Kirke- og kulturmedarbejder søges til Hedeagerkirken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vi søger en kirke- og kulturmedarbejder til Hedeager sogn i Herning med tiltrædelse snarest muligt eller pr. november 2022. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt.

Vi søger en iderig og kreativ medarbejder med gode empatiske egenskaber, og som evner at kommunikere med kirkens brugere i øjenhøjde.

Hedeagerkirken:
Hedeagerkirken er en moderne kirke opført i 1975 i den nordvestlige del af Herning. Vi har et rigt kirke- og menighedsliv, ligesom kirkens faciliteter bruges af forskellige foreninger i byen. Det er derfor en arbejdsplads med meget liv, og der er en god stemning i huset.

Du får dit eget kontor med god plads til at udfolde dine kreative ideer, og du får et kollegialt fællesskab med de øvrige kolleger, som består af to præster, to kirketjenere, en organist, en regnskabsfører, to kirkesangere og en kirketjenerafløser. Herudover deler vi også et dagligt fællesskab med medarbejderne på Provstikontoret og ved FKG – Folkekirkelig Kommunikations Gruppe, som begge har kontorer i Hedeagerkirken.

Faglige fokuspunkter:
Vi ønsker, at vores nye kirke- og kulturmedarbejder har særlig fokus på at udvikle skole-kirkesamarbejdet i sognet, og at du generelt prioriterer arbejdet med at udvikle og gennemføre tilbud og aktiviteter til og for børn og børnefamilier. Vi forventer, at du er en stærk kommunikator, og at du brænder for at formidle, samt at du har en kreativ tilgang til kommunikation og er i stand til at se nye muligheder og for at gå i dialog med sognets indbyggere.

Dine væsentligste arbejdsområder:

  • Skole-kirke samarbejde, udvikling af nye tiltag samt gennemførelse af eksisterende – herunder de årlige projekter, ”Så rejser vi op til Jerusalem” for 5. klassetrin i Herning Kommune og ”kulturugen for 3. kl.” på Brændgårdskolen.
  • Aktiviteter for børn og unge, udbygge og henholdsvis fortsætte bl.a. babysalmesang og spaghettigudstjenester.
  • Diakoni – herunder f.eks. morgensang og sogneeftermiddage.
  • Kommunikation – bl.a. hjælpe med kirkeblad, Facebook og hjemmeside.
  • Under præsternes vejledning at forestå konfirmand og minikonfirmandundervisning
  • Bevare og udbygge samarbejdet med daginstitutionerne.

Ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker ved Hedeagerkirken beliggende Gl. Kirkevej 33, 7400 Herning.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for sognemedhjælpere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er uddannelseskrav til stillingen. Se § 14 og 15 i Cirkulære nr. 10001 af 12/11 2019. Det er en betingelse, at den obligatoriske grunduddannelse for sognemedhjælpere/kirke- og kulturmedarbejdere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start, medmindre du i kraft af din hidtidige uddannelse opfylder uddannelseskravet. Det er menighedsrådet, der betaler for uddannelsen, hvis du ikke opfylder uddannelseskravet ved ansættelsesstart.

Medarbejdere, der ikke opfylder uddannelseskravet og ikke har gennemført den obligatoriske uddannelse aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen aftales indenfor intervallet 297.285 – 393.903 kr.

Fikspunktet er 312.150 kr.

Medarbejdere, der opfylder uddannelseskravet eller har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 312.150 – 445.927 kr.

Fikspunktet er 327.013 kr.

Derudover er der et OK tillæg på 907,28 kr. pr. år og rådighedstillæg på 32.662,20 kr. pr. år.

Alle tal oplyst i nutidskroner og for fuldtidsstilling.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Kirkekultur.nu

Menighedsrådet kan oplyse, at der er 3 måneders prøvetid, og at der vil blive indhentet referencer samt børneattest i forbindelse med ansættelse.

Vil du vide mere om Hedeagerkirken, se www.hedeagerkirken.dk

Nærmere oplysninger om stillingen får hos præst, Annette Birk-Sørensen på tlf.nr.: 5150 6648.

Ansøgning vedlagt CV og relevante referencer stiles til menighedsrådet og sendes til e-mail: [email protected]

Der udsendes kvittering for modtagelsen. Du kan forvente, at der bliver indhentet referencer, hvorfor du gerne må have forberedt, hvilke vi må kontakte.

Ansøgningsfrist: fredag den 9. september kl. 8.00. Samtaler forventes afholdt i uge 37.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Herning
  • Fredag den 09. september 2022

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Skive

    Maskinfører søges til minigraver (Midtjylland)Vi søger en erfaren maskinfører til betjening af minigraver til nedgravning af kloak rør, i Midtjylland.Du skal være i god form og være klar til at kom..
    • Kulturmedarbejder
    • Skive
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Silkeborg

    Menighedsrådet søger en struktureret og engageret graver med ansvar for at kirkegården ser indbydende ud og bidrager til at gøre borgernes møde med kirken nærværende og vedkommende. Vi tilbyder:.
    • Kulturmedarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Viborg

    I naturskønne omgivelser i midten af Jylland en times kørsel fra Aarhus og Aalborg ligger Viborg. En by i vækst med regionsforvaltning, 3 gymnasier, kulturskole, hospital, landsret mm. Viborg D..
    • Kulturmedarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Midtjylland

    I naturskønne omgivelser i midten af Jylland en times kørsel fra Aarhus og Aalborg ligger Viborg. En by i vækst med regionsforvaltning, 3 gymnasier, kulturskole, hospital, landsret mm. Viborg D..
    • Kulturmedarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
6. juli 2024 4
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2