Teknisk servicemedarbejder til Allerød Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Søger du udfordringer og et selvstændigt job med meget ansvar? Har du lyst til arbejde i Allerød Kommune ved Allerød Ejendomme?

Så har vi fra 1. maj 2021 en ledig stilling som teknisk servicemedarbejder.

Sammen med dine kollegaer vil du være ansvarlig for at understøtte den tekniske og servicemæssige del af driften i Allerød Kommunes ejendomme. Arbejdsopgaverne består primært af drift og vedligeholdelsesopgaver på skoler og haller/svømmehaller samt institutioner.

Indholdet af arbejdsopgaver:
Hverdagens arbejdsopgaver består af mange store og små og meget varierende opgaver.
Vedligeholdelse/reparationer og drift af kommunes ejendomme. Tilsyn og drift af tekniske installationer, herunder varme, vand, el og alarmer. Tilsyn med lokaler, inventar samt rengøringen.

De mere teknisk betonede arbejdsopgaver rummer: Overblik over samlet bygningsmasse, udvendigt og indvendigt samt kontakt og opfølgning på eksterne håndværkere. Opsyn med lokaler og nøgler. Tilsyn med bygningernes sikkerhed, ABA anlæg og brandsynsgennemgang. Udlevering af nøglebrikker til fritidsbrugere. Du vil også skulle vedligeholde og reparere skolens inventar, og delvis pasning af de grønne arealer på prima bygningen.

Kan du matche vores forventninger til en kollega?
Vi forestiller os, at du evt., har en håndværkeruddannelse fx ejendomsserviceteknikker. Din faglighed ses i kvaliteten i din opgaveløsning og din evne til at se og handle helhedsorienteret. Du har et stabilt fremmøde, du er i besiddelse af et gyldigt kørekort og tilfredsstillende straffeattest. Du skal være god til at tale/kommunikere med brugerne, da der er meget brugerkontakt. Derudover kunne læse og skrive dansk og anvende pc.

Som person går du forrest, du tager initiativ, men er samtidig en teamplayer med en positiv livsindstilling. Du har lyst til at vokse i stillingen og opkvalificere dig med nødvendig efteruddannelse. Og du skal være indstillet på at tage kurser.

Hvad tilbyder vi?
Du vil blive en del af en central enhed, hvor du har kolleger mange steder i Allerød Kommune. En samlet medarbejdergruppe, der er klar til at byde en ny teknisk servicemedarbejder velkommen i det kollegiale fællesskab.

Stillingen er på 37 timer pr uge. Løn efter gældende overenskomst.

Allerød er røgfri arbejdsplads. Der må derfor ikke ryges i arbejdstiden.

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2021. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til enten at kontakte driftsleder Søren Gundorph på 21 31 79 91 eller via mail til [email protected] eller ejendomschef Dan Smed Madsen på 29 74 50 91.

Du søger stillingen digitalt via linket i annoncen senest den 25 marts 2021 kl. 23.59. Uddannelsesbevis, dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag uploader du separat med din ansøgning.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler frem til 29. marts 2021.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a201fb9f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kundeservicemedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kundeservicemedarbejder
  • Allerød
  • Torsdag den 25. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kundeservicemedarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kundeservicemedarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kundeservicemedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kundeservicemedarbejdere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som kundeservicemedarbejdere
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2