Rekrutteringsfirma

Dansk Senior Kundesupport til Verdens Største Online Videoplatform – Lissabon

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Reference: COLI

Reference: COLIOm Lissabon:Om Lissabon:Lissabon er et perfekt rejsemål for dem, der elsker sol og varme. Byen er kendt for sin unikke arkitektur, fantastiske mad og pulserende byliv, hvor du kan finde både cool klubber og hyggelige barer. Hvis du er vild med smuk natur, er der også masser for dig - og nogle af Portugals dejligste strande er ikke langt væk. Vores kunde tilbyder muligheden for at bo i Lissabon, mens du udvikler en karriere inden for kundeservice for den største og mest brugte online søgemaskine for videoindhold. Så fortsæt med at læse, hvis det lyder som noget for dig!Klik her for at læse mere om at flytte til Portugal.Klik her for at læse mere om at flytte til Portugal.Vi tilbyder:Vi tilbyder:
  • Sundhedsforsikring & livsforsikring & familieplan (ægtefælle og børn)
  • Flyttepakke: refusion på op til 2000 euro med den første lønseddel, hjælp til at finde bolig, støtte til at få NIF (portugisisk skattenummer) og NISS (kræves for opholdstilladelse)
  • Måltidsgodtgørelse: 7,63 € pr. arbejdsdag, udbetalt i 11 tilfælde på et måltidskort.
    Præstationsbonusser
  • Udviklingsmuligheder (skifte til et andet projekt, teamleder, kvalitetsanalytiker, HR-afdeling)
  • Sociale begivenheder
  • Sundhedsforsikring & livsforsikring & familieplan (ægtefælle og børn)Flyttepakke: refusion på op til 2000 euro med den første lønseddel, hjælp til at finde bolig, støtte til at få NIF (portugisisk skattenummer) og NISS (kræves for opholdstilladelse)Måltidsgodtgørelse: 7,63 € pr. arbejdsdag, udbetalt i 11 tilfælde på et måltidskort.
    PræstationsbonusserUdviklingsmuligheder (skifte til et andet projekt, teamleder, kvalitetsanalytiker, HR-afdeling)Sociale begivenhederOm virksomheden:
    Om virksomheden:
    Vores kunde hjælper virksomheder med at modernisere teknologi, genopfinde processer og transformere oplevelser, og i dette projekt søger de en senior kundesupportmedarbejder til den største og mest berømte online videoplatform i verden!Dit primære formål er at svare på kunders B2C- og B2B-forespørgsler via telefon, e-mail eller chat. Du skal identificere kundens problem, foretage fejlfinding for at finde en løsning, dokumentere dine handlinger og kategorisere potentielle fejl. Det er en jobfunktion, hvor man har mange bolde i luften, så det skal man kunne håndtere. Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til videostreaming, da vores kunde anses for at være den mest velkendte platform.Jobbet:
    Jobbet:Som Senior Customer Support Agent skal du besvare kundehenvendelser B2C og B2B via telefon, e-mail eller chat, identificere kundens problem, foretage fejlfinding for at finde løsningen, dokumentere hver handling, du foretager dig, og kategorisere sager og mulige fejl. I denne rolle er stressresistens og modstandsdygtighed af meget stor betydning. Vores kunde er den mest kendte videostreaming-platformDit daglige arbejde vil omfatte opgaver som disse:
  • Yde generel og teknisk support til kunder, der bruger betalte produkter (Premium, Music, super chat, super stickers, film og shows ELLER kanalmedlemskaber).
  • Eskalere komplekse problemer i henhold til definerede procedurer.
  • Politik, sikkerhed og copyright-styring (f.eks. forstå annoncer, navigationspolitik og copyright-retningslinjer)
  • Fejlfinding af forskellige problemer (f.eks. problemer med afspilning af videoer, uploading, konto- og fejlproblemer, medlemsproblemer)
  • Kundesupport til indtægtsskabende formål (f.eks. hvordan man tjener penge og optimerer kanalen)
  • Forstå og holde sig ajour med kundens politikker og retningslinjer
  • Support med konto og indstillinger (f.eks. løsning af problemer med indholds-ID og rettighedsstyring)
  • Yde generel og teknisk support til kunder, der bruger betalte produkter (Premium, Music, super chat, super stickers, film og shows ELLER kanalmedlemskaber).Eskalere komplekse problemer i henhold til definerede procedurer.Politik, sikkerhed og copyright-styring (f.eks. forstå annoncer, navigationspolitik og copyright-retningslinjer)Fejlfinding af forskellige problemer (f.eks. problemer med afspilning af videoer, uploading, konto- og fejlproblemer, medlemsproblemer)Kundesupport til indtægtsskabende formål (f.eks. hvordan man tjener penge og optimerer kanalen)Forstå og holde sig ajour med kundens politikker og retningslinjerSupport med konto og indstillinger (f.eks. løsning af problemer med indholds-ID og rettighedsstyring)Dine kvalifikationer:
    Dine kvalifikationer:
    💭 Du taler og skriver dansk på modersmålsniveau og er flydende i engelsk (B2).
    🎓 Erfaring; Mindst 12 måneders kundesupport i et kontaktcenter for at komme i betragtning som senioragent. Kendskab til BPO KPI'er: C-SAT (kundetilfredshed); NPS (Net Promoter Score) & SLA'er (Service Level Agreement)
    💻 Du har en god forståelse for og er god til at håndtere computere.
    💪🏻 Fremragende problemløsningsevner med evnen til at undersøge og identificere de rigtige oplysninger.

    🥇 Du har stærke kommunikations- og forhandlingsevner, og du er serviceorienteret, professionel og grundig.

    Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at sende en e-mail til [email protected]. Der sidder en medarbejder klar til at hjælpe med at besvare spørgsmål.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Kreativ medarbejder
    • Udlandet

    Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Udlandet

    Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere i Udlandet.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Udlandet over tid

    Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 1
    14. september 2024 1
    13. september 2024 1
    12. september 2024 1
    11. september 2024 1
    10. september 2024 1
    9. september 2024 1
    8. september 2024 1
    7. september 2024 1
    6. september 2024 1
    5. september 2024 1
    4. september 2024 1
    3. september 2024 1
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 1
    30. august 2024 1
    29. august 2024 1
    28. august 2024 1
    27. august 2024 1
    26. august 2024 1
    25. august 2024 1
    24. august 2024 1
    23. august 2024 1
    22. august 2024 1
    21. august 2024 1
    20. august 2024 1
    19. august 2024 1
    18. august 2024 1