Dirigent til Danmarks bedste garde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

I forbindelse med, at Vejen Musikskole varetager en særlig opgave for Vejen Garden, nemlig ved at have dirigenten for Vejen Gardens Harmoniorkester ansat, søger vi en engageret og dygtig dirigent, som kan fortsætte harmoniorkesters positive udvikling.

Med nuværende dirigent har Vejen Gardens harmoniorkester været inde i en meget positiv udvikling i de senere år. Vi søger nu hans afløser, som kan tage orkestret mod nye højder. Vejen Garden består af i alt ca. 85 drenge/mænd – hvoraf ca. 45 musikere udgør gardens harmoniorkester. Vejen Garden er i øjeblikket regerende danmarksmester for bygarder – en titel, som garden i øvrigt har hentet hele 5 gange, og som gør Vejen Garden til Danmarks mest vindende garde. Vejen Garden er kendetegnet ved meget ambitiøse og engagerede medlemmer, enestående kammeratskab og sammenhold som gør, at vores medlemmer bliver hos os i rigtig lang tid.

Som dirigent bliver du ansat med 3,79/37 timer ved Vejen Musikskole, som omfatter undervisningstimerne med Vejen Gardens Harmoniorkester i 2 timer om ugen i 40 uger, samt i alt 3 weekend-øvninger på 4 timer pr. weekend inkl. forberedelse.

Dine opgaver og kompetencer vil være en ugentlig prøve med orkestret. Du skal have erfaring med brass-band og/eller harmoniorkester som minimum konservatorie-baggrund gode pædagogiske egenskaber høje ambitioner og stort engagement lyst, evner og vilje til fortsat at udvikle orkestret. Repertoire fastlægges i samarbejde med Vejen Gardens ledelse.

Orkestrets nuværende dirigent vil tage aktivt del i at overdrage dirigent-opgaven til sin afløser, så vi sikrer en god og gnidningsfri overdragelse. Tiltrædelse den 01.08.2021.
Spørgsmål vedr. Vejen Garden, repertoire mv. kan rettes til Vejen Gardens leder, Jørgen Schmidt på tlf. 7660 0534 eller mail: [email protected].

Løn og ansættelsesvilkår ved Vejen Musikskole sker i henhold til overenskomst mellem KL og FMM.

Ansøgningsfristen er 26.06.2021. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Ansøgning samt CV fremsendes elektronisk.
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Gitte Hvid, Musikskoleleder på 7996 5200

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kreativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kreativ medarbejder
  • Vejen
  • Lørdag den 26. juni 2021

Lignende jobs

  • Husmodel

    Er du modeinteresseret og har lyst til at blive en del af et energisk team, hvor din primære arbejdsopgave vil være afprøvning af nye produkter? Så er det dig, vi søger som Husmodel til vores P..
    • Kreativ medarbejder
    • Billund
    Få mere info
  • Kirkesanger søges til Rinkenæs Sogn

    Da vores kirkesanger går på pension, søger vi den helt rigtige person til en åben og aktiv kirke med plads til både børn og voksne. Stillingen er ledig fra den 1. november 2024. Vi tilbyde..
    • Kreativ medarbejder
    • Gråsten
    Få mere info
  • Dk Company søger Designer til Blend

    Kreativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Kreativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • BLEND SØGER EN DESIGNER

    Har du en stærk fornemmelse for modens tendenser, et skarpt øjefor farver og evnen til at skabe salgbare styles? Kan du balanceredin kreativitet mellem innovation og kommerciel succes? Så er de..
    • Kreativ medarbejder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kreative medarbejdere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte kreativ medarbejder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kreative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kreative medarbejdere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som kreative medarbejdere
23. august 2024 1
22. august 2024 1