Kordegn søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

En stilling som kordegn ved Lindevang Kirke på Frederiksberg er ledig pr. 1. oktober 2024. Stillingen er på 18 timer pr. uge.

Vi søger en kordegn, der primært kan varetage opgaver med personregistrering, men også forskellige administrative og planlægningsmæssige opgaver – i samarbejde med daglig leder, personalet, præster og menighedsrådet.

Vi forventer, at du som minimum har certifikat i Personregisterføring – baggrund og praksis.

Der er ingen kirkelige tjenester knyttet til stillingen.

Om Lindevang Sogn

Lindevang Kirke har 12 ansatte, og sognet har 14.250 indbyggere. Sognegården/menighedshuset med sognekontor ligger i forbindelse med kirken ud mod Peter Bangs Vej på Frederiksberg. Der er tre præster, en daglig leder/kommunikationsmedarbejder/kordegn, tre kirketjenere, to organister, seks sangere samt deltidsansatte ifm. aktuelle aktiviteter. Menighedsrådet består af 13 valgte medlemmer og tre præster.

Ansættelse sker ved Lindevang Sogns Menighedsråd, og arbejdspladsen er Lindevang Kirke, Hattensens Allé 12, 2000 Frederiksberg.

Se nærmere om kirken og aktiviteterne: www.lindevangkirke.dk

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Hvis ikke du allerede har kordegneuddannelsen, er det en betingelse, at den obligatoriske fem ugers-uddannelse for kordegne gennemføres inden for to år efter ansættelsens begyndelse.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Årslønnen aftales inden for intervallet 288.669–357.038 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 303.863 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 36.051,03 kr. (nutidskroner). OK-tillæg på 869,40 kr. (nutidskroner).

Løn, OK-tillæg samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Kontakt og ansøgningsfrist

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådets formand Ingeborg Iljkær: [email protected].

Ansøgningen med relevante bilag sendes til [email protected].

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 4. august 2024.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 34.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 04. august 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kulturmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kulturmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kulturmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kulturmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som kulturmedarbejdere
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1