Willmedia søger dygtig og motiveret videografisk assistance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

I Willmedia beskæftiger vi os med videoproduktion - både af helt korte film til sociale medier og af længere film som dokumentariske kortfilm. I løbet af det seneste år har vi vækstet og vi søger derfor en ny kollega til at indgå i vores team.
ArbejdsbeskrivelseVi søger en engageret og dygtig person, som kan filme, klippe, redigere og tilføje grafisk arbejde til de film, vi producerer. Jobbet er perfekt til dig, der gerne vil opnå en varieret erfaring inden for videoproduktionsbranchen og tjene penge på det, du elsker at lave.
Vi arbejder i:
Adobe Premiere ProAdobe After EffectsAdobe Photoshop Adobe LightroomGenerelt: Adobe CC pakken
Vi stiller professionelt filmudstyr til rådighed. Vi søger en person, som har erfaring med og en stor interesse i arbejdsopgaverne. Særligt i starten vil der være meget oplæring og supervision, så du skal have et højt engagement og lyst til at lære. Vi stiller ingen krav til uddannelse.
Arbejdstider
Du arbejder på timebasis og aflønning vil være som B-honorar eller fakturering. Vi ønsker en medarbejder, som kan arbejde fuldtid. Den første måned vil fungere som en prøveperiode, hvorefter vi aftaler det fremtidige samarbejde.
BeliggenhedWillmedia har kontor i Næstved.Arbejdet foregår primært på kontoret i Næstved. Når du er selvkørende i arbejdsopgaverne, kan der blive mulighed for at arbejde remote.
Ansøgningen
Hvis du er interesseret i at udvikle dit videografiske talent i en virksomhed med et højt tempo og energiniveau, må du gerne sende flg. oplysninger til kommunikationsmedarbejder Lene Lyck på [email protected]
- CV (gerne med relevante referencer)- En kort jobansøgning- Et portfolio af videoer, du har medvirket til at producere. Oplys venligst, hvilke dele af hver videoproduktion, du har bidraget til (filmning, redigering, colorgrading, grafik etc.)
- Skriv gerne, om du selv har udstyr (computer, software etc.) til rådighed og hvilke programmer du arbejder i. Opstart hurtigst muligt. Jobsamtaler vil blive afholdt løbende og vi forbeholder os retten til at ansætte den rette kandidat inden ansøgningsfristen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Næstved
  • Onsdag den 08. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Næstved over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1