Kontorelev med speciale i administration til Indkøb og Marketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kolding

Ønsker du en kontoruddannelse, hvor du får erfaring med alle områder inden for Food Sortiment, Food Aktion, Frugt & Grønt, NonFood, Kvalitet, Administration og Marketing? Brænder du for administration, planlægning, forhandling, emballageudvikling, import og eksport, tilbudsavis, Facebook-konkurrencer og store events, og tør du samtidigt tage ansvar? Så har du nu mulighed for at kickstarte din karriere i Lidl som kontorelev i Indkøb og Marketing.

Du lykkes i Lidl
Du får fra første dag lov til at prøve kræfter med en række spændende opgaver hvor du udvikler dig fagligt som personligt. I løbet af din 2-årige uddannelse vil du få mulighed for at rotere mellem 2-3 fagafdelinger. Dine rotationer kan være i Food Sortiment, Food Aktion, Frugt & Grønt, NonFood, Kvalitet, Administration, Online, Marketing – eller måske du er nysgerrig, og gerne vil prøve kræfter af i en hel anden fagafdeling udenfor indkøb? Mulighederne er mange, og vi har højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer. Rotationerne tilrettelægges efter dine ønsker og har en varighed på cirka 6-12 måneder.

Du får en uddannelsesplan og bliver tilknyttet en mentor gennem hele dit uddannelsesforløb. Dette sikrer, at fokus er på dig og din udvikling, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere mange forskelligartede opgaver, heriblandt egne ansvarsområder.

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Sammenhold er vinderhold
I Lidl gør vi meget for at udvikle vores elever, og vi ved, at et godt fællesskab skaber rammerne for en unik oplevelse. Derfor prioriterer vi, at vores kontorelever får et sammenhold og fagligt netværk, hvor der er mulighed for sparring og sjove oplevelser.
Som en del af din uddannelse, skal du deltage i 7 skoleophold inklusiv en afsluttende fagprøve. Alle skoleophold er af en uges varighed og afvikles på IBC Kolding. For at styrke det sociale sammenhold bliver du, sammen med de øvrige elever, indlogeret på Hansenberg skolehjem i Kolding. Derudover afholdes der hver 6. måned #Elevdag for alle kontorelever, hvor teambuilding og faglig udvikling er i fokus.

Bliv en del af noget større
Som kontorelev i Indkøb og Marketing bliver du en del af en sjov og international afdeling, hvor du er i tæt kontakt med leverandører og kolleger på tværs af Lidl-landene. Du får med andre ord masser af udfordringer – og du får et stort team af kolleger, der sikrer, at du lykkes i Lidl. Afdelingen vægter fællesskab højt og der er plads til at have det sjovt og komme hinanden ved.

Indkøb er ansvarlig for og drivkraften bag alle produkter, som kan købes i vores butikker. Afdelingerne Food Sortiment, Food Aktion, Frugt & Grønt, NonFood, Kvalitet og Administration arbejder med alt fra produktudvikling, forhandling med leverandører, planlægning af kampagner og salgspriser, emballageudvikling, import og eksport og dertilhørende administrative arbejdsopgaver. Afdelingen arbejder på tværs af de forskellige teams og er blandt andet med til at sikre, at vi har et konkurrencedygtigt sortiment i Lidl, med fokus på den bedste kvalitet til den bedste pris. Du kan læse mere om Indkøb her.

Marketing-afdelingen er ansvarlig for at gøre Lidl synlig for danskerne som virksomhed og brand. Afdelingen er fordelt på tre overordnede områder – Produktion og drift, Projekter & kampagner og Online marketing, hvor opgaverne spænder vidt fra udarbejdelse af den ugentlige tilbudsavis til store filmoptagelser med samarbejdspartnere. Du kan læse mere om Marketing her.

Hovedkontoret er i øjeblikket placeret i Kolding, men vi er i gang med at bygge et stort, innovativt hovedkontor i Aarhus. Det nye hovedkontor forventes at stå klart i 2023. Du vil have mulighed for at arbejde på hovedkontoret i Kolding eller vores satellitkontor i Aarhus – afhængigt af, hvilken afdeling du bliver tilknyttet.

Om jobbet


Vi tilbyder en 2-årig elevuddannelse i et uformelt og dynamisk miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling.
Du vil under din uddannelse arbejde med mange forskellige opgaver inden for administration som eksempelvis:

  • Databehandling og forskellige afrapporteringer
  • Varetage mødeadministration, kalenderstyrring og lignende koordineringsopgaver
  • Projektadministration
  • Kommunikations- og informationsopgaver
  • Andre opgaver, som varetages på assistent-niveau i fagafdelingen

Gennem hele forløbet vil du arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger, og du vil i dagligdagen referere til den relevante afdelingschef.

Om dig


For at blive kontorelev i Lidl skal du have afsluttet det 2-årige grundforløb og EUX eller HHX/STX/HTX. Hvis du har erhvervserfaring, er det en fordel, men ikke et krav.

Derudover forventer vi, at:

  • du er vild med tal, kommunikation og service
  • du er flydende i dansk og engelsk, og det er en fordel, men ikke et krav, at du er god til tysk
  • du har det bedst, når det går stærkt
  • du er selvstændig og tager ansvar for at dine opgaver bliver ført til dørs
  • du er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere
  • du vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok

Vi forventer, at du tager din uddannelse og karriere seriøs. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får ansvar og mulighed for udvikling. Du skal derfor være indstillet på at gøre en indsats for at tilegne dig den nødvendige faglige viden og kompetencer.

Vi tilbyder


Vi giver vores elever en enestående mulighed, og til gengæld forventer vi, at vores elever yder deres absolut bedste. Vi vil have de bedste elever, som er ambitiøse, dynamiske, resultatorienterede, og som trives med et stort ansvar.

Derudover tilbyder vi:

  • Unikke karrieremuligheder og en spændende arbejdsdag med faglige og personlige udfordringer
  • En afdeling, hvor det går stærkt, og hvor vi arbejder ud fra, at sammenhold er vinderhold
  • Et stærkt sammenhold og netværk med de øvrige kontorelever
  • Mentorordning og individualiseret uddannelsesforløb
  • Mulighed for sundhedsordning
  • Rabatordning hos flere udbydere af rejser, shopping, kultur, fitness m.m.

Ansøgning
Hvis du drømmer om at kickstarte din karriere som kontorelev i Lidl, ser vi frem til at modtage din motiverede ansøgning, et cv samt kopier af dine eksamensbeviser. I din ansøgning bedes du tilkendegive, hvilket arbejdsområde inden for Indkøb og Marketing, du brænder mest for at arbejde med, samt om dette er et krav for dig.

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Tiltrædelse: September 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte HR Development & Engagement Project Manager, Heidi Hansen, på [email protected]

Arbejdssted


Hovedkontor Kolding — 80.4 km. væk
Profilvej 9
6000 Kolding

Ansættelsesform


Fuldtid

Forretningsområde


Kontor

Reference nr.


DK-015779

  • del
  • del
  • mail
  • pin it
  • tweet
  • Info


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Kolding

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Kolding over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1