at alle har en god og lærerig elevtid. Kontoreleverne deltager derfor i introduktionskurser til de forskellige systemer, og der er planlagt et intro-forløb, så alle kontorelever får en god start. Kontoreleverne har også et netværk, hvor de deler erfaringer og viden på tværs. Desuden mødes eleverne jævnligt til elevfrokoster.

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorfunktionær Maryla Poulsen på telefonnummer 7231 8014 eller på e-mail [email protected] eller chefsekretær Kirsten Rothoff på telefonnummer 7231 8061 eller på e-mail kir@uf.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første og anden samtalerunde afholdes i uge 27. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • København K

Lignende jobs

  • Sabbatår: Piccoline/piccolo søges tech-virksomhed ...

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Piccoline/Piccolo - 37 timer

    Glad • Frisk • Smilende • Udadvendt • Gå-på-modVi søger endnu 1 piccoline/piccolo, som skal tegne firmaets ansigt udadtil i vor reception.Interesse for skibe eller rederibranchen er in..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Bliv Kontorelev med Speciale i Administration hos ...

    Drømmer du om en spændende karriere inden for HR og administration? Så har du nu chancen for at blive en del af et super engageret HR-team i Danmarks største administrationsorganisation. Som vores .
    • Kontorassistent
    • København SV
    Få mere info
  • [xxxxx] søger piccolo/piccoline til Minister- og D...

    Har du lyst til at opleve den politiske verden på tæt hold? Har du afsluttet en gymnasial uddannelse og er du nysgerrig på, hvordan et ministerium fungerer indefra? Så er det måske dig, vi søge..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i København K over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0