Kirke- og kulturmedarbejder med fokus på børn og familier søges til Buddinge Kirke (22t/uge)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Vi søger en kirke- og kulturmedarbejder som:

  • Har erfaring med og kan lide at formidle det kristne budskab for børn
  • Kan skabe gode relationer til børn og familier
  • Kan samle børn med kreativitet og gerne med sang og musik
  • Trives med at koordinere og være tovholder i opgaver
  • Er imødekommende, udadvendt og kan skabe kontakter i lokalområdet
  • Har et personligt forhold til den kristne tro og kirkens arbejde
  • Er opfindsom og kan føre ideer ud i livet - selvstændigt og sammen med kollegaer og frivillige

Dine opgaver:

  • Varetage minikonfirmandarbejdet i samarbejde med en præst
  • Være koordinerende medarbejder i Ulvetime og deltage i teamsamarbejde omkring andre børne- og familiegudstjenester
  • Skabe og drive nye tiltag, som opbygger børns relation til Gud og til kirken
  • Sikre kontakt til og koordinere samarbejdet med skoler & børnehaver bl.a. i forbindelse med jule- og påskevandringer samt deltage i andre relevante tiltag fra skoletjenesten
  • Medvirke ved diverse sæsonbestemte aktiviteter, fx høst- jule- og fastelavnsgudstjeneste/-fest, Sankt Hans og Gladsaxedag med koordinering af aktiviteter for børn og familier
  • Have en støttefunktion i konfirmandundervisningen efter behov
  • Have øje for koblingen til andre aktiviteter kirken, særligt Spejder & FDF
  • Med et diakonalt blik for familier arbejde på, at kirken opleves relevant i deres hverdag
  • Administrations-, kommunikations- og netværksarbejde, der naturligt hører til udførelsen af ovenstående opgaver, inkl. SoMe.

Vi kan tilbyde dig:

  • En spændende og alsidig stilling i et hus med kreativ frihed og plads til nye initiativer og sjove ideer
  • En fleksibel deltidsstilling på 22 timer/ugen
  • Et godt arbejdsfællesskab, hvor vi prioriterer at samarbejde
  • En aktiv og rummelig menighed med mange frivillige og et engageret menighedsråd, som har fokus på at være en synlig kirke med plads til alle
  • En arbejdsplads, der har Jesus i centrum

Mere om Buddinge kirke og menighed:

Vi har forskellige aktiviteter for børn og familier heriblandt Ulvetime (korte hverdagsgudstjenester og fællesskab for børnefamilier), minikonfirmander, babysalmesang, børnekor og konfirmandundervisning. Vi har et godt samarbejde med de lokale skoler og institutioner, fx ved jule- og påskevandringer, hvor børn får lov at opleve centrale fortællinger igennem drama og sang. Dette samarbejde vil vi gerne udvikle bl.a. ved at styrke samarbejdet omkring oprettelsen af minikonfirmandhold. Kirken er et mangfoldigt og levende sted med mange hverdagsaktiviteter, fx mødes FDF, KFUM-spejdere samt FDF Brass Band og Gladsaxe Folkekor ugentligt i kirkens lokaler og medvirker ved aktiviteter i løbet af året, f.eks. fastelavnsgudstjeneste, Skt. Hans fejring mv.

Vi brænder for, at alle aldersgrupper i lokalsamfundet oplever at budskabet om Jesus er relevant for dem og at kirken gennem fællesskab og forkyndelse støtter i livets op- og nedture. Dit fokus bliver at bidrage til, at skabe fællesskaber, hvor børn og deres familier føler sig hjemme og får et tilhørsforhold til kirken.

I Buddinge Kirke værdsætter vi samarbejde mellem medarbejdere og menighedens frivillige. Vi har et rigtigt godt arbejdsmiljø, som vi glæder os til at invitere dig som ny kollega ind i.

Alle aktiviteter i Buddinge kirke medvirker til at udfolde kirkens vision:

Vi vil forkynde Jesus Kristus for hele sognet,

  • på en vedkommende, forståelig og engageret måde,
  • så kirken og menigheden opfattes som åben og indbydende,
  • så mennesker får lyst til at komme til personlig tro på Jesus Kristus og bliver bevaret i det kristne fællesskab og den kristne tro.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af vores fællesskab, vil vi gerne have din ansøgning.

Mere om stillingen

Stillingen er en deltidsansættelse på gennemsnitligt 22 timer/ugen gerne primært fordelt på 3 faste ugedage og ønskes besat 1. oktober 2024 eller snarest muligt. Den primære arbejdstid er i dagtimerne, men der forekommer også aften- og weekendarbejde, f.eks. ved familiegudstjenester og Skt. Hans aften. Du skal forvente at deltage i gudstjenester eller andre aktiviteter om søndagen op til 10 gange årligt efter nærmere aftale. Der er travlhed i efteråret og op til jul samt i foråret, hvor merarbejde må forventes. Det giver mulighed for afspadsering samt fleksibilitet i julen/vinteren samt sommerperioden.

Arbejdspladsen er primært Buddinge Kirke, Buddingevej 293, 2680 Søborg, men i mindre omfang kan der være arbejdstimer udenfor huset, fx. ved samarbejde med nabokirker.

Ansøgningsfrist: torsdag den 15. august 2024 kl. 12.00

Søg jobbet elektronisk via linket.

Ansættelsessamtaler er planlagt til den 20. og den 22. august. Herefter indkaldes udvalgte ansøgere til en anden runde, hvor en konkret jobrelateret opgave skal fremlægges.

Vi vil bede om referencer, og der indhentes børneattest inden ansættelse. Ansøgere får endelig besked ultimo august.

Nærmere oplysninger kan fås hos sognepræst Jakob Søvndal, tlf. 28 44 24 67.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kirke- og kulturmedarbejdere.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er uddannelseskrav til stillingen. Se § 14 og 15 i Cirkulære nr. 10001 af 12/11 2019. Det er en betingelse, at den obligatoriske grunduddannelse for kirke- og kulturmedarbejdere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start, medmindre du i kraft af din hidtidige uddannelse opfylder uddannelseskravet.

Medarbejdere, der ikke opfylder uddannelseskrav og ikke har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 1. Årslønnen for en fuldtidsstilling aftales indenfor intervallet 321.916,00 kr. – 426.538,00 kr.(nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 35.368,00 kr. (nutidskroner). Medarbejdere, der opfylder uddannelseskrav eller har gennemført den obligatoriske grunduddannelse aflønnes i løngruppe 2. Årslønnen for en fuldtidsstilling aftales indenfor intervallet 338.012,00 kr. – 482.873,00 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør 35.368,00 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 982,00 kr. (nutidskroner) pr. år. Løn, OK tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Der er en 3 måneders prøvetid i forbindelse med ansættelsen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Søborg
  • Torsdag den 15. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1