Bliv kontorelev i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen – et klogt valg!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Valby

Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Så kan du blive én af vores to nye elever.

Vi søger én elev til vores Koncern HR, som dækker HR på hele vores ministerområde. Så har du lyst til en uddannelse inden for HR- og personaleadministration, er du måske vores nye elev.

Vi søger desuden én elev til generel offentlig administration i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Har du lyst til en alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration, er vores styrelse måske noget for dig.

Arbejdssted for begge stillinger er Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Valby.

Er du interesseret i en uddannelse inden for HR- og personaleadministration vil du blive en del af Erhvervsministeriets Koncern HR, hvor vi er ca. 45 medarbejdere. Du vil blive tilknyttet vores administrative team, som varetager al personaleadministrationen for ministeriets ca. 2.500 medarbejdere. I teamet er vi 12 personer. Faglighed, samarbejde og videndeling er nøgleord i teamet – og omgangstonen er uhøjtidelig.

Du kommer til at arbejde - og ikke mindst lære - i et travlt miljø med meget varierede HR-administrative opgaver, fx. ansættelseskontrakter, lønadministration, lønforhandlingsprocesser, sygdom og ferie, håndtering af tidsregistrering, honorering af råd og nævn samt kursusadministration. En stor del af vores arbejde består desuden i dagligt at besvare HR-spørgsmål fra medarbejdere, både skriftligt og telefonisk, så du skal trives i en udadvendt og serviceminded funktion.

Og i øvrigt er vi fremme i skoene på nye IT-systemer på HR-området i staten.

Er du interesseret i en alsidig uddannelse som kontorelev med speciale i offentlig administration vil du blive tilknyttet Team for Service i konkurrence- & Forbrugerstyrelsen. Du bliver en del af et team på 15 personer hvor samarbejde og faglighed er højt prioriteret. Her vil du bl.a. beskæftige dig med kalenderstyring herunder booking af møder og bestilling af mødeforplejning, budgetopfølgning herunder kontering af fakturaer (INDFAK), bestilling og afregning af rejser samt udgiftsudlæg (RejsUd), oprettelse og lukning af sager, korrekturlæsning og opsætning i skabeloner, hjemmesideopgaver og håndtering af elektroniske postkasser.

Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i flere jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kolleger. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. Du vil møde alsidige fagområder og vil arbejde sammen med kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Skal du være den ene af vores to kommende elever forventer vi af dig, at;
- Du ønsker dig en uddannelse med høj faglighed og kvalitet – og du har lyst til at lære!
- Du er ambitiøs og ansvarsbevidst, og du ved, at du selv skal yde en indsats for at opnå resultater.
- Du sætter en ære i at sikre en god service, og du får energi af at arbejde sammen med og møde andre.
- Du har en høj arbejdsmoral og har lyst, vilje og evne til at arbejde med IT-systemer, der er under løbende udvikling.
- Du har talforståelse og er god til at stave og formulere dig på dansk.
- Du er god til at skabe overblik over egne opgaver og formår at holde hovedet koldt i en travl hverdag.

Fælles for begge stillinger er et godt introduktionsforløb - og der vil til begge stilligner være tilknyttet oplæringsansvarlige kolleger, som vil støtte dig igennem hele dit elevforløb.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet – og ansættelsen er som udgangspunkt 2-årig.

Adgangskrav og ansøgning
Du skal opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med specialet ”Offentlig administration”. Dette kan ske via et grundforløb (HG2, HGV, HG Turbo, HGS) påbegyndt før den 1. august 2015 eller med en EUX/HHX. Har du en studentereksamen (HF, STX, HTX), og har du ikke HGS fra tidligere, skal din studentereksamen suppleres med EUS (5-ugers kompetencegivende forløb for studenter). Er du over 25 år og har taget et af ovenstående forløb efter 1. august 2015, skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurdering (RKV).

Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene, kan du kontakte din lokale uddannelsesinstitution for vejledning.

Send os en ansøgning, hvori du tydeligt angiver hvilken af de to elevstillinger du er interesseret i, beskriver din motivation for at søge elevstillingen samt dine faglige og personlige styrker set i forhold til jobannoncen. Ansøgning, CV og eksamenspapirer sendes elektronisk via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens ansøgningssystem på http://www.kfst.dk , og vi skal have modtaget din ansøgning senest mandag den 8. marts 2021. Forventet opstart vil være d. 1. september 2021.
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at ringe til HR-administrativ chef Pernille Rubjerg Olsen på tlf. 91 39 94 15.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Valby
  • Mandag den 08. marts 2021

Lignende jobs

  • Sabbatår: Piccoline/piccolo søges tech-virksomhed ...

    Fri kontakt
    piccoline/piccolo søges. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Piccoline/Piccolo - 37 timer

    Glad • Frisk • Smilende • Udadvendt • Gå-på-modVi søger endnu 1 piccoline/piccolo, som skal tegne firmaets ansigt udadtil i vor reception.Interesse for skibe eller rederibranchen er in..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Bliv Kontorelev med Speciale i Administration hos ...

    Drømmer du om en spændende karriere inden for HR og administration? Så har du nu chancen for at blive en del af et super engageret HR-team i Danmarks største administrationsorganisation. Som vores .
    • Kontorassistent
    • København SV
    Få mere info
  • [xxxxx] søger piccolo/piccoline til Minister- og D...

    Har du lyst til at opleve den politiske verden på tæt hold? Har du afsluttet en gymnasial uddannelse og er du nysgerrig på, hvordan et ministerium fungerer indefra? Så er det måske dig, vi søge..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter i Valby over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1