2 skolesocailarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

PPR søger 2 skolesocialarbejdere til helhedsorienteret indsatser

Vil du være med til at understøtte skoleforeningens vigtige formål, hvor man giver børn og unge det bedste afsæt i et stærkt fællesskab? Og kan du samarbejde tværfagligt, for at sikre de bedste muligheder for eleverne? Så har vi jobbet til dig.

Fokus på relationer, fællesskab og familiekontakt.

Som vores skolesocialarbejder skal du være med til at skabe aktiviteter og projekter, der har til formål at skabe gode oplevelser – både for grupper og enkelte personer. Du kommer, blandt andet, til at arbejde med forskellige indsatser såsom: antimobning, tolerance og gaming. Dufår et dagligt tæt samarbejde med lærere, skoleledelse, ungdomsskole og andre aktører af afgørende karakter. Du bliver kontakt til de offentlige instanser, så eleverne får den hjælp de har behov for, både i hjemmet og i skolesammenhæng. Dette kan være at understøtte etablering af procedurer på skolerne omkring bl.a. systemstøtte og skolevægring, samtaler med elever med udfordringer og i samarbejde med forældrene finde passende støtte til barnet. Med din faglighed vil du bringe vigtig viden ind i skolen. Du vil være en vigtig og synlig kontaktperson for elever og forældre i forhold til udfordringer og problematikker de oplever i skolen, eller hjemme. Du er samtidig en essentiel sparringspartner for lærere og forældre for at drøfte muligheder for ekstern støtte til eleven eller hele klassen. Det tværprofessionelle arbejde med de voksne der er omkring barnet, bliver er udgangspunktet for en helhedsorienteret indsats.

Primære opgaver vil bestå i:

  • Rådgivning, vejledning og formidling af hjælp til elever, forældre og lærere
  • Opsøgende og forebyggende arbejde
  • Præventive oplæg og aktiviteter i klassen, hhv. formidling til eksterne tilbud ift. præventive oplæg og aktiviteter
  • Tværfagligt samarbejde, herunder udvikling af skoleudviklingsprojekter
  • Netværksarbejde i lokalsamfundet, med øvrige institutioner og tyske myndigheder
  • Andre socialpædagogiske opgaver og systemstøtte, herunder fokus på bl.a. trivsel, mobning, fravær

Motivation og begejstring for tværprofessionelt samarbejde:

Du har gode kommunikative evner, er samarbejdsorienteret og kan skabe tillidsfulde samarbejdsrelationer. Det tværprofessionelle samarbejde er af afgørende karakter for elevernes trivsel og udvikling af positive fællesskaber. Det er helt essentielt, da du får en nøglerolle i at sikre trivsel – og for at sikre den, skal du være stærk relationel ligesom du skal have en forståelse for og fornemmelse af, hvad der optager eleverne. Du involverer relevante partnere, når du oplever, der er et behov – enten i forhold til den enkelte eller ved at skabe en aktivitet, der omfavner en større gruppes behov. Koordinering og understøttelse af diverse indsatser stiller krav til selvstændigt arbejde, med fokus på barnets trivsel.

Profilen vi søger, har en uddannelsesmæssig baggrund som socialrådgiver, pædagog eller socialpædagog. Du skal kunne begå dig på både dansk og tysk, da der er et gennemgående samarbejde med fagprofessionelle fra mindretallets institutioner samt tyske forvaltningsområder og derudover er det en forudsætning at du har kørekort og er villig til at bruge egen bil.

Vi arbejder udviklingsorienteret med fødderne på jorden
Vi arbejder primært ud fra en systemisk forståelsesramme, men vi benytter flere metoder og teorier. Vi lægger vægt på at være tilgængelige, fleksible og agere hurtigt. Vores kultur er lærende og nysgerrig med plads til godt humør og en positiv tilgang. Vi har en åbenhed og stræben efter et højt fagligt niveau i vores opgaveløsning. Med det mener vi, at du aldrig står alene med en udfordring – der er altid kolleger, der står klar til at hjælpe dig – uanset faglig baggrund. Som arbejdssted har vi fokus på løbende opkvalificering både tværfagligt og monofagligt. Når du starter, vil du ikke stå alene. Du vil tage del i et introduktionsforløb, hvor du møder vores øvrige seks skolesocialarbejdere, så I sammen kan få stablet et godt samarbejde på benene. Det er vigtigt for os, at du får en god og tryg start – og føler dig klædt på til opgaven.

Vil du være med til at gøre en forskel for skoleforeningens unge?

Så skynd dig at sende os din ansøgning. Du søger ved at sende dit CV og din ansøgning til [email protected]

Du er velkommen til at ringe til konst. leder og ledende psykolog Marit Gross eller souschef Tanja Bøgen Jensen, på +49(461) 570870, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende stillingen.  

Foreløbigt ansættelsessted: Skoler i kreds Slesvig-Flensborg

Ansættelse: Fuldtid, med mulighed for deltidsansættelse

Ansættelsesstart: 01.12.2023

Ansøgningsfrist: 02.11.2023

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 45

Vi glæder os til at møde dig. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Udlandet
  • Torsdag den 02. november 2023

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1